STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

burağın bu lide gol kralı olması guizanın ispanyada gol kralı olmasından zaferbiryol ve okan yılmazın türkiyede gol kralı olmasından farkı yok. 2m önündeki adama pas veremeyen adam iyi futbolcu değildir isterse 100 tane gol atsın. burak 2 yılda 50 tane atmışsa en az 200 tane kaçırmıştır.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Sergen, senin 'kapak olma' temennine inşallah diye iç geçirdim ama maalesef olmadı.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Bazen çok ayarsız yorumlar yapıyoruz. Ordu bizi yendiyse suçlu neden Orduspor olsun yahu. Rakibi tebrik etmeyi bilmeliyiz.

Orduspor hatasız oynadı.

Ya benim anlamadığım biz bu Hakan Balta'nın böyle olduğunu biliyoruz da iki senedir neden buna bir alternatif bile alamıyoruz. Takımda her mevkiide 3 tane adam var. Bunun yedeğini ilk 18e bile almıyoruz.

eskiden Sabride oldugu gibni, kacyil bekledik bir iyi sag bek

bir kac sendede bekleriz herhalde bir sol bek.

1-2 Adama laf atmaya gerek yok.

Cok sacma yorumlar yapiliyor.

Takimin komple hepsi Kötüydu.

Hic biri iyi oynamadi , Takim oyunu 0 , Mücadele berbat.

Öyle Balta mis Cris mis bunlar bos laflar.

Sanki Kalanlari iyi oynadida bu ikisi Kaybetdirdi maci.

.

Dikkat ediyorum sürekli Burak'a giydiriyorsun. Derdin ne ?!

Takım kötü oynadık yenildik. Abartma bu kadar.

umut ve elmander varken aynı tipteki bi adamın gelmesini sindiremiyorum. adam gibi bi yabancı skorer bi golcü almadığımıza çok pişman olacağız. bu burağı her maç izlerken sinir krizi geçiriyorum adam paslaşmayı bil mi yor.

hayırlı bir mağlubiyet oldu bence, hücumda yaratıcılık çok az, melo da kendine gereksiz yere çok güveniyor zevzek zevzek pas hataları yapıyor düzelsin artık

Hemen başladınız sallamaya bakıyorum tamam evet iyi oynamadık ama olur böyle kayıplar normaldir özellikle cl maçı öncesi ben takımımıza güveniyorum

.

Ordu 'da 50 tane kaçırdıktan sonra ne yapayım Trabzon 'da attığı 50 golü. Burak 'ı savunmayın bana Allah aşkına çok yetenekli birisi değil. İlk geldiğinde de söyledim 100 pozisyona girerse 5 tanesini atar diye.

Aynen öyle.. Her zaman söyledim yine söylüyorum.... Bu adam bize saç baş yoldurur..

Musleranin akli baska yerlerde.. Cok belli ediyor.

burdakiler elestirmenmi taraftarmi anlamadim iyi oynadiginda goklere cikar kotu oynayinca yerin dibine sok fatih terime bile laf soyleyenler var

taraftarin isi iyide oynasa kotude oynasa desteklemek birakin elestirmenler yapsin bu isi siz destekleyin yeter

Ordu 'da 50 tane kaçırdıktan sonra ne yapayım Trabzon 'da attığı 50 golü. Burak 'ı savunmayın bana Allah aşkına çok yetenekli birisi değil. İlk geldiğinde de söyledim 100 pozisyona girerse 5 tanesini atar diye.

+1905

Bu Hakan Balta futbol oynuyor ya hiçbir şey demiyorum ya bu adam deli etti beni ya bu kadar da olmaz. Ulan herkese karşı savunduk yok daha iyisi şuan dedik rezil ya herif mahvetti bizi ya önünden top geçiyor ulan kayıp alsana şu topu ben anlamıyorum ya bu adam ne yapmaya çalışıyor her topu geriye oynuyor e yeter be.

Skor taraftarları bakalım türeyecekmi yine.Takımı eleştirmek ayrı hakaret etmek ayrı.

Bugünkü mağlubiyetin oynanan oyunla ilgisi yok. Top bizi sevmedi. 2-0 olduğunda bizim 6 net, üçü Burak'ın yüzdeyüz pozisyonumuz vardı. Ordu 2 kere geldi 2-0 oldu. Çok takılmayın ancak 2. gol Cris'in ikramı. Balta zaten bildiğimiz gibi. 90 dakika bir kere bindirme yaptı, defans desen sıfır, halen nasıl oynuyor, bu takıma neden sol bek alınmadı aklım almıyor.

Geri
Üst Alt