STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

14 yıldan beri rakibini orda yenememişsin, takım olarak onlardan fersah fersah iyisin, stresin yok, kaybedeceğin bişey yok, 1 hafta daha sıkıp şu maça ciddiyetle sarılsan, şu heriflerin 14 sene laflarını yedirsen düşenede bir tekme sen atsan olmazmıydı. futbolcular kusura bakmasınlar, şampiyonluk için ne kadar minnettersam, şu maç içinde o kadar öfkeliyim. a-dan z ye hepsi kötüydü rezil bir top oynadılar takım olarak

medya tarafından şişirilmiş maç boşverin gitsin.

fener bunla avunsun eksiklerini görmesinler, böyle devam etsinler, adamların geri düşünce yapabilecek planları yok :D

biz maçı umursasaydık 1-0 dan sonra tarihi maç olurdu ama adamlar ligi bitirmiş kafasında. önemli değil kızamazsında, gereksiz yere sakatlanmak, darbe almamak , maç bitse de gitsek modundalar. Fener yendide ne oldu, sakatlıkla çıktı oyuncuları. Bizim için önemsiz maçtı, gerçekleri görmelerini manipüle ettik :)

AW: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Umrumda bile degildi mac :)

Bu sezon takimi ayakta alkislarik OKADAR

Kardeşim anlamadığın birşey var burda şampiyonlukmu fener galibiyetimi diye sorsan bir kişi bile fire vermeden şampiyonluk der herkes.Tamam şampiyon olduk hepsinin alnında öperiz başımızın üstünde yerleri var ama şampiyon olduk diye fener maçını kaybetme hakları varmı ya 15 sene oldu bi ciddiye al artık oynamsanda şansa bala bi maç kazanamazmı bi takım bu nasıl bi el ayak tutulmasıdır yıllardır.Hayır al bi galibiyet sonra 15 yıl daha kaybet ama kazan artık kodumun stadında bi maçıda.

Doğruya doğru rehavet vardı, rahatlık bu tür maçlarda en büyük düşman, fener 2.lik mücadelesi, şampiyona karşı bilenme falan derken bizden daha konsantreydi, olur böyle şeyler, ben de daha iyisini görmek isterdim bu akşam ama bu denli sürdürmeye gerek yok diye düşünüyorum eleştirileri, yapacak bir şey yok, hazırlanmamışlar canları sağ olsun bugüne kadar yaşattıklarına sayarız biz de.

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

maça kafa olarak gelmemiştik oysaki fenerden puan alsak clye gidememe ihtimalleri vardı yanlış yaptık bu leşleri cl dışına atmalıydık

Cl dışında katılıyorum.

Fakat bu kuşlar 4 ön elemeden sadece 1 ini geçtiler. Ayrıca 2 ön eleme oynayacaklar bu kadroyla zaten kalamazlar gruplara.

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

hadi gidin yatın artık yarın okul var. biraz büyükler konuşsun

Takim sampiyon olmus.. ceyrek final oynamis. Bu senede cl direk.. paranin azina yuzune vurmusuz.. transferleri cilekleri bkliyorken .. tuaf tipler cikip hocaya takima salliyor.. :banghead:

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

maçın sonuna doğru oynamaya başladık ayının yüzünden maç durdu

en çok üzüldüğüm bu şikeciler 1-2 gün boyunca ötecek olması...allahtan hafta sonu bizim kupa törenini var...

maçın sonuna doğru oynamaya başladık ayının yüzünden maç durdu

son dakıkalarda biraz iyidık sabrı ayıya gereksız dadaştı işine bak kardeşim 2-1 yenılıyon takım biraz canlanmış gereksız yere macı soguttu

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Takim sampiyon olmus.. ceyrek final oynamis. Bu senede cl direk.. paranin azina yuzune vurmusuz.. transferleri cilekleri bkliyorken .. tuaf tipler cikip hocaya takima salliyor.. :banghead:

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

ağzına ağzına vuracaksın bununla

images

Ya abi Allah'ini seviyorsan bukadar lesch bir Takim'a karsi oynuyorsun, bunlari da yenemezsek isin icinde bir sey var 100%

Ee var zaten, bugun yenmek icin cikmadigimiz o kadar belliydi ki.

fbli oyunculara dikkat edin, macin basindan itibaren gerginlik ciksin istediler. Gerginlikler de hep suni pozisyonlarda cikti, ne faul vardi ne birsey.

