- 6 Ağustos 2009
- 84.274
- 8.478
- 2.568
Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan
ben korkuyorum. ama puan kaybetmekten korktugum için herkez bu kadar rahat oldugu için korkuyorum sanki. türbülente kitleriz gibi geliyor.
haklısın 2 defo var takımda. hamit'in gollere engel oldugunuda biliyoruz inş yarın yapamadıklarını aramayız.
burak ceza sahasından çıkmasa sorun olmıcaz ve ofasytlarda saf saf dolaşmasa.
melonun ileri çıkması lazım ama ara sıra adam takip etmiyor ve kontralardan korkuyorum.
selçuk yekte ve drogbanın tiki takaları lazım. keza ebouenin bindirmeleri çok etkili olur.adamlarda şenol can var sanırım.
danny önemli. hata yapmazsa bir halt yapamaz cenk. solda sernas denen düz adam var ondan gol yersek çok üzülürüm. riera akıllı oynamalı.
ya bilmiyom stresliyim ben rüyamda bile maç saatini beklerken zaman geriye akıyor
Hareketleri rahat tahmin edilebilir takım oluyoruz o yüzden dedim. Melo kendi başına top sürüp gitmediği takdirde denge bozmamız zor bir de Drogba etkeni var tabii ne yapacağı belli olmuyor. Hamit'e defansif olarak güvenim tam ama kendi başına bir şey üretebilecek bir adam değil. Burak da öyle. Neyse benim bildiğim Galatasaray bu tarz durumlarda üstüne düşeni yapar çok büyük ihtimalle önümüzdeki iki maçı da kazanır garantileriz![]()
ben korkuyorum. ama puan kaybetmekten korktugum için herkez bu kadar rahat oldugu için korkuyorum sanki. türbülente kitleriz gibi geliyor.
haklısın 2 defo var takımda. hamit'in gollere engel oldugunuda biliyoruz inş yarın yapamadıklarını aramayız.
burak ceza sahasından çıkmasa sorun olmıcaz ve ofasytlarda saf saf dolaşmasa.
melonun ileri çıkması lazım ama ara sıra adam takip etmiyor ve kontralardan korkuyorum.
selçuk yekte ve drogbanın tiki takaları lazım. keza ebouenin bindirmeleri çok etkili olur.adamlarda şenol can var sanırım.
danny önemli. hata yapmazsa bir halt yapamaz cenk. solda sernas denen düz adam var ondan gol yersek çok üzülürüm. riera akıllı oynamalı.
ya bilmiyom stresliyim ben rüyamda bile maç saatini beklerken zaman geriye akıyor