STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

'' burak yılmaz ''ı içimizdeki fenerbahçelilerden koruduğu için herhal.bikaç arkadaş burağa laf etmiş de soner abi.

ben ettim buraka laf içimizdeki fenerbahçeli derken ne demek istiyorsun canım sen ? arkadaş bi oyuncuyu eleştirmeyecek fikrimizi söylemeyecek miyiz yahu :mad: bn salmanın bana karşı öle bişi yaptğına inanmıyorum umarım bana karşı bi kelamde bulunmamıştır arksından konuşmak olmaz şimdi sadece burakı eleştirdim bn..

Güzel enstantene :yenieek:

Şu maç bence çok önemliydi,bir virajdı. Çünkü şampiyonluktaki en büyük rakibin Fenerbahçe çok zorlu bir periyoda girecek. Şimdi onları morallendirdik veyahut kredi verdik;tam çöküş yaşayabilirlerdi ve ivme aşağıya doğru gidebilirdi. Bizim Braga maçımız var ve oldukça önemli. Onun stresi daha da arttı şu an. Olası bir mağlubiyette asıp kesmeler başlayacak,pozitif hava biraz dağılacaktır. Hoş biraz dağılsa iyidir, o kadar pembe değil herşey.

Ben maçta puan kaybedeceğimizi tahmin etmiştim önceden,hep de dile getirdim yanımdakilere. Çünkü Manu maçından sonra yaratılan hava Barcelona havası gibiydi. Cuper maça çok iyi hazırlandıklarını,varlarını yoklarını ortaya koyacaklarını söylemişti. Yani bizim ayaklarımız yere basmadı. Ayrıca Selçuk-Melo formsuzluğuyla Cris'in malum adamın yerini dolduramayışı göze çarptı çok.Dany tercihi daha iyi olabilirdi sanki. Cris ağır kaldı.Mücadele isteyen bir maçta,Burak'ın topa gitmeyip de beklemesi, Elmander'in mücadeleci futboluna tercih edildi.Belki hoca Burak'ın gole her zaman yakın olmasına güvendi,Umut'un dinamizminden yararlanmak istedi.Ama Burak'ın bu kadar kötü olması bu isteğe yol açmamalıydı.

Kısacası önemli bir maçtı bence,erken nakavt yapabilirdik Umarım artık ayaklar yere basar...

Ynt: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Maci izlemedim.

Yorumlarinizi okumaya calistim arkadaslar.

Ama bu negatif enerjinin kaybolmasi lazim. Alti ustu bir mac kaybedildi. Braga'yi birlamamiz lazim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya bir maç kaybettik diye bu kadar üzülmemeliyiz uzun bir süreç ve biz daha başındayız..

bu leş ligi umursamıyorum ama braga'ya basmazsak işte o zaman sıkıntı olur

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor - Galatasaray | 28 Eylül | 20.00 |

Sen maçın kaç kaç bittiğini söyle varsayımlarla boş boş konuşma?

Ayrıca fener yarın rahat kazanacak.

seninkide varsayımdı.içine doğduğu için ya da melekler sana söylediği için değil ?? ayrıca hatice neticeden bazen daha güzeldir kardeş.

Ynt: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Macta puan kaybedecegiz cok belliydi. Bunu burada da soyledim,cogu kisim 4-0 3-0 diyorlardi. Beraberlik bile yeterdi. Neyse gecti bitti gitti.

Puan kaybedeceğimiz çok belliydi bence de.Ben de bunu söyledim, müneccim olmaya gerek yok. S.O.S. sinyali veriyordu takım, Cris ile lambaları da tam yaktık.

