STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |

Korkmayın bu kadar Allasen :D

Bank Asya takımı gibi Akhisar :) Burdan karma takım çıkarsak 10 kişi kapansak devreyi 0-0 kapatırız beyler yapmayın :D

Cevap: Re: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |

Beliki dersini almamisin gelip buraya bu sekilde acik yazman yonetimi zor durumda biraktignimi dusunuyorsun, baska her yerde cifte standart olabilir ama bu forumda oldunu dusunmuyorum

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Yorumdaki mantığın aşırı derecede yanlış. Ne demek dersini almamışsın, forum yöneticilerinin böyle bir misyonu mu var, sadece düşünceni belirt geç, resmen tahrik ediyorsun.

Benim tanıdığım fatih hoca rotasyona gitmez. Tam kadro çıkar.

Bu arada baros baros diyen arkadaşlar şaka mı yapıyor anlamıyorum. Adam hazırlık maçlarında bile oynatılmadı, belli ki Fatih hoca silmiş adamı..

Maçı hafife almayın beyler. Maçı etkileyecek bir çok faktör var. Öncelikle haftaiçi çok koşan oyuncuların yorgunlukları olacaktır. 60. dakika dan sonra öyle sağdan soldan basan bir takım olacağını beklemiyorum. Tabiki bu durum 60. dakikaya kadar bize yetecek skoru sağladıysak geçerli olacaktır.

Bir ikinci handikap Man Utd maçı gibi üst düzey bir maçın ardından oyuncuların motivasyonlarını sağlamak zor olacaktır. Fatih Terim bu handikapı ortadan kaldırabilecek bir isim ama bir çok oyuncunun ilk şampiyonlar ligi deneyimini hem de Man Utd gibi bir takım karşısında edindiğini düşünürsek o maçın havasından kurtulmaları kolay olmayacaktır. Ben kurtulamadım mesela. :)

Maç için ise 2-0 falan gibi bir skor bekliyorum. 2-0 ı sağladıktan sonra rolantide geçecek bir maç olacaktır. (Fatih Hoca' nın yerinde başka birisi olsa maçın biraz daha zorlu geçeceğini söyleyebilirdim :) )

haca rotasyona gitmeli. yedek oyunculara sürekli hazırlık maçı oynattı. yedeklerde takıma girebilmek için şans bulmalı diye düşünüyorum.

En ufak bi küçümseme'de puan kaybedebiliriz. Her zaman ki ciddiyet ile oynamalıyız.

haca rotasyona gitmeli. yedek oyunculara sürekli hazırlık maçı oynattı. yedeklerde takıma girebilmek için şans bulmalı diye düşünüyorum.

Kadroya girmeyi hak edene şans veriyor zaten hoca.Ama bazı oyuncularımız ciddi ciddi tembel.Çağlar mesela Hakan Balta var tek rakibi biraz kafasını kullansa,çalışsa 11'in değişmezi olur.Şampiyonlar Liginde oynar ötesi var mı?

Ya da Sercan.Necati gitti hala yedeğe bile giremiyor.Elmander formsuz diyoruz,Umut sakat diyoruz şans kazanamıyor.Hocaya en ufak lafım olmaz onun için.

Kadroya girmeyi hak edene şans veriyor zaten hoca.Ama bazı oyuncularımız ciddi ciddi tembel.Çağlar mesela Hakan Balta var tek rakibi biraz kafasını kullansa,çalışsa 11'in değişmezi olur.Şampiyonlar Liginde oynar ötesi var mı?

Ya da Sercan.Necati gitti hala yedeğe bile giremiyor.Elmander formsuz diyoruz,Umut sakat diyoruz şans kazanamıyor.Hocaya en ufak lafım olmaz onun için.

yok ben eleştiri anlamında söylemedim. Fatih hocaya güvenim sonsuz. En doğru kararı vereceğinden eminim. benim düşünceme göre rotasyona giderek yedeklere sürekli hazır olun mesajı verebilir.

yok ben eleştiri anlamında söylemedim. Fatih hocaya güvenim sonsuz. En doğru kararı vereceğinden eminim. benim düşünceme göre rotasyona giderek yedeklere sürekli hazır olun mesajı verebilir.

Tabi ben de aynı fikirdeyim ama hoca sırf rotasyon yapayım diye de çalışmayana forma vermiyor :D

STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |

2 deplasmanda beraberlik aldi, tam deplasman takimi. Dikkat edilmesi gerek.

Hizli adamlari var, stoperde Dany tercih edilmeli.

Bu maçta gol yememeliyiz. Özellikle evde artık gol yemeden kazanmaya alışmalıyız.

3-0 gibi bir skor bekliyorum.

Akhisar'i 2 macta izledim, 4 pas yapamayan bir ekip.

Zaman geçirmeyi çok seviyorlar, maçta kontralarla etkili olmaya çalışacaklardır. Dengeli oynarsak sorun yaşamayız.

Şu Akhisar gibi çöp takımlar ligin içine ediyor cidden. Lig zaten bitmiş de bu hiçbir halta yaramayan, boş takımlar yerine Konya, Ankaragücü gibi takımları tercih ederim.

Akhisar'i 2 macta izledim, 4 pas yapamayan bir ekip.

ee iste tam bir deplasman takimi

topla oynamayi sevmez, kapanir ve toplari uzaklastirir, bulursa kontraataklair degerlendirmeye calisir

top yapmak zorunda kaldi mi, özellikle evde, o zaman iste 4 pas yapamayan bir takim.

Kontratak takımı olmaları, hızlı adamları vs bunlar hikaye. Bu düzeydeki takımların başka şekilde atak yapma imkanı yok zaten, tipik vasat altı Anadolu takımı, mütemadiyen geride bekleyen üçüncü sınıf orta saha-savunma oyuncuları, kontralarda kullanılmak için ileride bekleyen bir veya iki nispeten süratli hücumcu. Benzeri çok fazla takım var ligde örneğin geçen hafta deplasmanda 4-0 geçtiğimiz Antalya. Bu takımın Antalya'dan fazla kalır bir yanı yok. Şanssız bir durum olmazsa gol yemeden en az 3-4 farklı kazanacağımızı tahmin ediyorum.

Özellikle içeride, ligin kalburüstü denebilecek takımları haricindekilere karşı en az 3-4 farklı galibiyetleri alışkanlık haline getirmeliyiz. Kazanmanın yanı sıra bol pozisyona giren, çok gol atan, puan farkının yanı sıra averajda da rakiplerine nal toplatan bir Galatasaray görmek istiyorum artık.

4-1 kazanırız

gol yemeden kazanalim, özgüven gelsin

Dany mutlaka oynamali, form tutmasi lazim.

Dany - Cris oynasin.

Semih dinlensin.

Geri
Üst Alt