Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |
salman aydın, hamit sakatlandı diye oyuna girdi.
1.golde cris'in hatası yoktu. 2. de haklısın. ama 1 de taç kullanıldı adamı kim şuan hatırlamıyorum kaçırdı, cris'te o adama koştu, adam net pozisyon yakalamasın diye kendi adamı yani kabze boş kaldı. orda ilk kim kaçırdı dediğim gibi tekrar izlemek lazım hatırlamıyorum onun hatası o gol.
yahu biliyorum neden girdi aydin, ben diyorum ki, yerine emre girmeliydi, istiyorsan sagda amrabati oynat, istiyorsan emreyi, ama girmesi gereken bana göre emreydi, cunku emre pas yapabiliyiro hic degilse, orduda 1-0 önde, ynai full kapanacak.
cris ilk golde hatali dmeiyorum, ilk golde dany olsa diyorum mesela, birseyler yapabilirdi, dany butür pozisyonlalrda bir cok kez rakibin atagini öldürdü oynadigi maclarda ama millet bunlari görmek hic istemiyordu.
dany olsa gene yerdik bu gole, bilemeyiz, ama en azindna bu kadar rahat atamazdi orduspor o ilk golu dany olsa. Ikinci golde ise semih, cris ve hakan, 3 nünde sucu var ama bence en büyük suc cristeydi. O pizisyonda da dany daha iyi isler yapabilirdi.
bu macta ben kimseye özel bir elestiri yapmak istemiyorum, cunku gercekten herkes rezil oynadi ama benim icin cris yinede ilk ciddi macta sinifta kaldi
benim ilk tercihim zaten hep dany idi, bundan sonra daha rahat bir sekilde dany dicem, büyük ihtimal hocada.