STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

970290_453020214786238_1268822741_n.jpg

:asd:

Bu foto artık efsane valla altına ne yazsan gidiyor :D

Böyle maçlarda yapacan abi çirkeflik. Salacaktın Engini bugün sahaya. Bak bakıyım canlı biri çıkıyor mu ordan..

Eline Sağlık Sabri adamsın !

Onu bunu bilmemde aykut bi 5 sene daha takimin başinda azizle birlikte, seneye 4 yildiz apoleti takiyoruz. Adam gibi takviyeler yaparsak ağizlarina s......z inşallah seneye ilk maç kadiköyde olurda tatil modunda oynamayiz adam gibi çikar ezeriz.

yıne transfer taraftarı doluşmuş

Engini, melo'yu filan salıcaktın bu maçta akıllarını alıcaktı. Ama işte uyarı var, ah o ilk başta ki çılgın melo olsa bugün hepsini ağlatırdı da işte uyarı var.

neyse haftaya kupamızı alıyoruz :troll:

işin teknik kısmını 309 sayfa belki 2000 mesajda kimse yazmamış..

fatih hoca yine 0 rakip analizle maça çıktı..elmanderi söylemeye gerek yok sneijder sakatken neden gökhan zan var dani yok?

herkes kötü oynadık rezil oynadık diyor ama g.antepteki maç bence çok daha rezildi hafızamız zayıf biraz..

benim için kötü futbl sürpriz değildi açıkcası..

fatih hoca da zerre rakip analizi yok üstünü altını her yerini çizerek söylüyorum.

bir şekilde anlaşamaz yönetimle giderse üzülürüm ama mantıken sevinirim çünkü sadece hırs gaz vs ile gidiyor.isim olarak ne kadar kaliteli kadromuz olursa olsun organize iyi olmazsa kötü oynarız kötü gözükürüz bu doğal.

bugün elmanderi nerde ne için ne amaçla neden oynattığını izah edemez hoca.son derbisiymiş oynamak istemiş komik trajik herşeyik..

elmanderi oynatacaksan forvetlerden birini oynatma şikeci de olsa ezeli rakibinle maç yapıyorsun 3 forvet 2 si durağan biri top tutamayan..

sevinç ayrı şey gelecek planı strateji ayrı şey..

azize ve aykutu kazandık bu akşamın tek kazancı bu benim için ama şu deplasmanlarda bu derece silik kötü oynamamaz ve nerdeyse beşiktaş fener gibi derbilerden deplasmada 15 maçta bir galbiyet almak beni düşündürüyor...

türkiyenin bayerni olmak için önce bu iki kuşa eyvahhh cimbom geliyor yine berabere kalsak iyi dedirtmeliyiz seri çizmeliyiz mali tarihi her türlü çok güçlüyüz çünkü..

bu tür maçlarda sertlikten yılmayan aksine daha çok sertlik gösteren adamların olacak...cana ,neill , ulfaluji gibi...şu kadroda bu işi melo biraz yapıyor sadece...

Goller,fauller,kartlar herşey bir yana o atılan viski şişesi nedir lan ?

Allah korusun birisin kafasına geldiğini düşünmek bile istemiyorum.

Şeref yoksunları.. Allah cezanızı versin.

al isde. daha dün demisdim . demez olaydim :SS:

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında bir iddia gündeme bomba gibi düştü!

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler, Twitter ve Facebook hesaplarından yaptığı açıklamada, "Acımız Büyük! Burak Y. kardeşimiz maç sonrası dönüş yolunda Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaray taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür. Kardeşimize Allah'dan rahmet dileriz, Başımız sağolsun" ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in iddiasına göre, Fenerbahçeli Burak Yıldırım, Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaraylılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü

al isde. daha dün demisdim . demez olaydim :SS:

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında bir iddia gündeme bomba gibi düştü!

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler, Twitter ve Facebook hesaplarından yaptığı açıklamada, "Acımız Büyük! Burak Y. kardeşimiz maç sonrası dönüş yolunda Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaray taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür. Kardeşimize Allah'dan rahmet dileriz, Başımız sağolsun" ifadelerine yer verdi.

çok yazık. ne olursa olsun yapanları kınıyorum.

Eger dogruysa cok kotu.

Yeter artik yoneticiler basta kalmaya devam edecek, bazilari cok para kazanacak diye birilerinin olmesi.

Allah rahmet eylesin.

Geri
Üst Alt