STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

acımak falan yok, atabildiğimiz kadar atmalıyız. aziz ve mafyasını tarihe gömecek bir futbol bekliyorum oyuncularımızdan. olayı sadece Galatasarayın menfaatleri olarak düşünmeyin arkadaşlar, türk futboluda bir pislikten bir mafyadan temizlenmiş olacak, bu açıdan bakarsak bizim alacağımız farklı bir sonuca öncelikle türk futbolunun ihtiyacı var.

bahri sence ikinci bir ajx-feyenord maçı olabilir mi?(açıkcası benim aklıma gelmiyor değil?önceden derbilerden önce acaip heyecanlanırdım şimdi ise sadece bu düşünce heyecanlandırıyor beni.kafayı mı yedim acaba? :D )

şimdi kardeşim sen onlara 4 tane sallasan mutlu olurmusun Allah aşkına doğruyu söyle? 4-0'dan şu anda hiç bir Galatasaraylı olmaz.ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim.hafta sonu tarihi bir fark olabilir.hani hep diyorlar ya 7-0'ı gözlerinizle gördünüz mü diye?bu hafta sonu cümle alem dünya gözü ile görebilir.İnşallahta böyle olur.koca-MAL'ın dediği gibi buda kreması olur işin :D:D

Yaşıma bakarsan anlarsın bence mutlu olup olamayacağımı.

Herkes galibiyet için bekleyiş içinde ama ben bizimkilerin bu maçta kendilerini zorlayacaklarını pek sanmıyorum.

şimdi kardeşim sen onlara 4 tane sallasan mutlu olurmusun Allah aşkına doğruyu söyle? 4-0'dan şu anda hiç bir Galatasaraylı olmaz.ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim.hafta sonu tarihi bir fark olabilir.hani hep diyorlar ya 7-0'ı gözlerinizle gördünüz mü diye?bu hafta sonu cümle alem dünya gözü ile görebilir.İnşallahta böyle olur.koca-MAL'ın dediği gibi buda kreması olur işin :D:D

renkdaş nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz fark filan diye yahu :) bu şerefsizler herşeylerini vermezler mi sizce bu maçta

bence 1 gol atıp üzerine yatalım. Ezmeyelim sanki kafa kafaya oynamış gibi olsun. Aykuta bahane sağlayalım. Desin çok iyi oynadık ama olmadı mücadeleden memnunum falan. Araya 3 temmuz sahadışı kelimelerini de en az 1er kez kullansın. Fener taraftarı sahayı yaksın gene min. 3 maçlık ceza şeklinde. Aziz ve aykut istifa etmesine gerek kalmasın. Aziz yıldırım yalancıktan bi kere istifa edip geri dönebilir gerçi :D Biz de sadece seriyi bitirmiş olalım. Böylece seneye gene aziz aykut ikilisi ve 3-5 maçlık ceza ile sezon başlar biz de 13 puan fark ile şamp. olmuş oluruz ve kadıköy serisini bitirmiş oluruz :)

renkdaş nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz fark filan diye yahu :) bu şerefsizler herşeylerini vermezler mi sizce bu maçta

pardon ama herşeylerini derken?daha verecek neyleri kaldı?:D:D:D.bilelim de onu da alalım artık :D

pardon ama herşeylerini derken?daha verecek neyleri kaldı?:D:D:D.bilelim de onu da alalım artık :D

bnde çok ama çok istiyorum güzel bi galibiyeti.. Hayattaki nefretliğim bu pslik camia ama kadıköyde nelerin girmediğini biliyoruz... bu şerefsizlerde o kadar kolay teslim olmazlar gibi geliyor bana tek istediğim ilk on dakikada yeter ki bi gol atlım

Mehmet Topal bizdeyken de balondu, orda da balon. Gereksiz herifin teki. Yok ayaklari uzunmus yok bilmem ne. Net kötü futbolcu. Oyuna etkisi sifirin da altinda. Emre´nin son durumu nedir bilmiyorum. Formdaysa biraz debelenir iste herzamanki gibi. Salih´i de sahaya gömer Melo. Kimildayamaz bile.

Böyle cikarlar diye düsünüyorum. Bizim kadromuzun ve kalitemizin yanina yaklasamazlar

706469_Fenerbahce_SK.jpg

herkesin aksine sampiyonlugun getirdigi rahatlik ve takim ici ozguven ile oyuncularin maca daha da asilacagini dusunuyorum:ka19:

Baroni ve Meireless yok. Orta sahalarını tek başına melo diker, gömer sahaya. Takımıma güveniyorum sadece şans faktörüne güvenmiyorum o sahada :)

bahri sence ikinci bir ajx-feyenord maçı olabilir mi?(açıkcası benim aklıma gelmiyor değil?önceden derbilerden önce acaip heyecanlanırdım şimdi ise sadece bu düşünce heyecanlandırıyor beni.kafayı mı yedim acaba? :D )

valla neden olmasın, olmayacak şey değil bencede. bi kere hiç olmadığımız kadar rahat ve stressiz çıkacağız maça, sonuçta kaybedeceğimiz hiçbirşey yok. yeterki bizimkiler maça iyi hazırlansın, bundan daha güzel bir ortamda kadıköye çıkılmazdı emin ol

Valla bzideki rahatlık iyi bise diil,umarım sallamamazlık yapmazlar bu macı,ciddiyetle oynamamız gerek,ciddiyetle oynarsak galip gelecegimizi düsünüyorum...

Ya ne farkı Allah için, 13 senedir galibiyet alamamışız, yenelim de skor mühim değil..Biz yine böyle havalara girip yüksekten uçarsak hayal kırıklığı yaşarız benden söylemesi..Herşeyden önemlisi kazanmaktır, skor ne olursa olsun..Ha olur da fark olursa ekstra olur sadece..O zaman dalgamızı geçeriz..Ama şimdiden yok 7 atarız yok 8 atarız falan bırakın bunları, o kadar kolay değil bu işler..En iyi zamanımızda bir şekilde balla malla o Johnson'un golüyle 1-0 yendiler bizi ASY'de, hatırlayın o günleri..Ha gönül ister ki farkla yenelim ama realist olmakta fayda var, herşeyden önemlisi kazanmaktır..Skoru önemli değil.

cezalımız var mı bizim? melo falan?

12 MAYIS :yenieek::ayatollah::cool:

Sanılanın aksine ben fark falan beklemiyorum. Bizim özellikle yabancılarımız rölantide oynayacaktır. Fener'in de elinde kalan tek dal(sap) bu olduğundan asılacaklardır. Üstelik 2.likleri de ciddi şekilde tehlikede. Onun için beraberlik ağır basıyor bence. Fener kazanırsa da hiç şaşırmam.

Sonuna kadar mücadele, sonuna kadar motivasyon bu ligde rahat maç diye bir şey yok.

Ya ne farkı Allah için, 13 senedir galibiyet alamamışız, yenelim de skor mühim değil..Biz yine böyle havalara girip yüksekten uçarsak hayal kırıklığı yaşarız benden söylemesi..Herşeyden önemlisi kazanmaktır, skor ne olursa olsun..Ha olur da fark olursa ekstra olur sadece..O zaman dalgamızı geçeriz..Ama şimdiden yok 7 atarız yok 8 atarız falan bırakın bunları, o kadar kolay değil bu işler..En iyi zamanımızda bir şekilde balla malla o Johnson'un golüyle 1-0 yendiler bizi ASY'de, hatırlayın o günleri..Ha gönül ister ki farkla yenelim ama realist olmakta fayda var, herşeyden önemlisi kazanmaktır..Skoru önemli değil.

Cok büyük konusanlara bende kiziyorum cünkü genelde tersi oluyor öyle durumlarda.

Evet favoriyiz, onlardan cok güclüyüz ve cok daha iyi oynuyoruz. Ama belli olmaz.

Ancak sunu da söylemek gerekir ki, bu kadroyla da yenemezsek bi daha da Kadiköy galibiyetinden bahsetmeyelim acikcasi.

Geri
Üst Alt