- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs
3.27 kaldi!
3.27 kaldi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama ligin ilk yarısında 4-4-2 oynuyorduk ama geçen seneki gibi verimli olamıyorduk bence ligin ilk yarısında performansımız çok iyi değildi çok puan kaybı yaptık ne zaman 4-3-1-2 taktiğine geçtik galibiyetler aldık
gecen sene elmanderi kaybetik bu fener macinda. barousu daha önce kaybetmistik. simdide millet bizim icin hedefsiz bir macda sneijderi kaybetmeye cok merakli.
Şimdi oynatmıyo diye sallıyo ama sırf "fenerle ne dalga geçti,aslan yaa" demek için ama.Olası bi sakatlık olursa da "ne diye oynattın prestij maçında,aylardır yok,düzelmeden oynatan teknik ekipcik" derdi.İlla eleştirecek bi şey bulma konusunda uzmanızdır.
0-7[/QUOTE
berat nedense saçma sapan bir kaç gündür bende de 1-7 gibi bir his var.şimdi seninde yazdığını görünce (eminim sallama değil histir bu) bir tuhaf oldum ya.hafta başında beri ilk kez heyecanlandım birden.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın İnşallah bu akşam.
Sneijder oynamazsa fark yiyebiliriz, ciddiyim.
Sneijder vardır terim bırakmaz
terım bunlara asmıs bırı bız buralarda tartısyoruz boşuna
Amrabat kesin oynamali, su macta is yapabilir. Gökhan artisti gidiyor, dönmüyor denilebilir. Amrabat'lik mac budur iste, sezonun en iyi performansini bekliyorum ondan
0-7[/QUOTE
berat nedense saçma sapan bir kaç gündür bende de 1-7 gibi bir his var.şimdi seninde yazdığını görünce (eminim sallama değil histir bu) bir tuhaf oldum ya.hafta başında beri ilk kez heyecanlandım birden.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın İnşallah bu akşam.
PES yaptım arkadaşla, 1-7 yenildimFenerbahçe'yi almıştım
![]()