Berkay Özkan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.832
- 65
- 1.318
Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30
Zorlanırız belki zaman zaman, ama kazanırız.
Zorlanırız belki zaman zaman, ama kazanırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkeste bi korku bi endişe var, rakibin Antalya olmasında dolayı. ama o kadar rahat bi maç izliyecekmişim gibime geliyoki ilk 20 dk da golu bulursak farka bile gidebileceğimizi düşünüyorum. İçimde tuhaf bi rahatlık var. inş hayra alamettir
tek temennim kötü zeminde adele, kasık sakatlığı falan çıkmaması. hafta içi tarihi maça çıkıcaz, eksik olmamalıyız.
ASLAN GİBİ SAVAŞ ,GALATASARAY !
Acikcasi bende rahatim bugün. Puan kaybedecegimiz zaman ben hissederimO gün bugün degil
![]()
arkadaşlar türksat üzerinden ligtv şampiyonlar paketi kullanan var mı aranızda
var dostum benım
kardeş ligtvdeki kasımpaşa maçını izleyebilyomusun şu anda
Digiturkwebtv odeme yaparken hata veriyor surekli. Sozde yardim merkezini aradim, bana yardimci olamayacaklarini, teknik bir sorun oldugunu soylediler. Isin garibi, bu sezon bu adamlara muhtaciz Sampiyonlar Ligi oldugundan. Pazar gunu tek tatil gunum hic mac yok neredeyse.
yok izleyemiyorum şampiyonluk paketi bursa trabzon fener bjk galatasaray macı var
bende de çıkmıyo şu anda ama geçen haftalarda ligtv de kimin maçı olursa olsun izliyoduk. kapanmıyodu yayın. yeni çıktı bu uygulama heralde. eyvallah sağolasın kardeş.