STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

puan kaybı belliydi demişiniz ama nereden belliydi, hangimiz takımın bu kadar kötü oynayacağını tahmin edebilirdik maçtan önce? ben maçtan önce alırız bu maçı demiştim ama maç başladı 15 dakika seyrettim 2-0 biter dedim yanımdakilere. her cl maçı öncesi böyle oynayacaksa takım yandık. konsantre olamadılar maça. bu konuyu hallatemek lazım ilerleyen haftalarda.

1- Kafa olarak hala Manu maçının etkisinde kalmamız. Burada medyanın bizi şişirmesi mevcut bir de :"Galatasaray ligi 15-20 puan farkla şampiyon bitirir" vb. Ayaklar yere basmadı.

2- Cuper'in maçtan önce "Galatasaray'ı iyi analiz ettik.Tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız" demesi ki Orduspor kendi evinde 11 maçtır yenilmeyen,defansif özellikleri kuvvetli bir takım.

3- Orduspor gibi oyunu kilitleyen takımlara karşı teknik açıdan zorlanmamız.Kanatlar ve 10 numara eksikliğinin varlığı dolayısıyla kilidi açacak oyuncu kıtlığı

4- Braga maçına fazla odaklanma ihtimali ve Fatih Terim'in bazı oyuncuları riske etmek istememesi (Örneğin, Umut)

5- Selçuk-Melo ikilisinin formsuzluğu,defansta ideal ikiliyi tam olarak bulamamamız...

Yani nedenler birleşince zorlu bir deplasman olacağı belliydi. Bir de hocanın Cris tercihi tuz biber oldu.

Umarım hatalarımızı ve eksikliklerimizi görürüz bu maçla.Bazen bazı maçları kaybetmek gerekir ilerisi için.

Ynt: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Renktaslar ne akillarin braga macinda olması ne de eksikler bizim sıkıntımız. Salı braga maçı olmasaydi yine kaybedebilirdik

Takımımızın kadro kalitesi belli transfer döneminde Ardayi istemezuk,Kaka gelmesin diyen bi dolu arkadaş vardı. Bugün ordu çok iyi oynamadi. Klasik savunma takımi görüntüsünde selcuk melo ve amrabata kendi sahalarında baskı uyguladı ve çabuk hücuma çıktı. Iddia ediyorum bize bu tarzda oynayan eli yüzü duzgun bütün takımlar sıkıntı yasatir. Bugün benim için hayal kırıklığı Amrabatti. Yoksa Balta için iki senedir herkes bas bas bağırıyor. Yönetimin sol bek transferi ve melodaki cingen pazarlığı da bugünku sonucu hazırladı

R800i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Engin form tutarsa, 433 oyniyalim diyerim.

----------Melo-----------

---Hamit---Selcuk--------

Engin----------Amrabat--

---------Burak------------

Aslında iyi bir transfer dönemi geçiriyorduk ama yine her zamanki gibi son hamleleri yapamadık.Sol bek, stopere Cris'ten çok daha iyi bir oyuncu ve bir de yaratıcı bir hücum oyuncusu alsaydık müthiş bir transfer dönemi geçirmiş olacaktık.

İyi savunma yapan ve oyunu kilitleyen takımlara karşı çok zorlanıyoruz.Hani o anlarda ortaya çıkan klas bir oyuncumuz yok.Ligde belki pek fazla sıkıntısını yaşamayız ama CL için böyle bir oyuncu şart.

Sol bek ve Cris olayına değinmeye gerek yok, saatlerdir yazılıyordur zaten burada.

Engin form tutarsa, 433 oyniyalim diyerim.

----------Melo-----------

---Hamit---Selcuk--------

Engin----------Amrabat--

---------Burak------------

Nerdesin oğlum sen :D

Yanliz Cris'i de gereksis bi sekile aldik...adam cok yavas.. iykin Manu macinda Dany vardi.

Ha Cris, ha Gökhan Zan...okadar cok farketmez bence.

Semih-Danny mutlaka hep oynicaklar artik.

Fatih Terim antremanlada 4-3-3 deniyor mu acaba ? Çok merak ediyorum .

Kim ne derse desin...Enginin yoksuklugu hissediliyor.

Umut,Selcuk,Melo,Hamit ... bunlar "statik oyuncular"...verkaclar, driblingler, dikine oynamak azdir..

Amrabat ve Burak..bu konuda iyiler... ama bu "tür oyuncular" büyük takimlarda en az 3-4 olmasi lazim.

