STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Herseyi bir kenara alin da, eger bugün'ki Mac'ta bu Feneri yenemezsek, bir 10 sene daha yenemeyiz o statta.

Sampiyon olduk tamam, böyle Mac'la kiyaslanmaz bile.

Ancak Fener'i bu sene de Kadiköy'de yenemezsek ne zaman yenecegiz ?

Noluyo feneri kadıköyde yenince ? kücük takımlar büyük takımları yendikleri için, büyük takımlar ise kazandıkları başarılarla övünür bunu unutmayın

Herseyi bir kenara alin da, eger bugün'ki Mac'ta bu Feneri yenemezsek, bir 10 sene daha yenemeyiz o statta.

Seneye yeneriz artık.

Gerilecek, sinir olacak bir şey yok arkadaşlar. Yazılılar biter, notlar belli olur da son hafta okula laylaylom gidersinya (bizim zamanımızda öyleydi) bizim için maç o psikolojideydi. Onlar için ise bütünleme sınavı gibi bir şeydi. Taraftarlarını kandırma maçıydı yine, sezonu mutlu bitirdiler. Bırakın takılsınlar. Konsantre değildik maça hiç, gayet de normaldi. Cüneyt'in de katkılarıyla aldılar.

eboue konusunda katılıyorum ancak boş konuşuyor lafı olmamış her mac aynı perfonmans beklenmemeli benim kızdığım nokta sahadakilerinde hiç istememesi oldu

İnsan bir karakter bekliyor takımdan, bu kadar başarıdan sonra. Belki biraz sert ama, maçın gerginliği var. Sezon boyunca verdikleri güveni yerle bir ettiler çünkü.

Bir de şunu gördüm, bu fenerli köpeklerle yapacağımız her maç böyle geçecek, her maç sinir, stres, gerginlik. Yensek de, yenilsek de. Böyle aşağılık bir rakibimiz olduğu için, eyyam, şike, pislik, nefret gibi şeylerden güç aldıklarını gördükçe futboldan nefret eder oldum. Adamların kazandığı bütün maçlar, emre, volkan gibi itlerin maçı çığrından çıkardığı maçlar. Bir de Cüneyt Çakır gibi bir hakemin bile eyyam yapabildiğini gördüm, buna daha da fazla sinirim bozuldu. 2. Goldeki faulü bir moron bile görür.

seneye:D bu rehavet,bu rahatlık ,bu ciddiyetsizlik ve bu hakemle bu maçtan galip ayrılmak zordu.ama seneye hepsi bi kenara çakarız herhalde.ama pek de önemli değil açıkçası ucunda kupa yoksa.

Gönderilecekleri belirlemek adınada güzel bir maç oldu bence.

Sonuca etki eden hakem hatasına neden alışalım hadi faül oldu görmedin etmedin de iki golde sıkıntılı yani.

sonuca etki etsede etmesede alışacaksın bu hep böyledir, adelet istiyorsan bugun ki maçı fener ptt de tslye çıkma maçı olarak oynamalıydı ! madrid maçlarında göz göre göre kıyım yapıldı şlde büyük organizasyonda vs.. uzar gider onun için hem rakibi hem hakemi yeneceksin başka yolu yok !

sonuca etki etsede etmesede alışacaksın bu hep böyledir, adelet istiyorsan bugun ki maçı fener ptt de tslye çıkma maçı olarak oynamalıydı ! madrid maçlarında göz göre göre kıyım yapıldı şlde büyük organizasyonda vs.. uzar gider onun için hem rakibi hem hakemi yeneceksin başka yolu yok !

Yani bu sene hakemlerden baya çektik ciddi derecede açıkcası. İki kulvarda da Allahtan kaliteli bir takım var lig için ne kadar eksiğin olsada şampiyon tamamladık başka takım olsa 3. bitirirdi bu ligi.