Bizim oyunculari dovmek, sindirmek ve taraftarlarina sirin gorunmek. Amaclari buydu.

Yine, bakin iste bunlar cirkef, en iyi biziz ama sanssizdik, iyi oyuncular olmayabiliriz ama harbi fbliyiz, nasil da yurekten oynadik mesajlari.

Hakem de idare cabasindaydi, cunku 2 haftadir bu ortam hazirlandi zaten.

Sampiyon olamadilar, uefa gitti, kaldilar 3'un 1'ine. Onu da kimse sallamiyor.

Onlar icin tek onemli sey bu mac.

Kaybetseler saha yanacak, sokaklar yanacak, her yer savas alanina donecek. diger taraf zaten sampiyon olmus, hakem de boyle goruyor olayi ve resmen idare etti. aman olay cikmasin modundaydi. fbli oyuncular da mac bizim yoksa olay cikar mesajlari verdi surekli.

Boylece aziz kalir 2 sene daha, aykut en az 1 sene daha, webo 2 sene daha.

Webo var diye iyi golcu almazlar.

Bu sekilde daha da fanatiklesiyorlar ve 1-2 sene sonra durumlari cok daha vahim olacak.

Kadikoy artik mac oynanan bir saha degil resmen savas alani ve bu gidisle bir gun cok kotu olaylar yasanacak.

Acisini da en cok kendileri cekecek.

Abi afedersin ama bir iki elestiri yaptik diye vurup öldürdün

eleştiriye karşı değilim. hakikaten çok kötü oynadık. bence de bu kadar kötü oynamamalıydık. bu kadar kötü oynayacaksak yedek kadro ile gitseydik daha iyiydi ama ben takımın üzerinde soru işareti düşürecek bir oyun görmedim. bu maçı kazanmak zorunda olsaydık bu maç fener 5lik olurdu. hamit orta sahadan gol atmaya çalışır. riera kaleci kaledeyken çaprazdan aşırtma atmaya çalışır. melo'nun 3pasından 2si topuk pası. hamit 4 kişinin arasına dalıyor sürekli. yani umrumunda değildi takımın. eboue maçtan çıktı gülümseyerek meyve suyu içiyor. webo nefes nefese terlerini siliyor sahaya savaş izliyormuş gibi heyecanlı bakıyor. üstüste gösterdi bunu lig tv aha dedim arkadaşa iki takımın arasındaki fark buydu bugün.

Saygisizliga gerek yok, kendi Takim'ini elestirmek özel bir durum degil, bu her hafta yapiliyor zaaten.

Yenilgi zoruma gitti iste, problem mi var ?

yok ciğerim sen eleştir ben sana demiyorum sen üzerine alınma eleştiri farklı zırvalamak farklı yoksa bende pek beğenmedim vurdumduymazlığıda şampiyonluk rehaveti diyelim daha ciddi zamanda böyle olursa daha sert konusuruz sonucta iki sene ustuste şampıyon olmuş şl çeyrek finalde madridi kaçırmış takımda bu takım

Ya hayir ben simdi isin icine SL ve Lig Kupasini katmiyorum, sadece Fener'i kastettim ben.

Benim gözümde Sampiyon olmak 10 tane Fenerbahce galibiyetine bedel ama yinede böyle Mac'a hirsli cikacan okadar.

Rahatlık konusunda katılıyorum, oyunculardaki rahatlık bir nevî laubaliliğe döndü ister istemez, ancak şu da var bu akşamki maça bir de bizim hırsımız eklenseydi tam savaş çıkardı herhalde, büyük yara alabilirdik ne bileyim sakatlık, kırmızı kart, cezalar falan, bu açıdan da düşünmek lazım, oyuncularımız yine iyi idare etti.

Bu sezonun en kotu oyunu F7'e denk geldi yazik

Geri
Üst Alt