STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Ya arkadaslar amma abarttiniz,

Baktik ışıklar acik sampiyonlugu kutladik ne var bunda.

Yarin fbli tanidiklarinizi tebrik edin, aferin sampiyonu yendiniz diyin.

Bu skor hayirli bir skor, daha bu sabaha kadar antudakiler bile uyanmisti, ciddi elestiri vardi, simdi ise cok mutlular.

aziz gittigi gun bunlari ihya edecek birisi gelecektir, bu yuzden birakin, biraz daha batsinlar.

Olay bu işte Mahir abi:D

Şampiyonluğun tadını çıkaralım bu saatten sonra:)

bence gayet anlamlı olmuş kutlamaları bazıları prestij maçına çıkan takımı yenmeyi kutlar, bazıları şampiyonluğu.

Bu arada belki kızanlar olacak bu söylediğime ama maç sonunda bizimkilerin sevinmeye çalışması çok yapmacıktı. Böyle şeylere gerek yok.

Ben maçı fener tribününden izledim gayet de güzel oldu kudurdu herkes

yarın anlarlar acı gerceklerı

Biz oynamadık hatta yürüye yürüye oynadık, hakem hatasını söylemeyelim mi ? Gene hakemle bir maç kazandılar, bu ölü halimizle son dakikalarda burak yüzde yüz gol pozizyonuna girdi atamadı, yerlere attılar kendilerini zaman geçsin diye işte GALATASARAY büyüklüğü budur.

aynen.biz geçen sezon bjkyi yenmesek..8 senedir de inönüde galibiyet almamış olacaktık.o yüzden bunlar önemsiz şeyler.gün gelir inönüdeki gibi kadıköyde de galip geliriz.:D

Şampiyon takımı yendiler sonuçta, bizimkiler yürüye yürüye maç oynadılar.

Bu Sabrinin pozisyonu niye tartışılmıyo hiçbiyerde Hasan Ali'nin yaptığı faul değilmiydi Sabriye ceza sahası içinde.

Size ne la. Oyuncular sevinir sevinmez sahanin ortasinda. Bu mac haric hakettiler sene boyunca buyuk caba gosterdiler.

Fener bizi yendiği her maçtan sadece 3 puan aldı

GALATASARAY feneri her yendiği maç dan sonra kupa aldı,

Önemli olan kupa ve başarıdır, gerisi çok da önemli değil...

Ben Fatih hocaya kızıyorum. Anlıyorum biz şampiyonluğu garantiledik, sen önemsemiyorsun oradaki maçın skorunu eyvallah ama bu taraftar her ne kadar 10 puan fark atmış olsak bile kadıköyden hasret çektiğimiz bir galibiyet bekliyor. Sen maça çooook uzun zamandır oynamayan Elmanderi saçma sapan bir yerde oynatıyorsun. Maçta gördüğüm kadarıyla maçtan önce motivasyon sıfır, durum 2 - 1 ken bile o takım o kadar rahat ki sanki maç bu şekilde biterse biz bir üst tura çıkacağız. Yani karşımızdaki fenerbahçeye normal oyunumuzun %50sini oynayalım yetecek, onu bile oynamıyoruz. Bir de şu maç bize şunu gösterdi daha doğrusu bana sol bek şart, defansa adam şart, amrabatın yerine bir kanat oyuncusu şart. Maçtan sonra sevinmeye gelince arkadaş çıkar çatır çatır oynarsın, kaybedersin sevinirsin eyvallah da bu berbat oyundan sonra şampiyonluğu kutlamak bence gereksizdi ve webonun dediği gibi provoke etmek için yapılmış gibiydi...

