STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Böyle birşey bizim başımıza geldiğini düşünün, şampiyonluğu kaptırmışız 2 senedir ezeli rakibimize eziliyoruz elde bir tek arenada feneri yenmek kalmış, 55 bin kişi ne yapar ne eder aldırır o maçı. Aynı şey buda, bugün eğer o stada şampiyonluğu garantilemek için gitseydik kesinlikle yenilmezdik.

Fenerbahce futbol oynasa ve bizi paramparca etse gercekten üzülmezdim. Onlar berbatti, biz onlardan da berbattik. Penalti bile dogru dürüst pozisyon degildi aslinda. Oynayalim da bitsin modundaydik ve bu bana cok ters. Sevmiyorum böyle tavirlari. Mersin'le oynamiyorsun. Adamlarin tek derdi bizi yenmek, sen buna izin veriyorsun, davetiye cikartiyorsun. Oyunun hicbir saniyesinde "eyvah geliyorlar" dedigim bir an yoktu ve sen bu maci bile alamiyorsun.

Sampiyonlugu bir kenara birakiyorum su anda. Karakterden bahsediyorum. Olmadi. Gercekten olmadi

''Hayatta ki tek amaçları Galatasarayı yenmek, ezikler'' diye dalga geçip daha sonra Fenerbahçeye yenilince adeta şampiyonluğu unutup sağa sola sataşan taraftar profilidir asıl Galatasaray a yakışmayan..

Mesele bu köpeklere yenilmek değil, mesele bu sezon Terim'in oluşturduğunu iddia ettiği takımın gölgesini bile sahada görememek. Eğer senin takımında gerçek bir takım ruhu varsa, şampiyonluğu 10 hafta önce bile garantilediysen, çıkıp taraftar için oynarsın bu maçı. Adam gibi oynarsın, kaybedersin, tınmayız. Böyle kaybedersen, tüm sezonun başarısına bir soru işareti eklersin.

Sahadaki futbolcular bizim kahramanlarımız, ama bugün bira göbekli Batman gibi oynadılar çoğunluğu. Sinir bozucu olan bu.

erman çok güzel bir laf etti

Şampiyon olunya reinaya,yenilince floryaya

Taraftara çok şey borçlular.GEçen haftada floryada olacaktınız,bu haftada

Munih şampiyonlar liginde devam ediyor adamların konsantrasyon tabiki üst düzey olacak abartmayın bu kadar ya.

Bayern Münih HIC BIR Takim'a acimaz, eger Sampiyonlar Liginde Final oynamasalar yinede Lig'de 4-5 atarlar inan bana, ben Almanya'da yasiyorum ve 6-7 senedir Bayern'i Takip ediyorum, onlar hep öyle. 4 atabiliyorsan 4, 8 atabiliyorsan 8.

Örnek almamız gereken bir kulüp var Münih. Adamlar şampiyonluğu ilan etti ama çıkıp çatır çatır futbollarını oynadılar, bizim oyuncular malesef tatile erken çıkmış.

Takım halinde koşu mesafemizden bile anlaşılıyor maçı hiçte ciddiye almadığımız. Bu takım halinde koşu mesafesi 110 km altına düşmemeli bence.

Böyle birşey bizim başımıza geldiğini düşünün, şampiyonluğu kaptırmışız 2 senedir ezeli rakibimize eziliyoruz elde bir tek arenada feneri yenmek kalmış, 55 bin kişi ne yapar ne eder aldırır o maçı. Aynı şey buda, bugün eğer o stada şampiyonluğu garantilemek için gitseydik kesinlikle yenilmezdik.

Su savaşını niye aldıramadı madem

Resmen tatile 2 hafta erken girmiş bizimkiler, belki son 2 senedir hiç bu kadar umursamaz bir takım görmemiştim, hepsi uyudu resmen maçta, sadece Drogba için biraz daha iyidi diyebiliriz o kadar ...

Canları sağolsun :b5:

Mesele bu köpeklere yenilmek değil, mesele bu sezon Terim'in oluşturduğunu iddia ettiği takımın gölgesini bile sahada görememek. Eğer senin takımında gerçek bir takım ruhu varsa, şampiyonluğu 10 hafta önce bile garantilediysen, çıkıp taraftar için oynarsın bu maçı. Adam gibi oynarsın, kaybedersin, tınmayız. Böyle kaybedersen, tüm sezonun başarısına bir soru işareti eklersin.

Sahadaki futbolcular bizim kahramanlarımız, ama bugün bira göbekli Batman gibi oynadılar çoğunluğu. Sinir bozucu olan bu.

Sadece ve sadece bu laf yeterlidir, agzina eline saglik abi.

Bayern Münih HIC BIR Takim'a acimaz, eger Sampiyonlar Liginde Final oynamasalar yinede Lig'de 4-5 atarlar inan bana, ben Almanya'da yasiyorum ve 6-7 senedir Bayern'i Takip ediyorum, onlar hep öyle. 4 atabiliyorsan 4, 8 atabiliyorsan 8.

İyide oyun sistemleri kadro kaliteleri oturmuş bir kurumu var Bayern'in Eretna biz bu iki senedir toparlıyoruz na bu takımı içeride dışarıda yenemiyorduk doğru dürüst.

Tamam canları sağolsun falan filanda Fatih hocadan sağlam bir azar yerler bence.

Fatih Terim 1 hafta boyunca da kampa alsaydı takımı yine de futbolcular ligi bitirmiş kafasında..Yapacak birşey yok.. Buna sinirlenebilirsiniz ki ben bunu bile mazur görürüm..

Ama benim lafım hayatını Fenerbahçe galibiyetine bağlayan insanlar..

Ben 114 sene daha yenmemeye razıyım.. Benim için gerçek olan müzemde yer alan ve alacak olan kupalardır..

zerre umrumda olmayan maç. yenseydik o iyi olurdu ama ne üzüleceğim bu maçı kaybettik diye. bu mağlubiyet için bu takıma sallayanlar da bir gitsinler lütfen.

Bizimkiler tatile çıkmış beyler dükkanı kapatın...

Profesyonelliği, profesyonel yaşamı ilke edinmiş büyük futbolcularımız, isimlerimiz bile mutluluktan uçuyor, kutlama yapıyor ama burada enteresan yorumlar var, siz doğrusunuz onlar yanlış öyle mi. Adamlar bu sezon hedefe ulaşmış, Galatasaray hedefine ulaşmış daha ne istiyoruz ki. Futbolda "ezelî rakibi yen tamamdır" mantığı tatminden başka bir şey değildir. Şampiyonluk herşeye bedeldir, herşeyin üstündedir, bunu ben söylemiyorum futbolda büyüklük budur. Eğer değil diyorsan da yine söylüyorum bu en fazla kendi zevkindir ve sırf sen tatmin olacasın diye Galatasaray âlet olamaz buna. Bu kadar kolay acımasızlık yapmayın. Neyse bu akşam paso aynı şeyi savundum yoruldum, haftaya bir kez daha şampiyon sahaya çıkacak ve kupamızı alacağız, işte o kupayı görünce ne ezikler kalır gündemde ne bir şey.

Geri
Üst Alt