STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

A2 oyuncularinda hakki hayali 55 bin kisi onunde top kosturmak.

14 sene maç kazanamamışız eee yani?? neyin kafasındasınız???

19 şampiyonluğumuz olmuş ve adamların sahasında kupa kaldırmışız siz neyden bahsediyorsunuz?

Kendi sahalarında yeniyorlar eee yani yensinler ne olacak? bu çok büyük bir başarımı?

Uefa bu maci izleyip cuneyt cakir'a cl finali verirse allah uefanin da belasini versin

rezalet otesi bir mac yonetti fenev kazansin diye elinden geleni yapti

sike davasinda ismi gecen birisine bu maclar verilmemeli!!!

İşte o soysuzlara verilecek en iyi cevap futbolunla bunları ezip rezil kepaze etmekti ama bizimkiler 1 hafta boyunca kanallara çıkmaktan derbiye çıkacaklarını unutmuşlar, turistik geziye gitmiş gibilerdi.

Onda bile hakemle kazandılar.

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 1.Y | 12 Mayıs

bu takım neden böyle ya ! anlamıyorum webo felaan kim de 2 tane gol atıyor anlamıyorum ...

Takımın kalitesine hiç yakışmayan 3-4 tane oyuncumuz var. Başta Zan, Riera, Eboue. Melo ve Hamit de yeterli değil.

Yeni geldim eve. Pozisyonlar için ne dedi yorumcular?

Bizim takım 1haftadır maçı değil maç sonunda yapacakları eğlenceye düşünümüş.

Şu maçın gözümde hiç bir önemi yoktu ama oynanan rezil futbol beni üzdü. Şu şerefsizlerin ağzının payını veremedik.

neyi hakettik arkadaş. kaç pozisyona girdilerr yahu...

2 golde hakemle...

tek kalemi oynadılar sanki...

kazanmayı haketmedik doğru ama kaybederkende rezil oynamadık, sadece kötüydük..

Be rakibe bakmam biz kötüysek tamamdır. Bugünde harbi kötüydük ne defansta ne ofansta üretkendik.

he paşam he.. ben artniyetliyim.. siz iyi niyetli olun.. sene başındaki aynı performansını gösterdi.. nedense satın alma opsiyonu tarihine doğru yükselen performans vardı almadık yine tavır aldı oynamadı.. ben artniyetliyim melo iyi niyetli..

Kim iyi oynadı da Melo'ya sarıyorsun sen usta ?

Belli ki bir hazımsızlığın var Melo ile ilgili ilk saldırdığın adam o oluyor.

Adamlar tatile cıkmışlar kafasında kızacaksan alayına kız geliyorsun Melo'ya cart curt ediyorsun.

Yeter arkadaş ya balon balon dedik balon dediğimiz takıma orada koyup öyle sevinmeliydik.Tamam hakem rezil yönetti ama arkadaş şunlara ezilmeden Galatasaray gibi oynayarak yenil bari yaw, şimdide yenemeyeceksek bu kadar psikolojik olarak rahatken bile yenemiyosak ne zaman yeneceğiz yahu ne zaman bıktım artık şu statdan ne büyüymüş arkadaş ya.

Neyse çok sinirliyim bizim futbolcularada bu kadar ruh gibi oynamak hiç yakışmadı koyup gelecektin

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 1.Y | 12 Mayıs

Yeni geldim eve. Pozisyonlar için ne dedi yorumcular?

2. Gol kesinlikle faul, herkes söyledi. İlk golde de Çakır Hamit'e yapılan faulü atladı, ama aradan 45 saniye geçti, top 3 kere el değiştirdi, faulle doğrudan bağlantı kurulamaz dedi Markus.

Takımımızın rehavetten ayakta bile duramadığı hem rakip hemde bizim futbolcuların bol bol tribüne oynadığı tatsız tuzsuz bir maçtı

haftaya paf takim cikmali yoksa maglubiyet bekliyor

Yeter arkadaş ya balon balon dedik balon dediğimiz takıma orada koyup öyle sevinmeliydik.Tamam hakem rezil yönetti ama arkadaş şunlara ezilmeden Galatasaray gibi oynayarak yenil bari yaw, şimdide yenemeyeceksek bu kadar psikolojik olarak rahatken bile yenemiyosak ne zaman yeneceğiz yahu ne zaman bıktım artık şu statdan ne büyüymüş arkadaş ya.

Neyse çok sinirliyim bizim futbolcularada bu kadar ruh gibi oynamak hiç yakışmadı koyup gelecektin

Neden fenerli alakali bir durum olunca hortluyorsun :o

Yorumlarin cogu fener konularinda yapilmis

Alin sunu :mad:

Fenerbahçeli arkadaşlar;Galibiyete seviniyorsanız eyvallahta,Şampiyonluğa seviniyorsanız vallahi ayıp ediyorsunuz.

969288_643997655613582_657829003_n.jpg

Kim iyi oynadı da Melo'ya sarıyorsun sen usta ?

Belli ki bir hazımsızlığın var Melo ile ilgili ilk saldırdığın adam o oluyor.

Adamlar tatile cıkmışlar kafasında kızacaksan alayına kız geliyorsun Melo'ya cart curt ediyorsun.

biraz düşünde yorum yap ya meloyla ne hazımsızlıgım olabilir.. neyse sen devam et melo yu körükörüne savunmaya ;) asıl taraftar sensin ben kötü niyetliyim

Neden fenerli alakali bir durum olunca hortluyorsun :o

Yorumlarin cogu fener konularinda yapilmis

Alin sunu :mad:

Adam haklı.Tamam şampiyon olduk bu en önemlisi doya doya kutlayalım ama renkdaş 15 yıl oldu bu taraftarında bir deplasman galibiyeti görmeye hakkı yokmu artık.

Geri
Üst Alt