STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Şampiyonluk rehavetiyle oynadık bu bi gerçek.. 80.dakikadan sonra oynadığımız gibi maç geneli oynasaydık rezil ederdik bunları..

Ayrıca Emre ve Volkan.. Artık bunlara en iyi cevabın verilmesi gerek !

Drogba süper bir tweet atmış, aslanım benim:D:D

Eboue'nin hali ne öyle yahu :D

Abi yok böyle bi komedi ya, yendiler adamlar gene sevinemedi :asd:

bu yönetim bile bile rezil futbol oynayan şu melo yu alırsa yazıklar olsun

KAAN CAGDUR omur boyu men yemeli bu arada, buraya daha giremesin

Drogba paylasmi ama ne diyor acaba

dude7811
Everybody was talking about this stadium like going to hell...Im sorry for gsk fans but it was a boring game...you didn't miss anything!!! Come Saturday you will feel what a stadium and real fans are

Bu stada gitmek cehenneme gitmek gibi olurdu diyordu herkes diyor. Pardon Gs taraftarı ama sıkıcı bir maçtı, bişey kaçırmadınız diyor. Cumartesi gerçek bir stadyum ve gerçek taraftarı göreceksiniz diyor.

Bunları diyeceğine volkanı filelere soksaydı daha iyi olurdu tabi.

sahada sevındık dıye kızmıştım gerı alıyorum sözümü

sahaya muz atmak neyın kafası tff ne yapacak bakalım

Bugün fb ile aramızdaki farkı çok net gördük, onlar galibiyete sevinirken biz şampiyonluğumuza seviniyoruz. :ayatollah:

Öyle anlamlı bi mesaj vereceklerse azcık maçı ipleselerdi de öyle mesaj verselerdi.

Hepsi bir arada olmuyor hem azizenin aykütün kalmasini sagliycaksin hem yeneceksin.Yok öyle aykütün azizenin kalmasi uzun vadede daha yararimiza.

maç sonu gene arabaların camlarını falan kırmış bu kuşlar...:D

Sonuç olarak Galatasaray yenildi, rakibin kim olduğu hiç önemli değil o yüzden insan ister istemez üzülüyor tabi ama;

Bu kadar maçı ciddiye almamışken, 3 ay oynamayan Elmander 11de çıkmışken, oyuncularımız ve teknik direktörümüz hafta içi kanallara çıkmışken ve hakemin rezil yönetimiyle maçı kaybediyorsan çok da üzülmemek lazım.

Her takım kendi evinde favoridir, bizde kendi evimizde hepsini yendik, burda abartılacak bir şey yok.

Ligin amacı nedir şampiyon olmak, sonuç ŞAMPİYONUZ:)

fatih terim niye böyle bisey yaptı hiç anlamadımm kadroyu görunce saten moralim kactıı

321423_10151570575683168_476265955_n.jpg

Takım sezonu 8. bitirdiğinde bile ben bu kadar ağır ithamlarda bulunmamıştım.Bu sezon kayseri maçı haricinde galatasarayın hiç bir maçını kaçırmadım.bu maçların 11inde deplasman yaptım geri kalanlarını televizyondan takip etmeye çalıştım.Ameliyat oldum,ameliyattan sonra narkozlu narkozlu galatasaray-manu maçını izledim.O halimle bile hop oturup hop kalktım.Real madridleri,schalkeleri,manuları dize getiren bir takımın taraftarı olarak bugünkü sahada bulunan galatasarayı hiç ama hiç kabullenemiyorum!Şampiyonluğu garantilemiş,şampiyonluk primini garantilemiş bir galatasarayı kabullenemiyorum.yere batsın şampiyonluğu!Bizim derdimiz şampiyonluk değil, sevdamız armaya!İyi bir futbol sergilesin,ruhuyla oynasın,kanının son damlasına kadar oynasın,formanın hakkını vererek oynasın isterse kümeye oynasın.Sesimi çıkartırsam namerdim!Umarım, caminanın ileri gelenleri de şampiyonluk rehavetine kapılmaz da birileri bu geceki futbolun hesabını sorar!

ztk yı fener alsın bizde ağustosda bunları yeneriz, yine çarşı karışır :asd: karıköy hatırası 3 devam eder gider böyle :lol:

[video=youtube;84x9qg4beYE]https://www.youtube.com/watch?v=84x9qg4beYE[/video]

Geri
Üst Alt