STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 20.00 | 23 Eylül

çift forvetten ödün vermemeliyiz bizim sistemimiz buna dayalı koskoca old traffordda vazgeçmemişiz bu sistemden arena'da akhisar karşısındamı vazgeçeceğiz forvetin biri yine forvet arkası gibi oynayabilir ama burak daima ilerde kalmalı bitirici olarak defansa çok gelince son vuruşlarda nefes kalmıyor forvetlerde

Yalnız bu Akhisar top oynamasa da tek mağlubiyeti var sadece.Dikkat etmek lazım.

beyler birşey soracağım manu maçıncan önce az tv idman zerbaycan felan diyordunuz izleyebildinizmi o kanaldan maçı ?

manu karşısında oynanan futbol müthiş özgüven kazandırmıştır takıma anadolu takımlarını felan 5 lememiz lazım

Ben AzTV'den izledim.

Avrupa maçından dönenlerin puan kaybetme ihtimali yüksek oluyor , dikkatli olmalıyız kolay olmaz maç.

X/1

sabri sakat

bu macta sirf hakan yuzunden normalde sagda oynamasin amrabat diyordum ama bu macta sirf hakan bu cocugu yicek diye amrabat sagda ebue nin önünde oynasin istiyorum.

normalde hic sevmez ama amrabat sagda oynamayi, pek etkili olamaz.

ama caglar oynarsa solda oynasin tabi amrabat

Sagda Sabri ,solda Hakan :lol:

akhisar dusunsun :asd:

muslera

ebua - semih - dany - riera

hamit - selçuk - melo - amrabat

umut - burak​

muslera

ebua - semih - dany - riera

hamit - selçuk - melo - amrabat

umut - burak​

muslera

ebua - semih - dany - çağlar

hamit - selçuk - yekta - amrabat

sercan - burak

ben bu şekilde güç olarak daha zayıf rakiplere karşı Çağlar' a forma verilmesini isterim. çünkü bu adam ilk geldiğinde H.Balta' nın üstünde bir performans sergiliyordu. ayrıca son maç sakatlanan Umut' un yerine Sercan a ve formsuz Melo' yu ateşlemek için ve yedeklemek için Yekta' ya şans vermek iyi olabilir. ve ikinci yarı maç istediğimiz gibi giderse Emre ile Selçuk' u değiştirip, Emre' yi ortasahanın ortasındaki verimini görebiliriz.

muslera

ebua - semih - dany - çağlar

hamit - selçuk - yekta - amrabat

sercan - burak

ben bu şekilde güç olarak daha zayıf rakiplere karşı Çağlar' a forma verilmesini isterim. çünkü bu adam ilk geldiğinde H.Balta' nın üstünde bir performans sergiliyordu. ayrıca son maç sakatlanan Umut' un yerine Sercan a ve formsuz Melo' yu ateşlemek için ve yedeklemek için Yekta' ya şans vermek iyi olabilir. ve ikinci yarı maç istediğimiz gibi giderse Emre ile Selçuk' u değiştirip, Emre' yi ortasahanın ortasındaki verimini görebiliriz.

Caglardan cacık olmaz, sene sonu gider. Riera'yı en azından alıstırmak lazım o bolgeye CL icin,

Melo formsuz digil sadece mac eksigi var her turlu kapatmak gerekir, neticede son gune kadar bir turlu transfer etmeyip kampa katılmasını engelleyen yonetim, Melo'ya suc bulmak tutarlı olmaz

Sercan olabilir Umut yerine bu mac ama ondan da uzun vadede pek bir cacık olacagını sanmıyorum acıkcası, ben olsam Baros'u da ısındırırdım hafiften.

Caglardan cacık olmaz, sene sonu gider. Riera'yı en azından alıstırmak lazım o bolgeye CL icin,

Melo formsuz digil sadece mac eksigi var her turlu kapatmak gerekir, neticede son gune kadar bir turlu transfer etmeyip kampa katılmasını engelleyen yonetim, Melo'ya suc bulmak tutarlı olmaz

Sercan olabilir Umut yerine bu mac ama ondan da uzun vadede pek bir cacık olacagını sanmıyorum acıkcası, ben olsam Baros'u da ısındırırdım hafiften.

Çağlar' ı hiç görmedik bile hemen hemen sakatlıklarından dolayı, bence Çağlar denenebilir. Melo fizik olarak yetersiz. ve en azından onu Türkiye Liginde yedekliyecek oyuncu lazım Engin' in cezalı olmasından dolayı.

STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 20.00 | 23 Eylül

Caglar'i denemeli hoca belkide hazirlamali Braga macina..

Yahu ne kadar önyargılı milletiz. Çağları 3 maç izledinizmi sanki sol bekte? Çağlar herturlu daha iyi olur rieradan sol bekte. Ayrıca bikaç maç oynasın gayette yararlı olur cunku ozellikleri olan bi adam. Cağları cok kucumsuyo burda millet.

rierayı denerdim ben olsam çağlardan daha iyi verim verir

oylede yabanci siniri var Mehmet.. o olmasa denesin diycemde.. sol bekin Caglar olmasi TUrk olmasi bakimindan iyi.. bide Riera bana Baltanin sol acik/orta saha versiyonu gibi geliyor ayni tipte topcular.. Riera'da oyle hizli bi oyuncu degil..

Çağlar Rijkaard döneminde H.Balta' dan formayı baya güzel bir performans sergileyerek almıştı. ama şansız sakatlıklar bu duruma düşürdü.

Geri
Üst Alt