Şampiyon takımı yendiler sonuçta, bizimkiler yürüye yürüye maç oynadılar.

o yürüye yürüye halimiz bile yetiyodu baksana.hakem olmasa..:Dbizimkilerin twitterdan yayınladığı fotolardan belli maç bitse de gitsek havasındaymış ruhları bile:D

Valla tavirlarimiz hic hosuma gitmedi. Acikca söyleyeyim. Maci kazanmak icin en ufak caba göstermediler, pozisyonumuz bile yok neredeyse. Bu rahatligi da kabul edemem. Sonucza derbi oynuyorsun. Fenerbahce top oynasa üzülmeyecegim de, bu oyun ve bu sonuc beni cok sinirlendirdi. Saha icinde kutlamalar cok gereksizdi ve bize yakismadi. Soyunma odasi görüntüleri de yakismadi. Hic hosuma gitmedi acikcasi. Yakismadi

benim icin fener derbisi 3 temmuz sürecinden sonra bitmisdir arkadas. Galatasaray bu ülkede number one baskasida yalan dolan. NET!!!

bunlar bizim rakip oldugunu kabulenmiyorum bir Galatasaray li olarak. rakibimim az cok serefli olmazi gerekir. bunlarin serefin s 'si göremiyorum.

hic üzülmedim acikcasi. sampion ayrildik, sampion gittik ve sampion evimize gittik.

Şimdi fenerliler zafer sarhoşu, ama yarın anlarlar gerçekleri.

Beyler ben şunu anladım işin sonunda kupa yoksa biz sallamıyoruz böyle maçları :D

Ben Fatih hocaya kızıyorum. Anlıyorum biz şampiyonluğu garantiledik, sen önemsemiyorsun oradaki maçın skorunu eyvallah ama bu taraftar her ne kadar 10 puan fark atmış olsak bile kadıköyden hasret çektiğimiz bir galibiyet bekliyor. Sen maça çooook uzun zamandır oynamayan Elmanderi saçma sapan bir yerde oynatıyorsun. Maçta gördüğüm kadarıyla maçtan önce motivasyon sıfır, durum 2 - 1 ken bile o takım o kadar rahat ki sanki maç bu şekilde biterse biz bir üst tura çıkacağız. Yani karşımızdaki fenerbahçeye normal oyunumuzun %50sini oynayalım yetecek, onu bile oynamıyoruz. Bir de şu maç bize şunu gösterdi daha doğrusu bana sol bek şart, defansa adam şart, amrabatın yerine bir kanat oyuncusu şart. Maçtan sonra sevinmeye gelince arkadaş çıkar çatır çatır oynarsın, kaybedersin sevinirsin eyvallah da bu berbat oyundan sonra şampiyonluğu kutlamak bence gereksizdi ve webonun dediği gibi provoke etmek için yapılmış gibiydi...

webo kim provoke etmek onların işi.

bişey söyliyim mi ben bile bu maç oynansın da bitsin dedim sabahtan beri.çünkü bi önemi yoktu.galibiyet alsak dahi alt tarafı bi lig galibiyeti olcaktı.tabi fenerliler gibi değiliz biz rakibi yenerek avunalım :asd:

O değil de bu şahan niye böyle salak saçma twitler atıyo, fenerlilere yavşamak adına yazmadığı twit kalmadı.

Bu Sabrinin pozisyonu niye tartışılmıyo hiçbiyerde Hasan Ali'nin yaptığı faul değilmiydi Sabriye ceza sahası içinde.

kambura yatmasını diyorsun dimi dostum.. ilk yarı aynısını verdi bizim ceza sahası çevresinde kambura yatmaya faul verdi, 2. yarı dediğin pozisyona devam dedi.. nasıl bir çelişkidir bu

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 1.Y | 12 Mayıs

%100 katılıyorum, mağlup olmak mesele değil. Terim'in çok övündüğü "kaybederken bile gurur duyulacak takım"dan eser yoktu bu gece. Demek ki boş konuşuyor, söylediği lafın gani gani altında kaldı. Futbolcular da öyle... Yazık, demek ki biz çok uzağız gerçek bir takım olmaktan.

Solbek ve stoper eksiğimiz bu maç öncesinde de lombak gibi ortadaydı, bence bu maç sağ bek arayışı başlatmalı. Eboue yüzünden Real Madrid, Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçlarını kaybettik. Bu kadar maç kaybettiren bir oyuncu. 5 maç kazandırsa bile oynatılmaz.

Geri
Üst Alt