STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Son vuruşu yaparsak adamları kurtarırız..

Bırakalım da Azize ve Aykut kalsın resmen amatörce yönetiliyorlar..

Şimdi 3-0, 4-0 , 5-0 bitse maç ne Azize kalır ne Aykut kısa vadede dalgamızı geçeriz ama uzun vadede bize yaramaz bu sonuç...

Onları bu Azize uykusundan uyandırmayacak bir skor olsun..

azizede gitsin-aykutta kusuruma bakma ergun ama, o fenerden 100 senedir halt olmadı bir 100 senede bişey olmaz. çünkü onların zihniyeti aynı, kendi futbollarından çok başka yerlerle uğraşırlar ancak.

ben son vuruşu yapmanın sırası diye düşünüyorum. 15 senedir hep aynılar, gelende de giden de aynı onlarda.

onların ne olduğu değil bizim ne yaptığmız önemli.

Senin baskanlıgın doneminde bize kazandırdıgın artı motivasyonla 8 şampiyonluk,3 türkiye kupası,2 süper kupa,2 tsyd kupası,1 Atatürk kupası,1 uefa kupası,1 süper kupa olmak üzere müzemiz sampyonluklarla doldu tastı sen hep o baskanlık koltugunda kal sonsuz tesekkurler...AZİZ YILDIRIM...

saha kenarina teller takılmalı takılmayacaksa tribünlerin sahaya yakın ilk 3 sırasında polisler oturmalı ayrıyeten stadın çatısında keskin nişancılar olmalı bunların napacağı belli olmaz

Geçen seneki maçta maçın bitimiyle beraber polis çemberine alındı futbolcularımız.Ve soyunma odasına güvenle gittiler.Bu sefer polis çemberinden başka önlemler de alınmalı.Çünkü iyice gözleri döndü..

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Konsesusu kaybetmeden kazanmaliyiz :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Baroni akılsızı gitti. Salih Emre Topal nispeten daha iyi bi üçlü olacak onlar için. Hamit büyük maç performansı gösterirse bişey yapamazlar orası ayrı.

fenerbahçe cephesi Fatih Terim'e yerimiz yok demişler.Başladı bunlar..

Son vuruşu yaparsak adamları kurtarırız..

Bırakalım da Azize ve Aykut kalsın resmen amatörce yönetiliyorlar..

Şimdi 3-0, 4-0 , 5-0 bitse maç ne Azize kalır ne Aykut kısa vadede dalgamızı geçeriz ama uzun vadede bize yaramaz bu sonuç...

Onları bu Azize uykusundan uyandırmayacak bir skor olsun..

kesinlikle katılıyorum sana.bizim yenmemiz yenilmemiz artık önemli değil.çünkü artık kaybedecek yada kazanacak bir şeyimiz kalmadı.biz kazanacağımızı zaten kazandık.19.şampiyonluğu alarak mutlu sona ulaştık.biz hiç bir zaman fenevliler gibi bunu takıntı haline getirmedik.o nedenle açık konuşmak gerekirse koca-MAL ve azize kalacaksa ben yenilmeyi bile isterim bunlara.yada eğer yeneceksekte karıköy diye bir yer kalmamacasına orayı yıkmaları lazım.yani en az 6 fark atmalıyız.yoksa 1-0,4-0 gibi sonuçlar alınacaksa gerek yok bence.açıkcası ben bu hafta sonları onları yenmek mi yoksa bu eziklerin Türkiye kupasını kaybetmeleri mi tercihi yapmak zorunda kalsam açıkcası eskişehire elenmelerini daha çok isterim.

JB

Galatasaray' ı Şampiyon gönderdik, şampiyon karşılıyoruz bu da fenerbahcenin büyüklüğünü gösterir.

Kuyt out

Baroni akılsızı gitti. Salih Emre Topal nispeten daha iyi bi üçlü olacak onlar için. Hamit büyük maç performansı gösterirse bişey yapamazlar orası ayrı.