Not:433'de Hem Hamitin, hemde Amrabatin performansi cok yükselir.

tabi Umut formda oldu icin...Burak ile kesemiyor Terim. ama bazi maclarda, göreceksiniz 433 / 4141 gibi oynariz.

Kim ne derse desin...Enginin yoksuklugu hissediliyor.

Umut,Selcuk,Melo,Hamit ... bunlar "statik oyuncular"...verkaclar, driblingler, dikine oynamak azdir..

Amrabat ve Burak..bu konuda iyiler... ama bu "tür oyuncular" büyük takimlarda en az 3-4 olmasi lazim.
yav şu furkanın antrenman eksiği olmasa o bile solbek oynar ha..

1 macla takimi hemen öldurmeyin,iyi takimiz.

Futbolcularin ayaklari yerden kesilmisti yenilmemiz bir bakimdan iyi oldu,Fatih hoca isini bilir Braga macinda bambaska bir Galatasaray bekliyorum.

Futbolcularin ayaklari yerden kesilmisti yenilmemiz bir bakimdan iyi oldu,Fatih hoca isini bilir Braga macinda bambaska bir Galatasaray bekliyorum.

Galatasaray zaten Avrupa'da..hele CL'De bambaska oyniyor :happynew: :ayatollah:

aga milletin hayatında da sıkıntılar var.bazen böyle maçla falan da moral bulmak istiyo insan..:sad007:

Aslına bakarsan takımın ayaklarını yerden kesecek bir durum yok ortada .Beşiktaş maçını kazanıp Manu'dan en az 1 puan alsaydık anlardım .

Aslına bakarsan takımın ayaklarını yerden kesecek bir durum yok ortada .Beşiktaş maçını kazanıp Manu'dan en az 1 puan alsaydık anlardım .

Ayaklari yerden kesilmis derken yani 6 hafta sonunda 4 puan fark yaptik ya ondan dolayi yani durumumuz rahat.

Öncelikle nazar boncuğumuz olsun diyelim skordan ziyade hazır takım yenilmişken eksiğini gediğini vurgulayalım.Eksik dediğim bende artık takıntı haline gelen iki durum var birincisi H.Balta efsanesi ya da klişesi hala aramızda kaliteli olduğunu iddia edenler var ne yazık ki bu arkadaşı bırakın ters kademede kendi kademesinde gören var mı uzunca zamandır peki hucüme destek veriyor olsa gerek o kadar açık verdiğine göre o zaman kaç tane asist ya da gol öncesi pas hazırlığında bulunmuş 1 ya da 0? Herhangi bi' vasfı yok sadece maçı sahadan izleme avantajına sahip "x" birini koysak yerine en kötü onun kadar olur.

Amrabat'a gelince alınmasını zaten hiç istememiştim o fiyattan ve Kayserispor'dan olmasından dolayısı bunları bir kenara koyacak olsak bile en baştan beri net fikrim Amrabat'ın en azından şu an için kapanan bir takımı açabileceğini düşünmüyorum çok ahım şahım adam eksiltme özelliği olmadığı aşikar bulduğu açık alanlarda topla attığı driplinglerle etkili olabiliyor ya da adam eksiltebiliyor ancak bknz: Antalya ve Manu maçı bu maçlar hariç pek süre almadığını da söylenebilir ama ben hiç bir artısını görmedim çünkü rakipler kapanmıştı kim ne derse desin bu böyle bence.

Hamit'te ise tam tersi bi durum var alınmasını çok istemiştim ama artık gerçekten forma verme konusunda bu kadar ısrarcı olunmaması külübümüze faydalı olabilir öyle bir yerde top kaptırıyor ya da eziyor ki bütün momentumu değiştirebiliyor sürekli hale getirdiği için sağ kanatta topu Hamit'tense Aydın'da görmeyi tercih etmeye başladım hemen hemen umarım bir şekilde form tutar veya düzelir...

Son olarak Eboue demek istiyorum.

Girdiğimiz pozisyonları atamadık.. rakip girdiği pozisyonları attı ve kazandı..

kötü olduğumuza inanmıyorum.. maçın herhangi bi dakikasında maçı 1-1 yapsaydık maçı alırdık..

Eboue-nin 0-2 den önceki pozisyonu net penaltıydı.. demekki hakem hataları her takıma oluyomuş..

eğer orda penaltı verilmiş olsaydı maç 1-1 olacak şundan eminimki; ordunun direnci kırılacaktı..

= Sonuçta 3 puan kaybettik; Ama yinede lideriz.. rakiplerimiz bizden daha kötü oynuyolar..

sezon sonu bu takım yine şampiyon olacak..#

Geri
Üst Alt