STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Zorlanırız belki zaman zaman, ama kazanırız.

herkeste bi korku bi endişe var, rakibin Antalya olmasında dolayı. ama o kadar rahat bi maç izliyecekmişim gibime geliyoki ilk 20 dk da golu bulursak farka bile gidebileceğimizi düşünüyorum. İçimde tuhaf bi rahatlık var. inş hayra alamettir :D

tek temennim kötü zeminde adele, kasık sakatlığı falan çıkmaması. hafta içi tarihi maça çıkıcaz, eksik olmamalıyız.

ASLAN GİBİ SAVAŞ ,GALATASARAY !

arkadaşlar türksat üzerinden ligtv şampiyonlar paketi kullanan var mı aranızda

Allahim ..insallah kazaniriz..

herkeste bi korku bi endişe var, rakibin Antalya olmasında dolayı. ama o kadar rahat bi maç izliyecekmişim gibime geliyoki ilk 20 dk da golu bulursak farka bile gidebileceğimizi düşünüyorum. İçimde tuhaf bi rahatlık var. inş hayra alamettir :D

tek temennim kötü zeminde adele, kasık sakatlığı falan çıkmaması. hafta içi tarihi maça çıkıcaz, eksik olmamalıyız.

ASLAN GİBİ SAVAŞ ,GALATASARAY !

Acikcasi bende rahatim bugün. Puan kaybedecegimiz zaman ben hissederim :) O gün bugün degil :)

Acikcasi bende rahatim bugün. Puan kaybedecegimiz zaman ben hissederim :) O gün bugün degil :)

Aynen. Zaten keltoşla Necati de yok bu sene, adamlara bir türlü şansımız tutmuyordu. Belki zorlanırız ama puan kaybedeceğimizi sanmıyorum. Kaybetsek de pek umrumda değil açıkçası, United maçını bekliyoruz.

Geçen sene Sivas maçından bu kadar korkuyorduk gidip 4 tane atıp gelmiştik ona benzer bir maç olur diye düşünüyorum:happynew:

Amrabat'ın maçı olur.

Maçtan sonra herkes burada olsun. Manchester maçının konusu için kurdele keseceğiz :)

Digiturkwebtv odeme yaparken hata veriyor surekli. Sozde yardim merkezini aradim, bana yardimci olamayacaklarini, teknik bir sorun oldugunu soylediler. Isin garibi, bu sezon bu adamlara muhtaciz Sampiyonlar Ligi oldugundan. Pazar gunu tek tatil gunum hic mac yok neredeyse.

bu maç 3-0 ve ya 3-1 bizde

Digiturkwebtv odeme yaparken hata veriyor surekli. Sozde yardim merkezini aradim, bana yardimci olamayacaklarini, teknik bir sorun oldugunu soylediler. Isin garibi, bu sezon bu adamlara muhtaciz Sampiyonlar Ligi oldugundan. Pazar gunu tek tatil gunum hic mac yok neredeyse.

Antalyaspor maçı için 16 TL istiyor, kafayı yemiş bu adamlar. Derbiler de 50 TL falan mı nasıl iş bu anlamadım.

hamit olmadığına göre

Emre-Melo-Seljuk-Amrabat olur umarım :yenieek: Emre sağda sırıtmaz , solda oynadığından daha iyi bence

Forvette Burak-Umut olmalı

kadro belli değilmi daha

yok izleyemiyorum şampiyonluk paketi bursa trabzon fener bjk galatasaray macı var

bende de çıkmıyo şu anda ama geçen haftalarda ligtv de kimin maçı olursa olsun izliyoduk. kapanmıyodu yayın. yeni çıktı bu uygulama heralde. eyvallah sağolasın kardeş.

bende de çıkmıyo şu anda ama geçen haftalarda ligtv de kimin maçı olursa olsun izliyoduk. kapanmıyodu yayın. yeni çıktı bu uygulama heralde. eyvallah sağolasın kardeş.

arada bir banada denk gelıyor hediye niyetine açıyorlar :)

bileğimi keserim, bu maçta Elmander'i kesmem !

sakın hocam sakın !

Geri
Üst Alt