STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Aynen öyle.. Her zaman söyledim yine söylüyorum.... Bu adam bize saç baş yoldurur..

Ya abi 1-2 tane bari atsın da gerisinde yine saç baş yolalım ama gerideyken saç baş yoldurması öldürüyor beni.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Maçın başından takımda ''nasıl olsa kazanırız'' havası sezmiştim. O andan itibaren kazanamayacağımızı anlamıştım ama herşeye rağmen kötü değildik bence. Arada olur böyle, tersine kendine gel etkisi yaratan bir yenilgi oldu.

STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Cikarsin oynarsin 2 de yersin 3 de yersin, futbol bu.

Ama bu gece futbol adina Galatasaray'da hicbirsey yoktu. Sanki umurlarinda da degilmis gibiydi.

Doldur bosalti bile beceremedik.

Beyler lütfen 2'li tartışmalara girmeyelim.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

umut ve elmander varken aynı tipteki bi adamın gelmesini sindiremiyorum. adam gibi bi yabancı skorer bi golcü almadığımıza çok pişman olacağız. bu burağı her maç izlerken sinir krizi geçiriyorum adam paslaşmayı bil mi yor.

Şahsi fikrindir saygı duyarım. Ama sen eleştiri de yapmıyorsun, direk giydiriyorsun yani. Eleştir tamam ama giydirmek olmaz.

Sonuçta bizim oyuncumuz, oyuncularımız.

Bir yandan da şöyle düşünmeden edemiyorum , bu maçı kötü bir oyunla falan kazansak uzun vadede çok zararını görürdük , böyle olması ligin başında en az bir kez olması iyidir ve Fatih Hoca'yı takımı vs. daha çok çalışmaya itecektir diye düşünüyorum :) Kasımpaşa yarın F5'i duman eder İnşallah !

Adamlar bu mac icin ozel TD lerini kovdu diye dolasiyor ortalikta, eger dogruysa BANKO alir Ezikler

Ordu hiç boşluk bırakmadı, kademeleri doğru yaptılar ve savunmada kaptıkları topla çıkarken hiç bocalamıyorlar.

Bugün şansın ş'si bile yoktu bizde genelde olduğu gibi. Son bölüm ortada 4 5 tane adam var onlara atıp pasla çıkacağımıza forvete şişirmek çok abes kaçtı. İlerde adamlar daha çoğunlukta bizim 2 3 tane adamımız var oraya şişiriyoruz madem şişiricez adamların orda daha çok olması lazım. Burak ilk yarıdaki pozisyonu gol yapsa bunları yaşamazdık ama dediğim gibi şansızlık.

Bu maçı hemen şimdi unutup Braga maçına bilenmeliyiz. Önümüzdeki maç daha önemli şuan sonuçta Şampiyonlar Ligi. Türkiye Liginde daha çok maç var sıkıntı yok elbet yenilgi alıcaktık.

Moral bozmayın beyler. Bugün çok kötüydük. Anlaşılmaz şekilde şansızdık. Bilmiyorum belkide hayırlısı böyleydi ve oldu. Aslında yenilgiye üzülmüyorum sadece medya amacına ulaştı ona üzülüyorum. Neyse takımın hala zamana ihtiyacı var anlaşılan. İlk ve son yenilgimiz olur inşallah ..

Buda bize ders olsun,bugün hem şanssızdık hemde beceriksiz.Aynı zamanda kadro seçimimiz de yanlışdı.

Sağlık olsun mutlaka puan kaybedecektik buda bu maçta oldu,bundan sonra vites yükseltiriz diğer maçlarda.Oynanmadan hiç bi maç kazanılmaz.

Hakan baltaya ise artık diyecek lafım yok.Transfer dönemi yırtındık burda solbek diye ama almadık malesef.Devre arası ş.liginde gruptan çıksak ta çıkmasak ta solbek almalıyız Hakana tahammülüm yok artık.

Bu mağlubiyetle bazı şerefsizlerin ağzına bal çaldık.Bundan sonra her maçı ciddiye almalıyız.

Hakemler içinse bu barış,yunus,abitoğlu ve abdullah yılmaz denen adi şerefsiz insanları bizim maçlarımızda görmek istemiyoum.

Ordu içinse hiç bi numarası olmayan,9.dkkda attıkları gole maç boyunca yatan(adamlar 20.dkkada zaman geçirmeye başladılar) bi takım,bugün ordu bizi değil biz kendimizi yendik.

Atilla Turan ise bende iyi bi izlenim bıraktı..

:yenieek:

Mert ne zaman şans bizim yanımızda ki zaten ben hiç görmedim. 4 tane attığımız maçlarda bile şanssızlığımız bariz ortada. Ben cidden sıkılmaya başladım bu durumdan, beceriksizlik falan demesin kimse 1 kere olur tamam derim, 2 kere olur tamam derim ama bu isim farketmeksizin devam ediyor.

Braga maından önce abartmayalım. Braga'yı yener yeniden neşeleniriz.

Bu maçtan çıkardığım ders ise Allah Cris'ê muhtaç etmesin. Ayaklar gitmiyor malesef.

Bazen bu tarz mağlubiyetler yararlı oluyor inşallah o cinsten bir mağlubiyettir bu devamı gelirse kötü işte.

Geri
Üst Alt