STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Gercekten bizim takim ihtiyaci olani aliyor. Fazla takmadilar... Fenerbahceli futbolcularin yapmis oldugu cirkefliklerle (bizimkilerde karsilik verdi tabi) bosuna ortam gerildi. Rieranin tac atma sekline baksaniz zaten hic iplemedigimiz bir hava vardi. Bi Drogba ve Melo kasti diyebilirz onlarda zaten karakter olarak oyle.

O degilde mac sonunda ne koyduk :D

Hani fenere fark atıyoduk, nerede o fark atanlar şimdi yazsınlar bakalım.

Her zaman söylüyorum ben, yine söylüyorum, Burak bize göre değil. Daha kaliteli tecrübeli biri lazım. Bütün maçları izlemeyen anlayamaz bu dediğimi, Burak attığının 10 katını kaçırıyor bi maçta. Sadece bu maçı baz almıyorum, şampiyonlar liginde hattrick yaptıktan sonra da söyledim, bu tarz oyuncuları istemem takımda ben. Önüne %99'luk 3 tane top geliyorsa en az 1'ini atacaksın. Tamam gol kralı oldun eyvallah, ama girdiğin pozisyonların haddi hesabı yok, gol kralı olmaman hata.

Ben artik sunu kesin olarak anladim. Biz bu Fener'i Kadikoy'de YE-NE-ME-YIZ!

mac sonu bizimkiler napmis ya...ben kapatdim...

link, video atin :D

Maç sonu yapılan bence rezalet.2 sene dillerinden düşmez. Adam gibi oynasaydınız da yenip sevinseydiniz. Sen rezil top oyna yenil sonra orta sahada sevin.

Ya baslatmayin malzemesine takim sampiyon olmus 10 puan fark atmis eziklere yenildik diye takima demedik birakmayanlar var bi yürü gidin ya

Tkım resmen aykutu devam ettirmek için oynadı ,

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

yenilebiliriz bunu anlarım ama mücadele dahi etmeden yenilmemiz bize yakışmadı. futbolcular kafada bitirmişler herşeyi. gene de canları sağolsun :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim futbolcuların kutlaması ne ayak herif seni yenmiş , sen sampiyonlugu gecen hafta almıssın. Bu macta alsan anlarım.garip garip hareket etmeye gerek yok .suda var , bu 14 sene 30-40 sene olur gibi geliyor bana . psikolojik degil psikiyatrik üstünlük olmaya başladı bu .

HAHAHAHAH bu Cüneyt mi ŞL finali yönetecek?Ayıp ayıp ..

Ziya her sene korkuyoruz diyor iste, bu adamlara bunu söyletiyoruz yaziklar olsun.

Buraka golcu demeyin artik, yeter

Valla renktaşlar orta alan gösterisini alkışlıyor ama ben ayıplıyorum kusura bakmayın. O seviyelere kadar düşmeye hiç gerek yok! Kenarda teknik direktör yardımcıları yetersiz olunca böyle manzaralar görülür.

Maç boyu 1 şutumuz yok, böyle ruhsuz topçular varken hakem bizim yanımızda bile olsa kazanamayız. Fener haketti kazandı, yapacak bir şey yok, objektif olmak lazım.

ya tamam fener haketti kazandı.bir şey demedik zaten de.ayıp ya ruhsuz falan ne oluyor.beyler lig bitmiş.ne bekliyordunuz.

Volkan biraz daha uğraşsaydı Drogba'nın kini alıcaktı.

Geri
Üst Alt