STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor - Galatasaray | 28 Eylül | 20.00 |

Geçen sene kaç maç üst üste galip geldiğimizi unuttum ama bu sene için bu maçı da alırsak üst üste 4. galibiyetimiz olacak. Bu seri ligin sonuna kadar devam eder umarım. :yenieek:

Ordu, Cuper geldiğinden bu yana einde yenilmiyormuş diye duydum. 11 maç mı ne olmuş.

Kadro şöyle olur tahminen ;

3 saat 46 dakika.. :n:

İlk yarı işi bitirmek lazım.

Geçen sene kaç maç üst üste galip geldiğimizi unuttum ama bu sene için bu maçı da alırsak üst üste 4. galibiyetimiz olacak. Bu seri ligin sonuna kadar devam eder umarım. :yenieek:

13 maçtı yanlış hatırlamıyorsam renkdaş sonra Eskişehir'de berabere kaldık bitti.

Dişçiden erken dönebilirim umarım. :o

bence çok kolay bir maç olacak.

orduspor orta sahası ali çamdalı ve nizamettin çalışkana emanet. nizamettin ayaklarına hızlı ancak fiziği zayıf. ali çamdalı ise teknik. bizim melo-selçuk- hamit bu orta sahaya kolay kolay top yaptırmaz... ancak sağ açık umbidesin karşısında defansı iyi olan Hakan baltanın oynaması şart. riera umbidesi durduramaz.

sol açık monje ise geriye hiç dönmüyor çok savruk (solbek de 20 lik atilla turan). bundan dolayı maçın kahramanları hamit ve eboue olur...

amrabat-burak ve elmaderle başlayabilir hoca.....

benim 11'im

------------muslera------------

eboue---semih-----danny----hakan

--------melo------selçuk----

hamit----------------------amrabat

------------elmander--------------

------------burak------------------

Deplasmanlarda daha iyi oynadığımız bile oldu geçen sezon bu gelenek devam edecek bence çok zorlansak , zor durumlara düşsek bile kazanırız böyle maçları o yüzden rahatım.

Deplasmanlarda daha iyi oynadığımız bile oldu geçen sezon bu gelenek devam edecek bence çok zorlansak , zor durumlara düşsek bile kazanırız böyle maçları o yüzden rahatım.

geçen sezon yenemedilerse bu sezon hiç yenemezler kadromuz geçen seneden daha iyi hem istatistiklere bakmayın bence demekki sadece bu ligte Galatasaray var ki ordu yu bir tek biz yenmişiz:yenieek:

Orduspor 0-3 Galatasaray

Burak Yılmaz'ın 2 golü ve 2 direği olan maç.

bakıyorum forumda son derece rehavet havası var. bence oldukça zor bir maç bekliyor bizi. başında hector cuper olduğu her takım bizim için zor rakiptir. ciddiye alıp konsantre bi şekilde çıkmamız lazım maça. konsantrasyonumuz düştüğünde çok saçma goller yiyebiliyoruz çünkü. ve malesef takımda adam gibi bir solbekimiz de yok hala. hala kakanın peşinden koştuğumuza da inanamıyorum. solbek mevkisi resmen bağıra bağıra transfer istiyor ama biz kimlerle ilgileniyoruz. inşallah fatih hocamda bizler gibi düşünüyordur bu konuda.

ordu zemini nasil?

Burak'ın golü var.

bakıyorum forumda son derece rehavet havası var. bence oldukça zor bir maç bekliyor bizi. başında hector cuper olduğu her takım bizim için zor rakiptir. ciddiye alıp konsantre bi şekilde çıkmamız lazım maça. konsantrasyonumuz düştüğünde çok saçma goller yiyebiliyoruz çünkü. ve malesef takımda adam gibi bir solbekimiz de yok hala. hala kakanın peşinden koştuğumuza da inanamıyorum. solbek mevkisi resmen bağıra bağıra transfer istiyor ama biz kimlerle ilgileniyoruz. inşallah fatih hocamda bizler gibi düşünüyordur bu konuda.

Rehavet değil ama düşüncenin galibiyet yönünde olması iyidir. Sinerji güzel dokunmayın bu sinerjiye. :)

gs tv braga guimares maçını yayınlayacakmış ilginç :D

Geri
Üst Alt