STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

berabere biter bu mac

gol sorunumuz yok yine 3 atarızda kaç yeriz onu bilemicem. 1-3, 2-3 tahmini skor

Şöyle geçen seneki futboldan esintiler görmek istiyorum bu maçta işin doğrusu bir kaç haftadır iyi oynamadan kazanıyoruz maçı rakip sahaya geçen sene yaptığımız gibi yıkamıyoruz gol atıyoruz ama çokta kolay gol yiyoruz manu maçı öncesi bakalım durumlar nasıl.

Gol yemeden kazanalım da 1-0 olsun sevinicem.

3 piuan alalim ve mumkunse burak gola tsin, off ne sevinirim.

Şöyle geçen seneki futboldan esintiler görmek istiyorum bu maçta işin doğrusu bir kaç haftadır iyi oynamadan kazanıyoruz maçı rakip sahaya geçen sene yaptığımız gibi yıkamıyoruz gol atıyoruz ama çokta kolay gol yiyoruz manu maçı öncesi bakalım durumlar nasıl.

Katilmiyorum. Gecen seneden daha baskili oynayabiliyoruz bu sene. Tek fark, birden gol yememiz.

Istedigimiz anda baski yapip pozisyon üretebiliyoruz. Zaafimiz, bu baskiyi yaparken gol yememiz bu sene.

Bunu da hallettigimiz zaman, gecen sezondan cok cok etkili bir takim olacagiz

gecen sene deplasmanlarda -kadikoy haric- o kadar baskili falan oynamiyorduk ki biz, tam tersine, cok kontrollü ve ilk önce defansif iyi duralim anlayisi vardi.

bu yuzden zaten herkes bizim defansimiza hayran kalirdi, ttarnada 3-4 net pozisyon verdigimiz macla rolurken, deplasmanlarda rakibe 1-2 pozisyon maksimum verirdik.

kontrollü, ne yaptigini bilen, ne yapmak istedigini bilen bir takim cikiyordu deplasmanda, top rakipte ise 11 oyuncu topun arkasina geciyordu, panik falan nedir bilmiyordu kimse.

cok güven veriyordu bana bizim gecen seneki takimimiz deplasmanlarda.

ttarenadaki maclardan cekiniyordum, ama deplasmanlarda cok rahat oluyordum.

tam bir büyük takim gibi oyniyorduk

rieal, manu gibi, yenip gelecegimiz kesin gibi oluyordu.

gecen sene deplasmanlarda -kadikoy haric- o kadar baskili falan oynamiyorduk ki biz, tam tersine, cok kontrollü ve ilk önce defansif iyi duralim anlayisi vardi.

bu yuzden zaten herkes bizim defansimiza hayran kalirdi, ttarnada 3-4 net pozisyon verdigimiz macla rolurken, deplasmanlarda rakibe 1-2 pozisyon maksimum verirdik.

kontrollü, ne yaptigini bilen, ne yapmak istedigini bilen bir takim cikiyordu deplasmanda, top rakipte ise 11 oyuncu topun arkasina geciyordu, panik falan nedir bilmiyordu kimse.

cok güven veriyordu bana bizim gecen seneki takimimiz deplasmanlarda.

ttarenadaki maclardan cekiniyordum, ama deplasmanlarda cok rahat oluyordum.

tam bir büyük takim gibi oyniyorduk

rieal, manu gibi, yenip gelecegimiz kesin gibi oluyordu.

Aynen geçen seneki takım çok güven veriyordu ama o hale gelmemiz zaman almıştı. Bu sene geçen senenin üzerine koyarız demiştik ama takımın temel taşları henüz fizik olarak hazır değil ve yeni oyuncular da var. Birkaç hafta daha iyi sonuçlarla ve moralli atlatabilirsek hem kadro istikrarı yakalarız hem de geçen seneki güven veren oyunu.

2 senedir ligde yenemiyoruz şu iğrenç adamın takımını. Umarım bu kez fark atarız.

2 senedir ligde yenemiyoruz şu iğrenç adamın takımını. Umarım bu kez fark atarız.

işte bu düşünceden yenemiyoruz zaten o keltoş bıraktı ya valla rahatladım yine şunlara puan vercez de ömer deli manyak hareketler yapcak derdim korktuğum başıma gelirdi:)

sıfo mehmet gıbı hatır sıkecılerı ınsallah zamanla yok olup gıderler turk futbolundan

Derler ya, '1-0 olsun, bizim olsun'

Antalyaspor deplasmanida bu maclardan birtanesi. Ingiltere'ye, sakatsiz belasiz gitmemiz lazim. O yüzden bu macta herkes dikkatli oynasin. Özellikle Selcuk Inan, Felipe Melo ve Semih Kaya. Antalya bildigim bileli cirkef bir takimdir, muhtemelen 'canakkale gecilmez' taktigiyle sahaya cikacaktir. Ancak, ilk 15 dakika'da buldugumuz pozisyon veya pozisyonlari degerlendirdigimiz halde, kolay kazaniriz. Kontra'da cok tehlikeliyiz; Nordin Amrabat, Burak Yilmaz, Umut Bulut, Aydin Yilmaz.

Burak Yilmaz'in golü var, net.

Allah yardimcimiz olsun..

Derler ya, '1-0 olsun, bizim olsun'

Antalyaspor deplasmanida bu maclardan birtanesi. Ingiltere'ye, sakatsiz belasiz gitmemiz lazim. O yüzden bu macta herkes dikkatli oynasin. Özellikle Selcuk Inan, Felipe Melo ve Semih Kaya. Antalya bildigim bileli cirkef bir takimdir, muhtemelen 'canakkale gecilmez' taktigiyle sahaya cikacaktir. Ancak, ilk 15 dakika'da buldugumuz pozisyon veya pozisyonlari degerlendirdigimiz halde, kolay kazaniriz. Kontra'da cok tehlikeliyiz; Nordin Amrabat, Burak Yilmaz, Umut Bulut, Aydin Yilmaz.

Burak Yilmaz'in golü var, net.

Allah yardimcimiz olsun..

İnşallah dediğiniz gibi olur hocam :)

..............Muslera..........

eboue..semih..cris..riera

................melo............

.........selçuk....emre.....

umut......................amrabat

................burak...............

Herzamanki sisteme devam ederiz.

Türkiye´de her macta 4-4-2 oynariz. Degismez. Elmander mi oynayacak, Burak mi oynayacak cok merak ediyorum.

Fazla degisiklik olmaz. Belki Cris oynar sadece.

Cevap: Re: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Son zamanlarda illegal yayınların/platformların isimleri çok sık kullanılmaya başlandı. Pekçok internet sunucusu maçları internetten vererek rank elde etmeye çalışıyor.

Ancak bu konuda LigTV'nin"maç linklerini paylaşan forumlara" gerçekten sert tepkileri oluyor. Özellikle forum sahiplerinin mahkemeye verilmesi , forumların kapanması gibi pekçok sonuç bizleri bekleyebiliyor.

Bu nedenle , forumumuzda bu linkleri/yayınları/platformları paylaşmak , kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Eğer yayınlayan olursa , cezası en üst düzeyde MYC olacaktır.

Bu konuda sizleri uyarma gereksinimi duyduk , konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyor iyi günler diliyoruz.

GSCimbom.com Yönetimi

bosver kapatırlarsa kapasınlar...Adam kapatılan partiyi isim deistiriip acıyo sen domain deistiripmi acamıon :D

....

Bu arada, aramizda Hollanda'da oturan gurbetciler icin süper haberim var.

Haftaya Manchester maci NOS3'ten naklen yayinlanacak.

Geri
Üst Alt