Emre hafta sonu berbattı..Belli ki Aykut daha hazır olmadan oynatmaya çalışıyor...Bu Emre'yi Salih'i yer bitiririz...Rahat olun Baroni kazma falan deniyor ama büyük maçları seven bir oyuncu.. Kuşların tek bir gol silahı var..O da dönen toplarda veya yan topalrda oluşan karambollerde gol atmak..Webo ve Sow bu beleşçiliği iyi yapıyor...Dikkatli olursak min. 3 tane atarız..

Balları bile kurtaramaz artık

Bu baroni ve selçuk 2 kuruş etmeyen oyuncular ama açıkçası ben bizim maçlarda en çok baroni ve selçuktan korkuyorum :( birde gökhan gönül

zaten kalede duranı saymıyorum bile

Fener'e yeni gelenler muhakkak bize atıyor.Nasıl bir eziklikse tek maça takılıp kalıyorlar.Tamam önemli derbi de kupa kazanmak kadar değil.Bu yüzden Webo bize 1 tane atacaktır diye düşünüyorum ama biz fazlasını atarız diye tahmin ediyorum.

Ayrıca

kesinlikle katılıyorum sana.bizim yenmemiz yenilmemiz artık önemli değil.çünkü artık kaybedecek yada kazanacak bir şeyimiz kalmadı.biz kazanacağımızı zaten kazandık.19.şampiyonluğu alarak mutlu sona ulaştık.biz hiç bir zaman fenevliler gibi bunu takıntı haline getirmedik.o nedenle açık konuşmak gerekirse koca-MAL ve azize kalacaksa ben yenilmeyi bile isterim bunlara.yada eğer yeneceksekte karıköy diye bir yer kalmamacasına orayı yıkmaları lazım.yani en az 6 fark atmalıyız.yoksa 1-0,4-0 gibi sonuçlar alınacaksa gerek yok bence.açıkcası ben bu hafta sonları onları yenmek mi yoksa bu eziklerin Türkiye kupasını kaybetmeleri mi tercihi yapmak zorunda kalsam açıkcası eskişehire elenmelerini daha çok isterim.

13 sezondur orada galibiyetimiz yok 4-0'ı beğenmiyorsun abi.Yani yazdırdın bunu bana istememe rağmen.

Volkanın soluna vurun gelen gideni alıyor

Burak karsı karsıyalarda hep kalecinin soluna vuruyor burak kaldım mı çakar ama ilk gol drogba

1-3

1-2

acımak falan yok, atabildiğimiz kadar atmalıyız. aziz ve mafyasını tarihe gömecek bir futbol bekliyorum oyuncularımızdan. olayı sadece Galatasarayın menfaatleri olarak düşünmeyin arkadaşlar, türk futboluda bir pislikten bir mafyadan temizlenmiş olacak, bu açıdan bakarsak bizim alacağımız farklı bir sonuca öncelikle türk futbolunun ihtiyacı var.

Umarım oyuncularımız maçı ciddiye alır.

banane aziz gitsin aykut gitsin o gitsin bu gitmesinde

orada sunlara fark atıp o tek övünleri olan 6-0'da silmenin vakti gelmiştir.

Fener'e yeni gelenler muhakkak bize atıyor.Nasıl bir eziklikse tek maça takılıp kalıyorlar.Tamam önemli derbi de kupa kazanmak kadar değil.Bu yüzden Webo bize 1 tane atacaktır diye düşünüyorum ama biz fazlasını atarız diye tahmin ediyorum.

Ayrıca

13 sezondur orada galibiyetimiz yok 4-0'ı beğenmiyorsun abi.Yani yazdırdın bunu bana istememe rağmen.

şimdi kardeşim sen onlara 4 tane sallasan mutlu olurmusun Allah aşkına doğruyu söyle? 4-0'dan şu anda hiç bir Galatasaraylı olmaz.ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim.hafta sonu tarihi bir fark olabilir.hani hep diyorlar ya 7-0'ı gözlerinizle gördünüz mü diye?bu hafta sonu cümle alem dünya gözü ile görebilir.İnşallahta böyle olur.koca-MAL'ın dediği gibi buda kreması olur işin :D:D

Geri
Üst Alt