STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Kimsede hırs falan yoktu. Resmen angarya görmüşler maçı bizimkiler.:)

Takım ne dalga geçti öyle be maç sonu hahahaha :asd:

2012-2013-futbol-sezonu-sampiyonu-galatasaray-oldu-76480h.jpg

benim anlamdigim sabri niye kirmizi gördü. volkan sabrinin üstüne saldiriyor sabride kirmizi görüyor:o eyyamci tetikçi cüneyt çakir. bizim oyuncularda bu maçi hiç kaale almamişlar. gece alemlerine akmişlar. 100 tane pas hatasi yaptilar. böyle laubali oynamamiz lazimdi.

Sabri de sütten çıkmış ak kaşık değildi orada.

bizim takim dan su NET anlasildi, resmen MAC seciyorlar

cüneytin hediyesi 2 golle yenildik..ölü gibi oynadık 80-90 arası bi tempo yaptık az daha berbaberlik golü geliyordu,neyse sağlık olsun..yanlız o ayı volkan varya o ayı volkan ben onun neyse ağzımı bozup ceza almayayım ama bütün renkdaşlarımın güzel hisleri bendede var ayıya karşı..

Fenerbahçe taraftarı neden bu kadar seviniyor ?

rezil Fener son dklarda 10 kisi defans yapiyordu hiyarlar bir galibiyet anca ligden düsme cabasinda olan bir takima bu kadar yeterdi bunlar harbi zavalli

dua etsinler Sampiyonlugumuzu önceden garantiledik yoksa elimizden zor kurtulurdular..

Burak 100 yüzlük kacirdi deli etti beni yaaa:mad:

Maç boyunca ne yaptı ki ? Talibi filan varsa hiç düşünmeden gönderilsin..

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Ben kabullenmek istemiyorum o kadar. Ve bu mac icin konusuyorum. Her sene aynisini yasamak istemiyorum yeter artik.

2 senedir ellerinden kupa alınmış , geçen sene sahalarında tarihte benzeri olmayan final maçı ile şampiyonluk kutlanmış , sezon sonu süper kupa alınmış ilk devre arenada yenmiş bi takımın taraftarı mı bunları yazıyor

yazıklar olsun

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Açıkçası çok da penis idi bu maç skoru. Fakat ruhsuz oyun sinir bozdu. Bir nebze olsun kazanma azmi göstermeyen topçularımızı Allah bildiği gibi yapsın.

Şikecilere de tebrikler, hayvan değil hayvan oğlu hayvan gibi oynadılar, hakettiler maçı.

Maçın sonundaki hareket herşeyden güzeldi. İyi ki Galatasaray'lıyım.

Hakem maçı idare etti. Olay çıkmasın. 2tarafta mutlu ayrılsın modundaydı. Umrumda degildi ama insana biraz koyuyor.

Anlamadıgım nokta bizim oyuncular taçlarda serbest vuruşlarda acele etmiyor. Umurlarında degil. Hala daha fenerli oyuncular zaman geçirmeye çalışıyor.

Bu arada konvoya çıkmayı düşünen fenerli arkadaşlar buraları okuyorsa benide alsınlar bende şampiyonluk kutlamasını aradan çıkartiyim.

Not: Fenerliler coşmuş durumdaydı son gördügümde stadda. Aziz ve Aykut 1 sene daha takımda. Rahatlasın herkes.

Berbat oynamak ayrı bir dünya ama bu berbat oyuınun sonucu beraberlikti fener naptı sanki 2 tane yanlış karar ve gol yedik.

Biz şampiyon olmaya devam edelim, onlar bir galibiyeti kutlasın. Haftaya biz kupamızı alırız, onlar neyi alır orasını bilemem :D

Çok güldüm dalga geçmemize filan o ayrı bir konu. :asd:

Ama şunu net söylüyorum volkan ve emre olum siz arenaya gelmeyin ordan çıkamayacaksınız çok net.

Al iste yorumcularin cenesi acildi bu yüzden yenilmiyecektik ! Malzeme verdik resmen

Geri
Üst Alt