STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Re: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Olmadı, yakışmadı bize. Umarım braga maçına kadar takım titreyip kendine gelir, yoksa çakallara maskara oluruz.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

olabilir bjklerde trabzonlular falan da gelmiştir. ama üç üç diye bağırmalar oleyy oleyy sesleri falan hiç hoş değildi bence.Geçen sene samsunluları susturmustuk bu kez olmadı

Çok koşuyorlar ama biz bugün çok şanssızdık.Kadro seçimide yanlıştı bana göre.

.........................Muslera......................

Eboue.........Semih............Dany........Riera

.........................Melo...........................

Hamit.................Selçuk..............Amrabat

................Elmander.....Burak...................

bu şekilde başlamalıydık.Hamit çıkınca Emre ve Elmander çıkacağına Burak çıkmalıydı Umut girmeliydi.

Olsun canımız sağolsun takıma çok kızmıyorum ben zaten.Ama Hakan beni çileden çıkardı.Devre arası transfer şart ş.liginde gruptan çıksakta çıkmasakta.

7 yabancı oldu burada.

Cris gerçekten çok kötü.

Nazar boncuğumuz olsun İNŞALLAH !!!

rakip yari sahada pas yapamiyoruz adam gibi, süper ligde sorun degil bu oaly, ama avrupada hep bir adim geride kalicaksin rakip sahada ayaga pas yapamiyorsan.

bugun orduya karsi bile ayaga pas ile cikmaya calistigimizda 3. en gec 4. pastan sonra top kaybi oldu.

sakin bana "kapanan takimlara karsi rakip sahasinda etkili pas yapamazsin zaten" demeyin, bugün bayern müniche karsi herkes kapaniyor, adamlar pasla o 11 kisinina deta icinden gecip, gol atiyorlar.

cabuk, hizli ayaga pas yapmayi ne zaman ögrenecegiz, cok merak ediyorum.

akhisaraya karsi topu havaya kaldir, manuya karsi topu havaya kaldir, orduya karsida topu havaya kaldir atak yaparken, böyle olmaz ki

biz az yerden oynayin rakip sahasinda yahu

Cris'i oynattı diye hocaya kızmayalım , deniyor işte adamı hala o ikiliyi tam bulamadık heralde Semih - Dany ikilisini daha çok izleriz gibi artık.

Tamam da arkadaş ufak kardeşim bile deplasman maçlarında Dany daha iyi olur diyor. Fatih hoca biraz daha zorlu maç diye denedi hatası pahalıya mâl oldu.

Sene başında Melo ve Balta bu takımda sırıtır demiştim. Çok sürmedi haklı çıkmam ne yazık ki. Aydın ve Burak'ı zaten hiç sevmem. Çıkıp gol kralı demeyin, Şükür de gol kralıydı ki 2000'in kadrosundaydı, biraz kıyaslayın..

her galibiyetimizde 2 sayfa maç topiği olan angut comda 50 sayfa maç topiği olmus bu ne eziklikdir birader

STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

CL maci degilde, amma bu takimin kotu oynamak hakki yokmu?

bu kadar acimasizolmayin allah askina.

Yenilsin, berabere kalsin, hatta fark yesin hic onemi yok.

Ama boyle kotu oyun oynamaya haklari yok.

Hoca ne diyordu, yenilse bile gurur duyulacak bir takim. Bunun geregini yerine getirmeleri lazim.

3 pas yapamadik renktas.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Butun maclari izledim.

Braga'ya patlaman bugunku 3 puani geri getirmiyor. CL macinin olmasi kimseye kotu oynama hakkini vermiyor.

ben bragayı düşünüyorlar diye kötü oynamalarını savunmuyorum o kadar rehavet uyarısına rağmen futbolcuların akıllarının hala nasıl ordu maçında olmadığına şaşırıyorum buğün gerçekten ne yapmaya çalıştık anlamadım demekki hala bir şeylerin farkında değiliz sezon başında bunun olması daha hayırlı oldu. en azından sezon ortasında buğün yaptığımız hatalar aklımıza gelir ona göre hareket ederiz ama ordunun da hakkını vermek lazım gerçekten kenetlenmişler öyle yada böyle galibiyet e inanmışlardı yada biz inanmadık

Maçın kaybetmemizin 2 ana nedeni var. İlki Terim oyuncuları iyi hazırlayamamış.Bunu mental anlamda değil,oyun ve anlaşma anlamında söylüyorum.Takım ne yazık ki dar alanda 2-3 maç önce gördüğümüz pasları yapmak yerine topu açıyor veya rakibe kaptırıyor.Fatih Terim büyük ihtimal artık bunu yapabiliyoruz diye buna yönelik çalışmaları azaltmış.Şu an Fatih Terim kesin oyuncularına çok sinirlidir ve çok kızmıştır.

Diğer sebep ise kesinlikle ve kesinlikle topun Orduspor'a olan yardım ve yataklığıdır.O Selçuk'un direkten dönen topundan sonra anladım bu maçta kolay kolay gol atamayacağımızı.Topun bizim adımıza kaleye girmek istemediği de yadırganamaz.Eğer top adaletli olsa idi en kötü berabere biterdi.

Hasan Kabze güzel adam be , röportajında Alpaslan Dikmen'i unutmadı sağolsun.

her galibiyetimizde 2 sayfa maç topiği olan angut comda 50 sayfa maç topiği olmus bu ne eziklikdir birader

Dur tahmin ediyim şişirilmiş bir balon olduğumuzu aslında rezalet kadromuz olduğunu burağın topçu olmadığını fatih terimin teknik direktör olmadığını falan söylüyolardır.

Hey allahım 1 kere mağlup olduk melo sırıtır muslera iyi deiğil burak forvet değil.Ne kadar futboldan anlamayan insan var ya.Gecen hafta Burak 40 gol atardı ama ne oldu 1 mac gol atamadı diye kazmamı oldu.Şurayı okuyorum sinirim 1 se 1000 oluyor.Şu modlarda fb li olan kişiler mal gibi belli ceza verseninze şu adamlara artık.Ortalıgı karıstırmaya calısıyorlar.

takım halinde çok kötüydük. eleştireceğim tek şey elmander umut değişikliği. bu maç gelişimi itibarı ile burak'a uygun bi maç olarak gelişmedi. elmander de kötüydü ama ikinci yarı elmander yerine burak çıkmalıydı. 1-0 iken umut elmander yapsaydık belki beraberliği kurtarırdık. ama dedim ya hoca dahil herkes kötüydü bugün

Neyse...

Cris'i oynattı diye Terim'e kızmanın da anlamı yok adam deniyor işte, ama bu maçta da gürüldü Semih ve Dany bu takımda oynar.

Geri
Üst Alt