şampiyonlugu garantilemedigimiz bir maçta. orda yenmenin önemi nedir ben hala anlamadim. orda kupa aldin 14 seneye bedel. bunu hiç takinti yapmadim. bence sende yapma. bizimkiler zaten maça yenmeye çikmamişlar. idman bile yapmamişlar bence. içimişler durmuşlar. kamp yapmazsan olacagi buydu. birde hakem saolsun ölü oynumuza tüy dikti:yenieek:

kafanı takma. seneye yenecez bunları inşallah. yeterki o aziz denen şikeciyi mapusa tıksınlar. o adam geçen yıl hapisteydi diye hakemlerin kafası rahattı tarihin en iyi hakem yönetimleri vardı. bu aziz çıkınca hakmler yine bunlara çalışmaya başladı.

Orda feneri yenmenin önemi nedir bana birisi bunu açıklasın ? 2 senedir ağlata ağlata bi hal olduk arenada ayrı kadıköyde ayrı kupalar kaldırdık artık hiç hiç hiç önemi yok benim için kadıköyde alınacak galibiyetlerin. Biz yeter ki şampiyon olalım onlar bizi yenmekle övünsün.

Noluyo feneri kadıköyde yenince ? kücük takımlar büyük takımları yendikleri için, büyük takımlar ise kazandıkları başarılarla övünür bunu unutmayın

Ya abi Allah'ini seviyorsan bukadar lesch bir Takim'a karsi oynuyorsun, bunlari da yenemezsek isin icinde bir sey var 100%

Ya abi Allah'ini seviyorsan bukadar lesch bir Takim'a karsi oynuyorsun, bunlari da yenemezsek isin icinde bir sey var 100%

Kardeşim benim leş dediğin takım sezonun en önemli maçın çıktı, eğer yenilselerdi ne stad bırakırlardı ne birşey.

yeniliriz yeneriz sonuçla ilgili en ufak bir takıntım yok inanın. ama şu laubali futbol,umursamazlık, lüzumsüz genişlik bize hiç yakışmadı. keşke 1 hafta daha bekleselerdi yatmak için

munih şampiyon ilan eder bizim gibi ama sonra gelene gidene 3 5 sallar, biz tatili getirdik resmen...

''Hayatta ki tek amaçları Galatasarayı yenmek, ezikler'' diye dalga geçip daha sonra Fenerbahçeye yenilince adeta şampiyonluğu unutup sağa sola sataşan taraftar profilidir asıl Galatasaray a yakışmayan..

yeniliriz yeneriz sonuçla ilgili en ufak bir takıntım yok inanın. ama şu laubali futbol,umursamazlık, lüzumsüz genişlik bize hiç yakışmadı. keşke 1 hafta daha bekleselerdi yatmak için

belki bitek sneijder önemserdi bu maçı ama o da oynamadı.drogba da çok yalnız kaldı.

Ne zaman bizim kupa almak için Kadıköyde mutlak galibiyete ihtiyacımız olacak feneri anca ozaman yenecez anlaşılan başka türlü fener camiası kadar motive olamıyoruz bu maçlara.

Kardeşim benim leş dediğin takım sezonun en önemli maçın çıktı, eğer yenilselerdi ne stad bırakırlardı ne birşey.

Tamam o konuda haklisin ama isi ciddiye alip afedersin hayvan gibi savasacan, eger bizim Takim 100% mücadele gösterseydi 3-0,4-0 lik Mac olurdu kim ne derse desin, Fenerbahce sezonun en önemli Mac'ina cikti dedin o dogru, ama bizim Takim icinde Sezon'un en önemli Maci olmali.

Yani benim gözümde böyle bir Fenerbahce Maci Sampiyonlar Ligi Mac'indan bile daha önemli ( Y.Final, Final haric )

munih şampiyon ilan eder bizim gibi ama sonra gelene gidene 3 5 sallar, biz tatili getirdik resmen...

Munih şampiyonlar liginde devam ediyor adamların konsantrasyon tabiki üst düzey olacak abartmayın bu kadar ya.

Geri
Üst Alt