STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

3.27 kaldi!

ama ligin ilk yarısında 4-4-2 oynuyorduk ama geçen seneki gibi verimli olamıyorduk bence ligin ilk yarısında performansımız çok iyi değildi çok puan kaybı yaptık ne zaman 4-3-1-2 taktiğine geçtik galibiyetler aldık

Tamam haklısın ama alıntıladığım arkadaşın dediği gibi hoca Sneijder'i istememiş olsa ona göre mevcut kadroda en uygun olan sisteme geçiş yapmazdı diyorum bende.

Sneijder gelmeseydi 4-4-2 düzeni devam ederdi.

@Kaan Cengis

Canım sen resmen köpürmüşsün ama köpürme işte öyle. Öylede yenip gelicez böylede.

Ayrıca ölüm kalım maçı değilki kalkıp riske etsin Teknik Ekip. Bu sene oynamaz, süper kupada oynar,

önümüzdeki sene oynar, merak etme Allah'ın günü çok. Celallenme böyle olur olmaz yere. :)

bu rahatlama bir tarafin basina is acacak gibi, bizimkiler fazla rahat olabilir veya rahatlik olumlu yansir sahaya, yani her türlü su derbinin skorunu biz belirleyecegiz bence.

fener'in en baskili oynadigi benfica macinda bile bizi terletecek bir oyun görmedim ben, böyle yalanci bir baski bir iki zorlama sut ama tek kaleye ceviremediler o gün bile.

erken gol bulursak bunlar delirir, avni aker'deki trabzonspor maclarina dönebilir, south park sessizligi ve fener'in ezikligini izleriz

Sneijder oynamazsa fark yiyebiliriz, ciddiyim.

gecen sene elmanderi kaybetik bu fener macinda. barousu daha önce kaybetmistik. simdide millet bizim icin hedefsiz bir macda sneijderi kaybetmeye cok merakli.

Şimdi oynatmıyo diye sallıyo ama sırf "fenerle ne dalga geçti,aslan yaa" demek için ama.Olası bi sakatlık olursa da "ne diye oynattın prestij maçında,aylardır yok,düzelmeden oynatan teknik ekipcik" derdi.İlla eleştirecek bi şey bulma konusunda uzmanızdır.

Şimdi oynatmıyo diye sallıyo ama sırf "fenerle ne dalga geçti,aslan yaa" demek için ama.Olası bi sakatlık olursa da "ne diye oynattın prestij maçında,aylardır yok,düzelmeden oynatan teknik ekipcik" derdi.İlla eleştirecek bi şey bulma konusunda uzmanızdır.

terım bunlara asmıs bırı bız buralarda tartısyoruz boşuna

Maçın her saniyesinde eğlenmeye bakın :D

Sneijder vardır terim bırakmaz

Amrabat kesin oynamali, su macta is yapabilir. Gökhan artisti gidiyor, dönmüyor denilebilir. Amrabat'lik mac budur iste, sezonun en iyi performansini bekliyorum ondan

0-7[/QUOTE

berat nedense saçma sapan bir kaç gündür bende de 1-7 gibi bir his var.şimdi seninde yazdığını görünce (eminim sallama değil histir bu) bir tuhaf oldum ya.hafta başında beri ilk kez heyecanlandım birden.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın İnşallah bu akşam.

Sneijder oynamazsa fark yiyebiliriz, ciddiyim.

Neden hakikaten merak ettim.Psikolojik üstünlük sağlayan tek futbolcu Sneijder mı,ya da takım savunmamızın olmazsa olmaz bel kemiği mi,neden yani.Melo olmazsa zorlanırız demeni bir yere kadar anlarım ama Sneijder bağlantısı kuramıyorum.

Burak'ın macta cok etkisiz kalacagını düsünüyorum,böyle kavgaya dövüse gelecek topcu degil,hele ki Egemen kasabı oynarsa sıkıntı yasar,pasif kalır..

Abi tamam Sneijder süper topcu felan ama ne yaptıda oynamayınca ölüyoruz bitiyoruz,adam zaten pek oynamadı,oynadıgı zaman da 45 dakika kaldı en fazla sahada,yani su an icin takımda eksikligi hissedilecek bi oyuncu degil,önümüzdeki sene inşallah...

kaldı 3:17

gram heyecan yok

sosyal medyadada kımseler yok pusudamı bekliyor ezıkler anlamadım

Amrabat kesin oynamali, su macta is yapabilir. Gökhan artisti gidiyor, dönmüyor denilebilir. Amrabat'lik mac budur iste, sezonun en iyi performansini bekliyorum ondan

kardeşim ne yalan söyleyeyim sneijder'in olmayışına sevindim desem yalan olmaz.bende senin gibi düşünüyorum.nasıl geçen sene ki ilk maçta emreç çok ön plana çıktı maçın yıldızı olduysa bence bu maçta da amrabat aynı şekilde olacak gibime geliyor.(tabi 11'de başlarsa).tam bu oyun için kadroya sahip oluruz sahada.bu ezikler tribün baskısı ile saldıracaklardır.burak ve amrabat gibi iki süratli adamla çok rahat pozisyona girecekmişiz gibi bir his var içimde.

0-7[/QUOTE

berat nedense saçma sapan bir kaç gündür bende de 1-7 gibi bir his var.şimdi seninde yazdığını görünce (eminim sallama değil histir bu) bir tuhaf oldum ya.hafta başında beri ilk kez heyecanlandım birden.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın İnşallah bu akşam.

PES yaptım arkadaşla, 1-7 yenildim :D Fenerbahçe'yi almıştım :asd:

Geri
Üst Alt