STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

nihayet amrabat oh be

nasil bir kilit oyuncuymus bu arkadas ya

4-5 mactir gerek milli takimd,a gerek bizde rezil oyniyor, formda degil.

hatta 4-5 degil, euro 12 den önce play oftan beri
bunu anlamak için takımın oyun sistemini ii analiz etmek gerekiyor peki sana bir soru senin gördüğünü neden fatih hoca göremiyor madem bu elmander formsuz ii değil ee ozaman niye burağı oynatmıyor! presin başlangıç noktası elmander kusurabakma ama burak oynarsa maçta pozisyon felan olmaz rakip savunma yorulmaz! burda elmandere sallamakla olmuyor biraz dikkatli izleyin maçı

Aydın kaç kere topa basıp düşecek acaba

elmanderin olduğu yerde burak kenarda olur nokta :)

Galatasaray

Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Cris, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Aydın Yılmaz, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Umut Bulut

Yedekler

Ufuk Ceylan, Dany Nounkeu, Albert Riera, Çağlar Birinci, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Burak Yılmaz

Değişik kadro. Çolak yok Aydın var.

Fatih Terim'in bu maçta Elmander'i oynatması fatih Terim'in kalitesini gösterir.

İsveçliler milli maçta Elmander'in çok üzerine gitmişti... Fatih Terim'de yedek bıraksaydı belki Elmander futbola küsecekti...

Geçen sene şampiyonluğun mimarlarından biriydi Elmander.

bunu anlamak için takımın oyun sistemini ii analiz etmek gerekiyor peki sana bir soru senin gördüğünü neden fatih hoca göremiyor madem bu elmander formsuz ii değil ee ozaman niye burağı oynatmıyor! presin başlangıç noktası elmander kusurabakma ama burak oynarsa maçta pozisyon felan olmaz rakip savunma yorulmaz! burda elmandere sallamakla olmuyor biraz dikkatli izleyin maçı

hocanin kafasind ane var bilmiyorum ama eger oynatmiyorsa buraki, iki neden var, ona mesaj vermek istiyor, daha cok calismalisin demek istiyor, yada elmanderi küstürmek istemiyor hemen 2 mac yüzünden yedek brakip.

burak her turlu elmanderden iyi su anda.

keske elmanderinde ofsayta kaldigini görebilsek..

burak hep o kosulari yaptigi icin kaliyor olmasin

en büyük özelligi bu adamin, o kosulari yapmak

elmanderden de görsek o kosulari, o da kalsa ara sira ofsayta takili keske
haklısın renktaş fatih hoca bu işi bilmiyor senin görebildiğin şeyleri göremiyor nediyim

Haydi Bismillah..Çıkalım maçımızı izleyelim gelelim. Vurduğunuz gol olsun aslanlar. :)

Hoca Elmander-Burak istiyordu ama Umut'un yüksek formu planları bozdu.

elmander sakat olmadığı sürece 11 oynar.

bolca anlattım nedenini. ne burak ne de umut onun yaptığı işi yapamaz. takıma katkısı golle yada asistle ölçülmez.

hocanin kafasind ane var bilmiyorum ama eger oynatmiyorsa buraki, iki neden var, ona mesaj vermek istiyor, daha cok calismalisin demek istiyor, yada elmanderi küstürmek istemiyor hemen 2 mac yüzünden yedek brakip.

salman ben açıkçası elmanderin sakat olmadıkça kesik yiyceğini hiç sanmıyorum bunun formsuzlukla alakası yok misal hakan sukur ben çok hatırlıyorum formsuz olduğu maçları ama ısrarla oynatıyordu hakanı hoca sebeb belliydi takım sisteminin en önemli parçası elmanderde şuan o şekilde

Milli maçlar sırasında ben de bir şey demedim ama Estonya maçında yaptıklarından sonra ben kadroya bile almazdım açıkçası. Takımdan çok kendini düşünüyordu. Yanlış anlaşılmasın Burak'ı çok severim, transferine de çılgınlar gibi sevindim ama 1 maçlığına da olsa kulağı çekilmeli ki kendine gelsin.

Bizim taraftarlar direk sonuca bakıyor. Adam gol atamıyorsa kötü oynamış sayıyorlar...

Bunun ön sevişmesi de var.

Direk golll.. Maçın böyle zevki mi çıkar.

elmander sakat olmadığı sürece 11 oynar.

bolca anlattım nedenini. ne burak ne de umut onun yaptığı işi yapamaz. takıma katkısı golle yada asistle ölçülmez.
hele şükür beni anlayan biri çıktı super anlatmışın:)

Elmander'i bizde seviyoruz heralde ama gol atamayan bir forvet gol atabilen bir forvet'e tercih edilmemli. Olay bu kadar basit. Istedigi kadar pres yapsin, iyide yapiyor, ama futbolda gol pres'den daha önemli. Baska takimlar nasil Elmander'siz gol buluyorsa bizde Burak'i kullanarak bulmaliyiz.

Elmander'e formsuz diyenler Burak çok mu formda acaba?

Elmander Burak'tan her türlü daha iyi bence.

Geri
Üst Alt