STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

ahlak dersı vermeye kalktı kısa bacak sıfo bızım oyuncularımız ahlak degerlerını sorgulamalıymıs mıs da falan fıstık

yemınle su sıfo uygun gıbı pıslıklerden mıdem bulanıyorr bugun su ezıcı skora en cok sıfonun o suratının morluk duzeyını gordugum ıcın sevındım ....

Bu Şifo İsviçre maçında Huggel'e çelme takan Şifo değil mi? :o

Ahlaktan bahseden Şifo Mehmet kendisi çok terbiyeli ve ahlaklı birisi zaten doğru

d2rgs.jpg

hadı ıı geceler ben kacar real macına bakayım

allaha sukur ıyı ayar verdık sıfo ve tayfasına:ayatollah:

Farkıl galip gelmek çok güzel hemde fazla efor sarfetmeden,ancak 11e11ken çok fazla etkili değildik çok topu şişirdik,biraz daha paslı oynamamız gerekiyor.Takımımızı tekrardan tebrik ediyorum güzel bir akşam yaşattıkları için.:ayatollah:

Ilk 2 ve sonuncu gol de Amrabat'in parmagi var. Amrabat daha da iyi olacak, Manchester macinda yildizlasabilir bu cocuk.

Yalniz son gol sonrasi Amrabat ve Burak bi tartisma yasadi, Burak kizdi Amrabat'a yanlis gormediysem. Niye kizdi anlamadim, gereksiz seyler bunlar. Moral bozmaya ne gerek var yahu.

Burak'ta iyi oynadi ayrica savunma'nin arkasina da iyi kosular yapti ama pas veren olmadi. Guzel, guzel. Burak ve Amrabat kendilerine gelmeye basladi, bu sevindirici. Hele Manchester maci oncesi bu goller ve performanslar onlara da ciddi bir moral oldu.

Emre'nin kesik yemesi dogru, nihayet kesik yedi bu cocuk. Kasimpasa macinda iyi oynadi, sonra yine bi havalara girdi. Sonra ki 2 macta da kotu oynadi. Amrabat suan ki formuyla ilk 11'i hak ediyor. Engin hazirsa Manchester macinda oynayabilir ama sanmiyorum hazir oldugunu, mac eksigi var.

Bu arada Sifo serefsizi o agzini kapatsin, ahlaki ondan ogrenecek degiliz. Ahlak konusunda konusacak en son kisilerden birisidir kendisi.

-------

Rıdvandan;

" Öncelikle 10 kişi kalan Antalyaya 4 gol atan Galatasaray'ı etik olmayan bu davranışı nedeniyle şiddetle kınıyorum.

Ayrıca; 5 kişilik barajdan frikik atan Burak'ı da kınıyorum. Derhal futbolu bırakmalı.

TFF yide göreve davet ediyorum,Galatasaray ve Burak'a ceza vermesi için"

şeklinde bir açıklama yapmasını bekliyorum.

yuzdeyuz futbl bugun sadece 30 dk lik mi ne oldu, devre arasindada hic olmadi.

yarin ama devre arasindada variz dediler, buyuk ihtimal 1.5 saat yaparlar guzelce

ahlak dersi vermeye calisan bak.isvicre macinda ahlakli olsaydinya

ahlak dersı vermeye kalktı kısa bacak sıfo bızım oyuncularımız ahlak degerlerını sorgulamalıymıs mıs da falan fıstık

yemınle su sıfo uygun gıbı pıslıklerden mıdem bulanıyorr bugun su ezıcı skora en cok sıfonun o suratının morluk duzeyını gordugum ıcın sevındım ....

isviçre maçında isviçreli futbolcuya arkadan tekme atan ahlak timsali dansöz degilmi bu. ne için bunu söylemiş. bu şerefsizin zaten bize bir kini var. beşiktaş maçlarında bu ve rıza hata bile yapsa hakemler aleyhlerine çok sakin oluyorlar nedense.

-------

Rıdvandan;

" Öncelikle 10 kişi kalan Antalyaya 4 gol atan Galatasaray'ı etik olmayan bu davranışı nedeniyle şiddetle kınıyorum.

Ayrıca; 5 kişilik barajdan frikik atan Burak'ı da kınıyorum. Derhal futbolu bırakmalı.

TFF yide göreve davet ediyorum,Galatasaray ve Burak'a ceza vermesi için"

şeklinde bir açıklama yapmasını bekliyorum.

Allahtan sunu son anda gördüm yoksa myc yerdim :D

mehmet-ozdilek-140000204.jpg
ahlakli sifo :D

mehmet_ozdilek_isvicre_celme.jpg

ahlak önemli tabi

mehmet özdilek,ömer catkic,birde bunlarda bir stoper vardi ismi aklima gelmedi,bildigin provakatör

Geri
Üst Alt