STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Beyler, bu skor cok hayirli oldu merak etmeyin.

Baksaniza nasil da sevindiler, bu mactan once antuda bile uyanmaya baslamislardi.

Ama mac bittiginde sampiyon olmus kadar mutlulardi.

Aziz aykut bizimle, aziz en az 2 yil, aykut en az 1 yil daha.

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Kadikoy'de Fener'in sozu gecer, bu rahat stressiz maci bile domine edemedi ove ove bitiremedgimigz takimimiz

harbi mi :asd:

şampiyonluk kutladık stadda yine ona da mı fener'in sözü geçti

yalniz biz bu Hamit'i ne yapcaz ya ?? takimdan gönderilmesi gerekilen ilk isim

her mac deli ediyor beni ..Stoper de Sart oglu Sart !!! Drogbanin Stoper versiyonu olmali

Rahatlık bekliyodum ama bukadar ruhsuz oyun, vurdumduymazlık ve iğrenç futbol beklemiyodum. Neyse sağlık olsun. Meloyu ayrı tutuyorum

cok kotu oynadik.sikecilerde iyi baski yapti.aslinda biz dinamiti biraktik onlarin icine.saglik olsun.

Aykut For Ever :ayatollah:

250420131426045009675.jpg

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Volkan demirelede bir kardeş tavsiyesi arenaya kask takarak gelsin yoksa dirsi çıkmaz o stattan

En son orta sahada jb geçtiğimiz iyi oldu heriflerle :D

İsterse Galaxy şampiyonu olalım,bu şeref yoksunlarına yenilirsem o gün mutlu olamam ben arkadaş.

Burak atamadı değil Volkan çıkardı o pozisyonu.

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Ben kabullenmek istemiyorum o kadar. Ve bu mac icin konusuyorum. Her sene aynisini yasamak istemiyorum yeter artik.
Sana o zaman bir tüyo vereyim bizim takımın taraftarlarının ortalaması onların ortalamasından daha fazla şeyi kabullenebildiği için -ki bu bizim takım ve yönetimlerde de var- onlardan daha başarılı oluyor. Salt başarı insanın kendisini zehirler, aynı onların kendilerini zehirlemeleri gibi bknz Aziz, bknz Aykut. Bu ince ayrıntıyı kaçırdığı için Aziz 15 yılda Bursa ve Beşiktaş şampiyonlukları hariç 8 tane Galatasaray şampiyonluğu gördü. Bilmem anlatabiliyor muyum!

Bu takım Kadıköy'de ne zaman galip gelecek soruyorum herkese ne zaman galip gelecek bu takım orda yeter ya yemin ederim bıktım...

Bu galibiyetle Aykut en az 2 sene daha kaldı. Bu da 2 sene daha şampiyonuz demek. Bu takıma bir defans, bir sol bek, bir ön libero, bir forvet ve KANAT OYUNCULARI ALMAK GEREKLİ. O ZAMAN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNDAN BAHSEDEBİLİRİZ.

Geri
Üst Alt