STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

hayırlı bi yenuılgı oldugunu düsünüyorum bugun takım olarak kötüydük bireysellıkten öte,aklımızda braga maçı oldugu acık ve net

Arkadaşlar bakıyorum hepiniz birbirinizi kırıyorsunuz. Ama sonuçta hepimizin takımımıza aşırı duyduğu sevgiden kaynaklanıyor bütün bunlar. Bence herkes birbirinin yorumlarına saygı göstersin. Hepsi kendince doğru görüşler. Benim de içim yanıyor özellikle etrafımdaki fb lilerin sevinci ni görünce o gülen yüzlerini herneyse...Yenilmek değilde bunların bizi kendileri yenmiş gibi sevinmesi bana koyuyor.

Maça gelince ordu yenilmeyen 4 takımdan biriydi. Başında uzun yıllar üst düzey italya tecrübeli hoca var. Gördüğünüz gibi aynen lucescunun takımları gibi gölünü attı ve takımı oyunu rölantide götürdü. Bu da iyi bir hocanın takıma etkisidir. Aslında burada bire bir futbolcularımızı sorgulamak çok doğru değil. Sonuçta bu adamlar bu takıma talep üzerine geldi. Yönetim teknik heyet neyse artık. Burada iğneyi bariz eksikliklerimizi tamamlamadan sezonu açan kimse kendine o batırmalı. Hepsi bir yana hala ligin en iyi takımıyız yalnızca dediğim gibi şu açıkça görülen eksikliklerimizi kapatabilseydik bugünkü üzüntüyü bence yaşamazdık. Sonuçta bizim derdimiz her zaman avrupa orduyu her zaman yeneriz elimizin altında. Bırakın bütün ezikler yenildiğimiz için birkaç gün bayram yapsın.

Eboue'nin penaltıyı verse maç 1-1 olacak, belki maç dönecek.

@Tuncay Aktas umarim aklini basina getirecek bir ceza yersin

STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Salman'a katiliyorum, kagni gibi ounuyoruz.

Bir de ustune yetmiyormus gibi Emre soooyle bir kendi etrafinda donuyor.

Evet, bize gol atanlar Stancu ve Hasan Kabze. Transfer şikesi, bilmem ne, yok Nedim başkan satar maçı diyen malum takım taraftarları biraz insan olun.

Bu maçı kaybetmemizin sorumluları rakibi küçümseyen lakayıt bir şekilde oynayan oyunculardır.Hocanın mağlubiyette suçu yoktur

7 yabancı oldu burada.

Cris gerçekten çok kötü.

7 yabancı olduysa Emre oynar Amrabatın yerine veya Elmanderin yerine Umut o sorun değil.Benim anlatmak istediğim defansta Dany oynamalıydı.Solbekte Hakanı görmeye dayanamıyorum resmen o yüzden de onun yerine Riera oynasın bari.

salman aydın, hamit sakatlandı diye oyuna girdi.

1.golde cris'in hatası yoktu. 2. de haklısın. ama 1 de taç kullanıldı adamı kim şuan hatırlamıyorum kaçırdı, cris'te o adama koştu, adam net pozisyon yakalamasın diye kendi adamı yani kabze boş kaldı. orda ilk kim kaçırdı dediğim gibi tekrar izlemek lazım hatırlamıyorum onun hatası o gol.

yahu biliyorum neden girdi aydin, ben diyorum ki, yerine emre girmeliydi, istiyorsan sagda amrabati oynat, istiyorsan emreyi, ama girmesi gereken bana göre emreydi, cunku emre pas yapabiliyiro hic degilse, orduda 1-0 önde, ynai full kapanacak.

cris ilk golde hatali dmeiyorum, ilk golde dany olsa diyorum mesela, birseyler yapabilirdi, dany butür pozisyonlalrda bir cok kez rakibin atagini öldürdü oynadigi maclarda ama millet bunlari görmek hic istemiyordu.

dany olsa gene yerdik bu gole, bilemeyiz, ama en azindna bu kadar rahat atamazdi orduspor o ilk golu dany olsa. Ikinci golde ise semih, cris ve hakan, 3 nünde sucu var ama bence en büyük suc cristeydi. O pizisyonda da dany daha iyi isler yapabilirdi.

bu macta ben kimseye özel bir elestiri yapmak istemiyorum, cunku gercekten herkes rezil oynadi ama benim icin cris yinede ilk ciddi macta sinifta kaldi

benim ilk tercihim zaten hep dany idi, bundan sonra daha rahat bir sekilde dany dicem, büyük ihtimal hocada.

Hakikaten şu laf gerçekten ayıp ve saçma. Fenerli olmak suç mu, akrabalarından hiç mi fenerli yok- ki olmasa bile küfretmek yakışır mı?

7 yabancı olduysa Emre oynar Amrabatın yerine veya Elmanderin yerine Umut o sorun değil.Benim anlatmak istediğim defansta Dany oynamalıydı.Solbekte Hakanı görmeye dayanamıyorum resmen o yüzden de onun yerine Riera oynasın bari.

Sadece uyarmak istedim o konuda.

Hakan Balta hala nasıl oynuyor anlamıyorum ben de.

Cris ise bir daha forma giyemez gibi geliyor bana.

Emre Çolak kesinlikle kanat oyuncusu değil. Fizik olarak hala yetersiz hızlı değil tek bir çalım tipi biliyor arkadan gelen adama topu koruyup etrafında dönmek. Şimdi göklere çıkardığımız bu Emre kardeşimiz bunların farkına ne zaman varacak ya da biz ondan çok şey bekliyoruz.

Serefsiz hakemler yine mi penaltimizi yediler?!

Yeter beee. Her mac ayni!!!

skor taraftarlığı yapmak bize yakışmıyor.

@Tuncay Aktas umarim aklini basina getirecek bir ceza yersin

Ulan ben böyle bişey görmedim adam burda fenerlilere ana bacı yapıyo biz tepki gösteriyoruz mesajımız editleniyo,ama bunu yazan adam hala yorum yazıyo enteresan yemin ediyorum.

edit:Verilmiş ceza yeni gördüm

Cris rotasyon oyuncusu olur artık , Dany 1. tercih olur doğrusuda bu hoca denedi ve gördü ama Cris'i oynatmadan bunu bilemezdi.

Tamam da arkadaş ufak kardeşim bile deplasman maçlarında Dany daha iyi olur diyor. Fatih hoca biraz daha zorlu maç diye denedi hatası pahalıya mâl oldu.

daha iyi bence.

bir an önce karar vermesi lazim hocanin stoperdeki ikili icin, cunku cok ters bir mevki, bir an önce banko ikisini bulup, oynatmasi lazim ki, uyum sorunu, alisma süreci vs gecsin.

stoeprde rotasyon olmaz, olmamali.

ordu deplasmaninda puan kaybi surpriz olmamali, hele hele böyle rezil oyniyorsan.

Geçmiş olsun kardeşim bilmiyodum,iyileştiğine sevindim..

yav aslında yazmazdım da kızgınlığıma denk geldi bi an.ama yine de sağol..ama erkekliğime laf ediyo kendini erkek sananlar işte.beni görseler kız olurlar şerefsizim.:o

Geri
Üst Alt