STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Her şey iyi de şu kötü takıma bile, duran toplarda, bir ton kafa vurdurduk. Azıcık iyi takım tehlikeli olurdu bu pozisyonlarda. :(

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

daha iyi oyun ve daha cok net pozisyon ve gol , boyle maclarda ezip gececen ve en az 5 atacaksin.. daha iyi olmaliyiz
450 başarılı pas, bir kaç tanede hatalı pas olmuştur. Daha ne istiyosun arkadaş

Rahat bir maç oldu biraz daha sıksak çok daha farklı bir skor olabilirdi.

melo hala hazır degil bence

Yalnız Cris'e helal olsun 35 yaşında falan diyorlar ama adam her topa kafa sokuyor korku yok adamda

Maç içinde beni en çok sinir eden Emre oldu..Ulan Riera boşta niye pas atmıyosun..Yalnız Riera yı çok beğendim Hakan ı havada karada keser...

asil siz ne ictiniz, begenecek oyun yoktu, cok pas hatasi yapildi..

renktaş diğer takım pek bişe yapamadı.kasmadılar

manu maçını izlemedinmi isteseler herşeyi yaparlar.

maç başladııgndan beri rölantide oynadık bence

Güncel hayatı pes-fifa gibi futbol oyunları ile karşılaştıran taraftarımızda yok değil.

Daha 3 gün önce Manchester deplasmanına çıkmışsın feci futbol oynamışsın ve bugün gelip aynı oyunu mu bekleyen vardı.

Elinde ki adamları bu maçlarda değerlendirmeyeceksinde ne yapacaksın.

Bu maçta puanda kaybedebilirdik ne olmuş yani.

Bırakın pas hatasıda yapsınlar, 10 golde kaçırsınlar ne olmuş yani.

ter idmanı gibi bişey oldu. ManU dönüşü iyi oldu. zor bi maç sıkıntı yaratabilirdi.

Rahat bir mac oldu.

Ancak daha iyi olmaliyiz.

umut gol atamadı fatih terim istifa

Emre Çolak bence iyi oynadı ama maçın tekrarını izletirken Riera'ya pas vermediği pozisyon için Fatih Hoca'dan fırça yer :asd:

daha 5 hafta, tum forvetlerimiz gol atti

barosu saymiyorum, cunku ocakta gider zaten

daha iyi oyun ve daha cok net pozisyon ve gol , boyle maclarda ezip gececen ve en az 5 atacaksin.. daha iyi olmaliyiz

bak orada haklsın formsuzluk dşında laubalilikten 5 ve üstünü atamadık. bizimkiler fazla zorlamadı ama buldunmu böle takım atacaksın.

Emre Çolak bence iyi oynadı ama maçın tekrarını izletirken Riera'ya pas vermediği pozisyon için Fatih Hoca'dan fırça yer :asd:

orda o kadar kosup gelen rieraya pas vermemek, afedersin ama cok büyük ayip.

üzüldüm valla, kesinlikle vermesi lazimdi.

hatta uyuz oldum emreye.

adam solbekten kosmus gelmis, bom bos, ver iste, ayip yahu

en güzel gol melonundu :ayatollah:

Geri
Üst Alt