Bu Aydın'a verilen şans başka hiç bir futbolcuya verilmedi ama Aydın'da iyi kullanmadı bu şansları neden hala Aydın'da bu kadar ısrarcılar anlamıyorum..Futboldan çok anlamam sadece Galatasaray takip ederim ama bu Aydın büyük takımda oynayamaz bence hele Galatasaray'da hiç oynayamaz.Dediğim gibi çok anlamam futboldan bu yüzden sert çıkmayın .;)

puan kaybı belliydi demişiniz ama nereden belliydi, hangimiz takımın bu kadar kötü oynayacağını tahmin edebilirdik maçtan önce? ben maçtan önce alırız bu maçı demiştim ama maç başladı 15 dakika seyrettim 2-0 biter dedim yanımdakilere. her cl maçı öncesi böyle oynayacaksa takım yandık. konsantre olamadılar maça. bu konuyu hallatemek lazım ilerleyen haftalarda.

Bu maç ile beraber oynayacağımız ilk 3 maçdan en az 7 puan hedefliyordum.1 puan kaybını da Ordu maçına vermiştim.Bunun sebebi de Orduspor'un defansif özelliklerinin iyi olmasından kaynaklanıyordu.Ama maça baktığımızda Galatasarayımız birçok çoğu da net olmak üzere pozisyonlara girdi.Biraz da topun bizi sevmemesi ve Orduspor'un kazanmayı daha çok istemesinden dolayı mağlup olduk.Bireysel hatalar,İmparator'un oyuncu seçimleri ve konsantrasyon eksikliği hatta kaçan pozisyonlar derken bir mağlubiyet aldık.

Önemli olan ders çıkarmak.Geçen sene kaybettiğimiz Bursaspor maçına benzettim bu maçı.Orada da pozisyon olarak hakim bir Galatasarayımız olsa da maça çok iyi konsantre olan Bursaspor maçı kazanmıştı.Alınan bu mağlubiyetler uzun süre yenilmezlik serisine sebep olan türden mağlubiyetlerdir.Hedefsel sapma olarak önümüzdeki 3 maçtan çıkaracağımız puan sayısı sadece 1 puan eksiği ile hanemize yazılacak.

Önemli olan bu maçdan çıkaracağımız dersler ile Braga maçına motive olarak kazanmak.İnşallah kazanırsak önümüzdeki eskişehir ve G.Birliği maçlarını çatır çatır oynayarak kazanmamız daha kolay olur.

kimseyi asmaya kesmeye gerek yok leş bir mağlubiyet katılıyorum ama bu takımın kredisi var dün 15 20 yıl takımda kalmalı dediğiniz imparator'u bugün eleştiriyoruz evet haklı olabilirizde dany varken cris oynaması felan ama gerek yok hoca hatasının farkındadır ama hatamı o da bir soru işareti resmen braga maçı düşünülerek kadro çıkarılmış gibi bir durum vardı

----

Bu kadar üzülmek ve özellikle sallamak önce Fatih Hocaya sonra başkana haksızlık olur...

Futbolcularda kazanmak ister...

Olmadı , dünyanın sonu değil...

Aynı oyunla puan alsaydık veya kazansaydık, ama aynı oyunla...

Ne yazacaktık ? Kazanmasını bildik diyecektik, kötü oynasak bile...Değil mi...

Bilemedik kazanmasını işte... Oynamadıkta zaten kazanacak oyunu...

34 maçta kayıpsız bir lig zaten hayal...

Kaldıki önümüzde daha hedeflerimiz var.

Eğer daha ilk maçlarda bu küskünlük olursa;

Yarın aynı takımı hangi ruh haliyle ŞL de Türkiye Kupasında ve ligin kalan maçlarında destekleyeceğiz...

Kin mi besleyeceğiz onlara; " Siz Orduya nasıl yenilirsiniz "diye...

Hem birde ilginç bir bakış açısı gelebilir ama;

Ya bu mağlubiyet büyüklerden birine karşı olsaydı...

O zaman tabiri caizse 6 puanlık ve moral olarak bizi yıkan onları yücelten bir sonuç olmayacakmıydı...

O yüzden takıma tam desteğe devam...

İleride bizleri güzel günler bekliyor...

Sadece bir kayıptı... Dünyanın sonu değil...

Galatasaray'ın sonu hiç değil...

Maçtan önce Kazım atar yazamadım. Totemi yapamadım.. Lanet olsun :sad007:

Geri
Üst Alt