Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs
inşallah yenecezzz
inşallah yenecezzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenildiği gibi Sneijder yine yok. Şu an işler iyi gittiği için bi sıkıntı yok gibi ama eğer kötü gitseydi çok sövmüşlerdi bu adama. Buna rağmen ben taraftarın yavaş yavaş bu adamdan soğuduğunu hissediyorum..
Neyse maça gelirsek sağlam bi Sneijder olsaydı rahat kazanırdık ama şu an o kadar rahat değil. Hele bi de Sneijder olmadığı için gidip te Amrabat'lı 4-4-2'ye dönersek eğer tüy diktiğimizin resmidir, zira bu sene 4-4-2 le hiç bir halt yiyemedik.
Hazır değil deniliyorsa hazır değildir.
Sneijder'in verimi artsın diye 1,5 yıldır oynadığımız 4-4-2'den 4-3-1-2'ye geçtik.
Teknik ekip istemediği adam üzerine sistem kuruyor.:trollface:
Hakem maça etki etmezse çok rahat kazanacağımızı tahmin ediyorum.
Süper Kupa maçından sonra Cüneyt Çakır'ı baskı altına aldılar... Yenilgiyi hakem kararlarına bağladılar.
O maçta penaltımız verilmedi, attıkları golün birinde elle oynama vardı. Engin tahrik edildi kırmızı kart gördü. Tahrik eden futbolcu kart görmedi.
O maçta da hakem tarafından mağdur olan takım bizdik.
Cüneyt Çakır'a dikkat. Bu adama hiç güvenmiyorum.
ama ligin ilk yarısında 4-4-2 oynuyorduk ama geçen seneki gibi verimli olamıyorduk bence ligin ilk yarısında performansımız çok iyi değildi çok puan kaybı yaptık ne zaman 4-3-1-2 taktiğine geçtik galibiyetler aldık
ne Yektasi ya Amrabat oynasin 4-4-2 duzeni olsun , Yekta'nin Galatasarayli olmaktan baska ne ozelligi varmis
evet dogru , tamam Amrabat da kafamizdaki kanat degil ama en azindan topla arasi iyi her an bir seyler bekliyorsunamrabata aynı şeyi diyebiliriz ama. amrabat heran büyük bir patlama yapıcak izlenimi veriyor
Sneijderin olmaması fiyasko.
Bu adam bu maçta oynamayacaksa gönderin kardeşim.
Hazır değil falan laflarıda palavra.
Bu kafa yapısıyla yakaladığımız başarıyı sürekli hale getiremeyiz.
Tüm heyecanımı kaybettim.Zaten Sneijderin tutmadıkları o kadar belliydiki işlerine geliyordu bizim bilmiş teknik ekibin.
Ne alakası var adamın ağrıları varmış sakat mı oynatacaklardı. Sanki ölüm kalım maçı da riske etme ihtiyacı hissedecez.Ben Sneijder'i CL için aldığımızı biliyordum,değil miymiş.Bizim vizyonumuz dangalak Fener'i yenmek için futbolcu alma üzerine kurulu değil arkadaşım.