STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Cuneyt cakir: colugundan cocugundan ciksin, olmeyesin surunursun ins !!!!
Yavayş yavaş böyle sportmenlik olmaz , adamın çolcuğuna cocuguna beddua edilmez.Maçın öfkesini kendimizden çıkartmayalım renkdaşlar.

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

şampiyonuz beyler gecin gerisini artık lig bizim icin gecen hafta bitti beyler ayık olun kendınıze gelin fenevliler ŞEREFSİZ oyunculardan kurulu oyuncu toplulugundan olusur...

GALATASARAYIMIZ İSE SAMPIYON OYUNCULARDAN OLUSAN BİR KADRO HELAL OLSUN SAMPIYONUZ LA VAR MI OTESİ HALA BU MACA TAKILANLAR VAR YEMİSİM fenevi

Maç boyu 1 şutumuz yok, böyle ruhsuz topçular varken hakem bizim yanımızda bile olsa kazanamayız. Fener haketti kazandı, yapacak bir şey yok, objektif olmak lazım.

Sen hiçbir şey yapma 90 dk.boyunca,ona rağmen öne geç,koruyama,sonra suçlu başkası olsun.

Yürüyerek oynadığımız maçı kazanmalarının mutluluğunu gecenin geç saatlerine kadar bu şikeci çöplük topluluğu kutlar.

Başımızın gözümün sadakası olsun, gariban sevindirdik işte fena mı.

Yemişim şampiyonluğu böyle rezil bi futbol oynamaya hakkınız yok yazık gercekten yazık...

ya ne bekliyosun ki? çok normal bence

adamlar şampiyonu yenme hırsı yaptı

bizimkiler erken tatile çıkmışş o kadar,

maç iddaalı bir maç olsaydı emin ol böyle olmazdı.

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Bu hırs nedir bu kadar! Bu akşam bu maçın oynanması bile ülke adına rezillik! Yenince n'oluyor cebine para mi giriyor? Şu gün renk aşkının hiçbir anlamı yok. Sahada futbol mu oynanıyor sanıyorsun, çirkeflikten başka birşey yok. Tek emeli bizi yenmek olan basit bir takıma karşı oynuyoruz. Şampiyonluğu garantilemişiz, oyuncuların umurunda değil ve yenseler de yenilseler de analarının ak sütü gibi helal kazandıkları bir şampiyonluğu saha ortasında kutluyorlar. Ben takımımı tebrik ediyorum bu sene bize fazlasını yaşattılar. Bugun sahada futbol oynamak ise ülke adına tekrar ediyorum rezilliktir.

Ben kabullenmek istemiyorum o kadar. Ve bu mac icin konusuyorum. Her sene aynisini yasamak istemiyorum yeter artik.

iyi güldüm yemin ediyorum her sene şampiyonluğu bunların stadında kutluyoruz :asd:

kusura bakmayında kabullenemiyorum..

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Sampiyon Galatasaray.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan bir yandan sinirliyim yönetime takım maça konsantre olmadan çıkmış kutlama yapmadan ama bir yandan da saha ortasında şampiyonluk kutlamamızı gördüm çok sevindim ama hakem sana ettiğim bedduanın haddi hesabı yok.

Valla beyler normalde çildiridim b skora, ama oramda bile degil.. Herifler sampiyon olmus gibi sevindi zuahahahah

Sampiyon Cimbom !!!

mission completed aykut aziz kurtarıldı bu arada oha korna çalarak kutlama yapıyo fenerliler yuhuuhh

Yazık yazık bu kadar karaktersiz futbolcular seyirciler Volkan Demirel Emre Belezoğlu olduğu sürece milli takımı desteklimicem sanki karşı adamlar gavur Arjantini tutuyorum bundan sonra.

Aziz ve Aykut'un iki yıl daha bu taraftarı avutacak bir bahanesi oldu.

bugün kazanan fener ama yarınları kazanan galatasaraydır başlığını bekliyorum:D:D:D:D:D

Yürüye yürüye maç oynadık, adamlar gene yusuf yusuf oldu maç sonu dalga geçmekte cabası. :D

Orta sahada jb mizi geçtik yine, her sene aynı hikaye. :D :D :D

Geri
Üst Alt