STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Drogba paylasmi ama ne diyor acaba

dude7811
Everybody was talking about this stadium like going to hell...Im sorry for gsk fans but it was a boring game...you didn't miss anything!!! Come Saturday you will feel what a stadium and real fans are

BKFvKjJCEAAZR8I.jpg

Bariz hakem hataları olan maçtı.

Ancak bunlar teselli olamaz. Çok kötü bir kadro ile çıktık ve çok kötü bir futbol oynadık.

Sampiyon + kadiköy galibiyeti...cok mu sey istedik? :sad007:

Neyse bi nevi iyi oldu.

Aziz, Aykut , transferler ona göre yapilmasi... bize UZUN VADEDE ..cok sey getirecek.

Galatasaray adim adim büyecek...fener adim adim kücelecekler

alin ya üzülmeyin. Sampionlugu kutlayin beyler yahu :asd:

595a9c44bb3f11e2aa6822000a9f1730_7.jpg

Hala üstümde acayip sinir var, hangi kafayla ciktik sahaya yazik be

Nasıl sevindiler arkadaş hala gülüyorum ya, şampiyon olmuşuz takım tatil havasında yürüye yürüye maç yapmışız son saniyelerde yusuf yusuf oldular :asd:

Bugün bir maç kaybettik ama aziz başkanı, aykut hocayı, ve en önemlisi de önümüzdeki sezonu kazandık..

Drogba paylasmi ama ne diyor acaba

dude7811
Everybody was talking about this stadium like going to hell...Im sorry for gsk fans but it was a boring game...you didn't miss anything!!! Come Saturday you will feel what a stadium and real fans are

"Herkes bu stadın Cehennem olduğunu anlatıyordu GS taraflarından özür dilerim ama sıkıcı bir maçtı hiç birşey kaçırmadınız "

ülkemiz futboluna da ırkçılığı sokan fenev futbolcu ve taraftarlarına helal olsun.

Haftaya ts nin 2 sezon önceki Sampiyonlunuda kutlamamiz lazim.

Orada yapılan o değil. Geçen sene ışıkları kapatılan ve kutlama yapmamıza izin verilmeyen şampiyonluğun intikamıdır. Sen olaya yanlış yerden bakıyorsun. 2 yıldır Şampiyonluk kutluyoruz stadınızda mesajı veriliyor şikecilere..

Öyle anlamlı bi mesaj vereceklerse azcık maçı ipleselerdi de öyle mesaj verselerdi.

mactan önce yenilsek üzülmem diyordum ama bu sekilde yenilmeye uyuz oldum

Sonuç olarak Galatasaray yenildi, rakibin kim olduğu hiç önemli değil o yüzden insan ister istemez üzülüyor tabi ama;

Bu kadar maçı ciddiye almamışken, 3 ay oynamayan Elmander 11de çıkmışken, oyuncularımız ve teknik direktörümüz hafta içi kanallara çıkmışken ve hakemin rezil yönetimiyle maçı kaybediyorsan çok da üzülmemek lazım.

Her takım kendi evinde favoridir, bizde kendi evimizde hepsini yendik, burda abartılacak bir şey yok.

Ligin amacı nedir şampiyon olmak, sonuç ŞAMPİYONUZ:)

niye sevinmesinler kardeşim.şampiyon olmuşlar mı olmuşlar.eee ne olacaktı.kalktık şampiyonluğu kutladık.kutlamayalım mı yani.hayret ya.

Bu maçta mı şampiyon olduk? Çok saçma geliyor bana. Adam gibi topunu oynarsın yenilmezsin sevinirsin eyvallah ama 90 dk sefilleri oyna sonra sevin.Saçma.

Haftaya ts nin 2 sezon önceki Sampiyonlunuda kutlamamiz lazim.

Aslında güzel fikir, pankart filan da açılabilir ama bir yandan da Trabzon taraftarı son dönemlerde çok antipatik oldular.

Hala üstümde acayip sinir var, hangi kafayla ciktik sahaya yazik be

renkdaş herkes bu laubaliliğe kızdı ama vakit üzülme vakti değil olan oldu takım maça hazırlanamamış. vakit şikecilerle dalga geçme zamanı :D

Geri
Üst Alt