STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Burak, Hakan, Cris, Amrabat kötüydü. Eboue'nin bir hareketi maçı bitirdi ama öngöremezdi tabi ki fazla kızmamak lazım ama artık buna son vermeli. Umut vazgeçilmez oyuncu, bu maçla da bu kesin şekilde anlaşıldı. Sağlam bir sol bek ihtiyacımız var bu da çok açık.

Atilla Turan 10 tane H. Balta ediyor yemin ederim daha 19 yasinda hem

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Acayip motivasyon kaybı yaşamışız hiç bişeye üzülmedim bu ezik ordusporluların 3 3 3 demesi kadar hiç bişe koymadı

Şu Ordu taraftarı çok canımı sıktı. Şimdi küfür de etmek istemiyorum. Görgüsüz herifler.

kufur etmediylerse sorun yok, takim adam gibi oynasaydida rakip seyircinin eline koz vermeseydi

sevinmesinlermi?

Salla babam salla... Skora endeksliyiz sanırım.. Ordu iyi oynadı beyler... Bu takım bir yerde kaybedecekti bence her takımın puan bırakabileceği bir yerde kaybetti.. Fener gibi Elazığ'a, falan puan bırakmadıktan sonra her türlü gideriz..

Cezası TT Arenada kesilecek 4-0 5-0 6-0 hatta ve hatta 7-0 gibi bir skorla !

2 kanat futbolcusu aldık. İkisinden de pek yararlanamadık. Hamit'in durumu pek ciddi değilmiş. Bizim adımıza kilidi açabilecek olan Amrabat ise pek etkili değildi. Eboue fazla çıkamadı. Yardım da gelmeyince yoruldu. Orduspor bize çok iyi bilenmiş. Çok iyi kapandılar. Fizik olarak da beni çok şaşırttılar. Maçı belki berabere de bitirebilirdik ama, Elmander ve Burak'ın beceriksizliği mi diyelim artık..

Hedef Hakan Balta elestiren butun rendaslarra yuzde yuz katiliyorum berbatsin,acemisin,oyuna hic katkin yok ve Kaptansin yaziklar olsun Hocam bari kaptan yapma bu adami

birde acimasizca elestiri yapmayin

skor yorumcusu olmayin

Bu takiminda yenilme hakki var.

Ayrica burda aglayan taraftar icinde bu yenilgi iuyi oldu, biraz havaniz alinmis oldu boylece.

Azizicik sabirli olun daha takim oturmadi.

Ordu taraftarları o ettiğiniz küfürleri 2. yarı tek tek yedireceğiz size.

neyse şikeciler ve bjk de puan kaybeder bence.biz braga maçına odaklanmalıyız.

burak hahahaha gol kralına bak ulan bu nasıl gol kralı oldu hala anlayamıyorum rezalet resmen

Dikkat ediyorum sürekli Burak'a giydiriyorsun. Derdin ne ?!

Takım kötü oynadık yenildik. Abartma bu kadar.

Elmander çıkmamalıydı bence onun yerine Burak çıksaydı yerine Umut girseydi daha iyi olabilirdi

burağın bu lide gol kralı olması guizanın ispanyada gol kralı olmasından zaferbiryol ve okan yılmazın türkiyede gol kralı olmasından farkı yok. 2m önündeki adama pas veremeyen adam iyi futbolcu değildir isterse 100 tane gol atsın. burak 2 yılda 50 tane atmışsa en az 200 tane kaçırmıştır.

Buda bize ders olsun,bugün hem şanssızdık hemde beceriksiz.Aynı zamanda kadro seçimimiz de yanlışdı.

Sağlık olsun mutlaka puan kaybedecektik buda bu maçta oldu,bundan sonra vites yükseltiriz diğer maçlarda.Oynanmadan hiç bi maç kazanılmaz.

Hakan baltaya ise artık diyecek lafım yok.Transfer dönemi yırtındık burda solbek diye ama almadık malesef.Devre arası ş.liginde gruptan çıksak ta çıkmasak ta solbek almalıyız Hakana tahammülüm yok artık.

Bu mağlubiyetle bazı şerefsizlerin ağzına bal çaldık.Bundan sonra her maçı ciddiye almalıyız.

Hakemler içinse bu barış,yunus,abitoğlu ve abdullah yılmaz denen adi şerefsiz insanları bizim maçlarımızda görmek istemiyoum.

Ordu içinse hiç bi numarası olmayan,9.dkkda attıkları gole maç boyunca yatan(adamlar 20.dkkada zaman geçirmeye başladılar) bi takım,bugün ordu bizi değil biz kendimizi yendik.

Atilla Turan ise bende iyi bi izlenim bıraktı..

Geri
Üst Alt