STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Resmen maçı kaale almadık, herkes tatil modunda, kaç haftadır oynamayan elmanderi oyuna alıyosun bu kafadan hiç olmadı bi kere. hakemde f7ye çalıştı gollerde ve özellikle emre denen şeref yoksunu aşşğlığı nasıl oyundan atmadı inanılır gibi değil. Zaten herkez biliyo f7li olduğunu cüneytin. HERŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON GELDİK ŞAMPİYON GİDİYORUZ ULANNNNNNNNNNNNNNNNN :kupa:

Marca Gazetesi:

"Türkiyede İlginç Şeyler Oluyor.Fb Galatasaray'ın Şampiyonluğunu Kutluyor.Daha Öncede Bursanın Şampiyonluğunu Kutlamıştı":lol:

:D

BKFvA2eCQAEuiv3.jpg

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Kuşlar bu gece padişahım çok yaşa.

Sabah aykut aziz istifa.

Acı gerçekler.:D

arkadaşlar bence bugün kazansaydık sıkıntı olurdu. bugün büyük başkan azize en az 3 aykut kocamalda 1 seneyi daha garantiledi. buda demekki 3 yıl daha şampiyonluğumuz kesin. bırakalım onlar bu galibiyetle uyumaya devam etsinler. şike sürecinden sonra 8 yıl üstüste şampiyon olacağımızı düşünmüştüm. dünkü mali kongreden sonra iyice umutlanarak görüyorum:asd: ve 10 diyorum:cool:

onlar da taraftardır kendilerince. maçın adrenalinini yüksek yaşamışlar. gerek yok böyle şeylere.

yaşamasınlar hiçbirşey adam gibi konuşsunlar adrenalinse adrenalin herkes heycenlanıyor ama mantıklı düşünmek lazım biraz konuşurken

Sabri iyi ayar verdi ayıya :D

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Burak: "Penaltıdan sonra kuyt yanıma gelerek Galatasaray' ı şampiyon yapmak için mi oynuyorsunuz" dedi.

Hahaha :D

Geri
Üst Alt