STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Şerefsiz sinan engin bu olayda bile bize laf atıyo ne biçim insan bu.

Abi yazık günahtır ya, insanlar futbol yüzünden cinayet işliyorlar, can veriyorlar, değer mi bunun için..Bu kadar mı ucuz insan hayatı..

Bunun futbolla ilgisi yok biz niye yapmıyoruz böyle şeyler bunlar futbol bahanesiyle yapılmış şerefsizlik vicdansızlık.

beyaz tvde bir video gördüm. 5 tane galatasaray formalı kişiler 1 fenerliye daldı. mümkünse hemen o kutsal formayı üstlerinden çıkarsınlar ve bir daha da giymesinler. galatasaray adını da ağızlarına almasınlar. böyle galatasaraylılardan ben utanıyorum.

Utandım..

''ben fenerbahceli olsam, o galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım. mecbur muyum ben her sene galatasaray'ın şampiyonlugunu stadımda izlemeye?''

erman toroğlu

yazık ya bı ınsanı öldürmek ne demek

kımse tuttuğu takım yüzünden ölemez

Ulan insanlar rahat rahat formaları ile dışarıda gezemeyecek mi ne biçim bir ülke burası ya.

Bizim ülke kolay kolay adam olmaz daha. Bu hale getirenler utansın. Sadece futbol için söylemiyorum.

Bunu yapanlar Galatasaraylı falan değildir benim gözümde. Güzel bir sezonun içine ettiniz lan...

aziz yıldırım yine savcıları davet etsin göreve,kaos ortamına soksun şerefsiz vicdansız haysiyetsiz terörist !!! Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin..

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Sabri REyiz :lol:
BJjCjWoCYAA0Eit.jpg

Bugünün fotoğrafı mı bu

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in iddiasına göre, Fenerbahçeli Burak Yıldırım, Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaraylılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Yahu cinayet işlenmiş 19 yaşında bir fidan ölmüş ocağına ateş düşmüş bunlar hala Galatasaraylılar tarafından bıçklandı diyerek hedef gösteriyor ne salak adamlarsınız ya yarın 1-2 psikopatınız çıkar 19 yaşında bi genci Galatasaray'lı diye öldürür kına yakarsınız gerizekalı herifler

yapanların Allah belasını versin ulan 1 haftadır ortamı germek için uğraştılar niye fener kazansın kadıköyde yenilmesin ne oldu geri getirirmi gencecik insan bizimde çocuklarımız var formalarıyla gezemiyeceklermi

Bizim ülke kolay kolay adam olmaz daha. Bu hale getirenler utansın. Sadece futbol için söylemiyorum.

Şaka değil sebebi son yıllarda ülkede artan para hırsı liboş zihniyet. Cidden diyorum bakın arkanıza yaslanın düşünün. Para, para, para.. Para için insanlar kışkırtılıyor. Fanatizm-holiganizm ayrımcılık pohpohlanıyor. Rant var bunun sonucu da bilinçsiz eğitim seviyesi düşük ülkemde kana bulanmadır.

Adamlar çıkıyo '' Galatasaray taraftarı yaptı '' 1-2 zibidinin yaptığı olayı tüm camiaya bağlıyolar sonra dışarıda Galatasaray formalı insanlara saldırırlar.

Yok abi bu ülke cahil insan ile dolu, bu ülkeden bi cacık olmaz.

Şaka değil sebebi son yıllarda ülkede artan para hırsı liboş zihniyet. Cidden diyorum bakın arkanıza yaslanın düşünün. Para, para, para.. Para için insanlar kışkırtılıyor. Fanatizm-holiganizm ayrımcılık pohpohlanıyor. Rant var bunun sonucu da bilinçsiz eğitim seviyesi düşük ülkemde kana bulanmadır.

Bundan sonra düzelmez artık, geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt