STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Umut çok ama çok gereksiz kart gördü elmanderi yedek yapsak dany yada amrabatdan biri 18 de olmayacak kötü oldu yedek forvet yok:SS:

MHP lideri Bahçeli grup toplantısında takımımızı tebrık etmiş

Bunlarda sakat falan var mı? Ne alemde kadroları, bir tek Kriztiyan yok diye biliyorum.

Skor kaç kaç olursa olsun..

Penaltı olursa Nando kullansın..

su surat ifadesini görmek istiyorum..

null-2.jpg

Skor kaç kaç olursa olsun..

Penaltı olursa Nando kullansın..

su surat ifadesini görmek istiyorum..

null-2.jpg

mümküse nando atsin o golü :D

saka bir yana bu maci kazanalim artik. acimak yok hic bir şekilde.

Cok havalara girmeyelim, gidip futbolumuzu oynayalim. Ne zaman havalara girsek iyi seyler olmuyor. Kolay dedigimiz maclar kabus oluyor.

Cok havalara girmeyelim, gidip futbolumuzu oynayalim. Ne zaman havalara girsek iyi seyler olmuyor. Kolay dedigimiz maclar kabus oluyor.

bu maci kaybedecegiz zaten büyük ihtimalde. cidi diyorum. bizimkiler bu fener kadar önemsemez bu maci malesef. yabancilar yani pek takmaz. ama bu fener icin ölüm kalim maci bu sene icin resmen. sampionlukdan daha önemli bize karsi oynadiklari mac cogu taraftari . ilk yari ama golsüz biterse ikinci yari panik yaparlar sonra tokadi atariz belki.

bu maci kaybedecegiz zaten büyük ihtimalde. cidi diyorum. bizimkiler bu fener kadar önemsemez bu maci malesef. yabancilar yani pek takmaz. ama bu fener icin ölüm kalim maci bu sene icin resmen. sampionlukdan daha önemli bize karsi oynadiklari mac cogu taraftari . ilk yari ama golsüz biterse ikinci yari panik yaparlar sonra tokadi atariz belki.

Ne yalan söylim, bende galibiyet beklemiyorum acikcasi.

Ne yalan söylim, bende galibiyet beklemiyorum acikcasi.

bekleyip görelim ama yenilirsek pek fazla üzlmem acikcasi. büyük fark yemeigimiz sürede fazla üzülmem cididen. bu sene Sampion olmusuz ki bu sampionluk cok ama cok önemliydi bizim icin. Büyük ihtimalde bu lige artik ambargo koyariz önümüzdeki seneler icin. bu sampionluk maddi anlamda, takimin kimyasi anlaminda inanilmaz güc katmisdir. dogru yönetilirse ki caminanin basinda bu süreci dogru yönte bilecek insanlar olduguna inaiyorum Galatasarayin Altin yilari baslamisdir sivas macindan itibaren. bu zavalilarda bizi yenere biraz mutlu olsun bari. insanlik ölmedi ya :D

[video=youtube;cCCbosHl8Mo]https://www.youtube.com/watch?v=cCCbosHl8Mo[/video]

İşsizi işsazı işsazsız... Gafmatik efendi. Şikecileri destekleyen iktidar ve ana muhalefetin yanındaki yavru muhalefet lideri...

Akademisyendir, matematikteki başarısı 40la sınırlıdır.

Not: Püskevit hastasıdır!

Tempobet 2,85 oran vermiş Galatasaray'a. Üst ve MS2'nin oranı da 4,2. Kaçmaz bu oran, 100-200 arası bir şey bascam.

sert oynacaklar belli durdurmaya çalışacaklar. Emre b.oglu, selcuk gibi kazma oyuncular sert kasti fauller yapacaklar. Fatih Terim sert futbola göre bir kadro hazırlamalı diyorum. :SS:

Niye Muslera Muslera dediği çok sonra anlaşıldı :D

feneri 3-1 yendiğimiz maçtan sonra da fener karakterli bu kaleci kılıklı "gökten kemik yağdı" gibilerinden bir laf etmişti..

Taktiksel değerlendirme:

Maçı ciddiye alırsa oyuncular sırası ile

1-Melo Salih'i bitirir Salih daha oMelo ile baş edecek seviyede deği

2-Gökhan-emih bu maç için idael ikili Webo kafa topları hariç pek yok

3-Kara Boğamız Drogba eğer konsantre olur salmazsa maçın yıldızı olur Fenerde kendisi ile baş edecek kimse yok hava hakimiyeti 0 stoperlerinin

4-Ebouenin taçları bu sefer işe yarar gibime geliyor çünkü Drogba bu maç çok rahat olacaktır bakın görün arkasında adam yok gibi patır patır göğüsü ile indireek bütün topları önüne

5-Topal Selçuk tutacaktır organizsayonu WS ve Melodan başlatıp ters köşe yapılabilir

6-Melo Salihi kucağında oynatmalı top göstermemeli

7-Melo aldığı topları dikine kullanıp bitmiş Emreyi sahada sürünecek vaziyete getirmeli

8-Selçuk Rieraya yardımcı olmalı

9-WS-Selçuk-Melo-Drogba-Burak-Hamit sürekli kaleyi yoklamalı

10-Çekilen şutlardan sonra mutlaka seken top iin pozisyon alınmalı Volkan bu sene çok top sektiriyor önüne böyle bir gol blabiliriz sert şut çeken adalarımız var

Özetle bu maçın anahtarı KONSANTRASYON ve BOL ŞUT

100000% Dogru, saygilar renkdas.

Salih nekadar Teknik olursa olsun Melo'ya karsi adam gibi Top oynamak icin bir kac sene daha calismali, net.

Geri
Üst Alt