STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor - Galatasaray | 28 Eylül | 20.00 |

%98.9 puan kaybedeceğiz bu deplasman sıkıntı.

Riera 1 sezon düzenli solbek oynasın Andre Santos gibi olur.

Riera 1 sezon düzenli solbek oynasın Andre Santos gibi olur.

Geçen yıl bir maç kadrosuna onu solbek yazdım. Sen misin yazan? Vay anam vay!..:lol:

Demediğini bırakmadılar bana. :D

Vazgeçtim, tamam tamam dedim. Haberin ola..:happynew:

rieradan sol bek olmayacağını en iyi hoca biliyor ama napsın adam. yılda kemiksiz 3 milyon alan bi adamdan iyi kötü bi verim almaya çalışıyor.

bir bekin takıma ofansif katkısı önemlidir ama daha önemli olanı defansif katkısıdır.

Sıkıntı var Güntekin.

muslera

eboue semih dany balta

hamit selçuk melo amrabat

elmander burak

çok korkmussunuz çok

Nedense kazanacağımızı düşünüyorum. Ne zaman böyle galibiyete karşı inançlı olsam da puan kaybediyoruz, hayırlısı.

O kadar değil sanki :D

Bence tek eksiği pozisyon bilgisi. Eh buda doğuştan değil maç oynayarak kazanılıyor. Yabancı kontenjanı olmasa hoca bize Hakan'ı unutturur bence. Riera'nın çalım ve şut yeteneğinin Santos'dan geri kalır yanı yok hatta çok daha iyi paslaşabilir. A.Santos'a göre bariz zayıf olduğu sadece o bölgenin pozisyon bilgisine sahip olmaması. O yüzden dedim 1 sene oynasın ( tabi kendiside çabalarsa ) süper solbek olur.

Bence tek eksiği pozisyon bilgisi. Eh buda doğuştan değil maç oynayarak kazanılıyor. Yabancı kontenjanı olmasa hoca bize Hakan'ı unutturur bence. Riera'nın çalım ve şut yeteneğinin Santos'dan geri kalır yanı yok hatta çok daha iyi paslaşabilir. A.Santos'a göre bariz zayıf olduğu sadece o bölgenin pozisyon bilgisine sahip olmaması. O yüzden dedim 1 sene oynasın ( tabi kendiside çabalarsa ) süper solbek olur.

Hakan'dan her türlü iyi oynar da Andre Santos bambaşka bi adam yani hayvani bir tekniği var.

Bu seferde Elmander-Burak ikilisini deneyelim :yenieek:

Rahat alırız gibi geliyor

Hakan'dan her türlü iyi oynar da Andre Santos bambaşka bi adam yani hayvani bir tekniği var.

Ya zaten Andre Santos'un yarısı olsa bizi uçurur valla yarısına razıyım. Ki yarısı edecek yetenek var burada karalayanlarda biliyor Riera müthiş bir yetenek ama adamdaki iş ahlakı bitirilmiş hayattan kopmuş gibiydi. Gelen şampiyonluk güzel ortam onu havaya sokmuş biraz belli. Keşke 3-4 maç 11de çıksa Hamit gibi oda oynayarak form tutar. Hem kötü oynasa bile minumum Hakan olur

Geri
Üst Alt