STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

muslera eboue semih gökhan riera melo selçuk hamit amrabat burak drogba

Şikeci büloya acımayın, fark olsun bu maç!

FB sakat vermemek için Benfica maçını düşünerek Kayseri maçına yedek kadro ile çıkabilir 7 puan fark olduğundan.Çıkanlar da çok konstantre olmayacaklardır şu umut veren skordan sonra.

Bu maçı kazanırsak 3 hafta kala şampiyonluk gelebilir. Ki kazansalar bile onlar biz zaten kazanmak zorundayız. Konsantrasyon sadece, haydi Galatasaray, yarım kalan CL işini halletmen için saldır.

Fark filan olmaz çok zor maç olur ama kazanırız ,takımını ölümüne oynatacaktır bülent uygun.

istanbul macinda bize karsi taktigini uyguladi bülent resmen. savunma yapti resmen sanki karsilarsinda ibb deil büyük takim varmis gibi sonra konterler ile vurdular ibb yi. karabük taktigini uygulamaiz gerekir . acik verirsek yakalana biliriz malesef. hizli ataga kalka bilen oyunculari var.

fener bu hafta yüzde 90 puan kaybeder lige havlu attilar bence artik sadece avrupa ligini düsünüyorlardir.

Pazar günü sampiyon olabiliriz arkadaslar kendinizi hazir tutun. :yenieek:

Zor maç.. Kazanmalıyız. (Bu sene şampiyonluk bişey ifade etmez (Benim için) Bu ezikler kupayı alırlarsa.)

Herkes diyorki akılları artık avrupada bunlar öyle bi takımki bence motive olmuşlardır tek eksikleri yorgunluk faktörü yorucu bi maç yaptılar,bana kalırsa ne yedeklerle cıkarlar nede akılları avrupada olur kayseri iyi direnirse bişeyler olur yoksa cok zor. Bizim maç cok daha zor bi maç bence kesin gol yeriz maçın belirleyici adamı Melo olur orta alanda Melo-Selcuk yani maçı 2-1 kazanırız...

defansımıza pek güvenmiyorum, mutlaka saçma sapan bir yada iki gol yeriz. önemli olan kaç tane atacağımız. burağa hiç mi hiç güvenim yok adam 30 tanede atsa bu takımda görmek istemiyorum

Zor maç.. Kazanmalıyız. (Bu sene şampiyonluk bişey ifade etmez (Benim için) Bu ezikler kupayı alırlarsa.)

Canım kardeşim bizim katılmadığımız bir kupada şampiyon oluyorlarsa bunun bizimle ne ilgisi var? Karşılarındaki çöp takımlara futbolcu mu verecektik? Biz de UEFA kupasına katılmış olsak ve bu çöp takımlardan birine elenseydik haklı olurdun ama durum böyle değil.

Canım kardeşim bizim katılmadığımız bir kupada şampiyon oluyorlarsa bunun bizimle ne ilgisi var? Karşılarındaki çöp takımlara futbolcu mu verecektik? Biz de UEFA kupasına katılmış olsak ve bu çöp takımlardan birine elenseydik haklı olurdun ama durum böyle değil.

Haklısın Abi. Aslında moral bozmaya gerek yok. Onlar final biz Çeyrek final oynadık. Tek fark biz 1 numaralı kupa'da onlar 2..

alsinlar kupayi.. (alacaklarina ihtimal vermiyorum)

biz o kupayi alali tam 13 sene olmus.. o gunden bugune neler degisti..

Ben uyuyayım kafam yerine gelir. Hayırlı günler. :)

Haklısın Abi. Aslında moral bozmaya gerek yok. Onlar final biz Çeyrek final oynadık. Tek fark biz 1 numaralı kupa'da onlar 2..

Ne demiş Mehmet Demirkol: "Şampiyonlar Liginde çeyrek final Türk takımları için finaldir." Aslında çeyrek finalden daha iyisini yapablirdik ama sanş ve hakem faktörü yanımızda değildi...:ayatollah:

2-1 yada 3-1 kazanırız normal şartlarda, illa bir tane yeriz ama.

Biz yeneriz, şikeciler puan kaybeder.

alsinlar kupayi.. (alacaklarina ihtimal vermiyorum)

biz o kupayi alali tam 13 sene olmus.. o gunden bugune neler degisti..

o günden bugüne europaleague ın prestiji çok geriledi.

takımların çoğu yedek oyuncularıyla maçlara çıktılar örnek Napoli,Atletico.

dünkü benfica maçında bile Lima ve Gaitan ilk 11 de yoktu Porto ile kıyasıya bir çekişme var

haftasonu çok kritik bir deplasmanı var benficanın bu nedenle lig e daha çok önem veriyorlar.

fakat şöyle de söylentiler dolanıyor. İlerki senelerde takımları biraz teşvik edebilmek için

kupanın formatı değişecek ve EL kupasını alan takım CL ye önelemesiz katılabilecek.

defansımıza pek güvenmiyorum, mutlaka saçma sapan bir yada iki gol yeriz. önemli olan kaç tane atacağımız. burağa hiç mi hiç güvenim yok adam 30 tanede atsa bu takımda görmek istemiyorum

adama daha ne yapsın şampiyonlar liginde 8 ligde 19 gol attı

o günden bugüne europaleague ın prestiji çok geriledi.

takımların çoğu yedek oyuncularıyla maçlara çıktılar örnek Napoli,Atletico.

dünkü benfica maçında bile Lima ve Gaitan ilk 11 de yoktu Porto ile kıyasıya bir çekişme var

haftasonu çok kritik bir deplasmanı var benficanın bu nedenle lig e daha çok önem veriyorlar.

fakat şöyle de söylentiler dolanıyor. İlerki senelerde takımları biraz teşvik edebilmek için

kupanın formatı değişecek ve EL kupasını alan takım CL ye önelemesiz katılabilecek.

iyi karar..

Geri
Üst Alt