STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 28 Eylül |

Ben kazanacağımza hala inanıyorum. İlk golü yediğimiz için sıkıntı oldu ama zor da olsa aşarız. Yemeden 1 gol atarsak galip geliriz. Çünkü skor dengedeyken böyle kapalı oynayamazlar. Hoca umarım Burak ve Amrabat'ı cıkarmak gibi bir hata yapmaz.

Aklıma, geçen sene 3-0'dan 3-4 olan Samsun maçı geldi. İnşallah bu da ona benzer.

amraabtı çıkarma hocam hemen ya :mad:

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 28 Eylül |

İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray izleriz inşallah.

daha 10. dakikadan zamana oynamaya başladı ordu. çok uyuz oluyorum böyle durumlara. son 15-20 dk olur anlarım ama daha ilk yarıdan zamana oynanmazki

2-0 önde girecek pozisyonumuz mu var sen ilk önce ona bak...hem ben skor taraftarlığı yapmıyorum sadece iyi oynamıyoruz diyorum...sırf laf olsun diye boş boş konuşuyorsun :mad:

Direk pozizonu var.Burağın posizyonu var.Aydının var.Amrabatın var.Elmanderinki bile sayılır ;)

En çok elmander koşmuş bizde

cris çıkar çolak girer, geçen seneki samsun maçı stayla :D

Yediğimiz gole yapacak bir şey yok , ilk golü yedik ondan sonra Ordu mücadelesiyle oyuna tutundu sadece bizim oyunumuzu bozdular.İkinci yarı daha farklı olur diye düşünüyorum.

Beyler sakin olalım alırız bu maçı. En kötü 1 puan çıkarırız bu zor deplasmandan.

Elmander en fazla kilometre yapan oyuncu da sahada ne yapti gören oldumu acaba.

Bu maç Umut'luk maç. Umarım 2. yarı hemen girer oyuna.

Nasil bir mantik'dir bu anlayamadim gitti. Daha biraz önce Aydin topa kayarak korner ckartti diye "Helal Aydin" yaziyorsun, ama Burak'a oyuncu degilsin diyorsun. Nedir yani, Aydin ne yapiyormus acaba? Kosuyormu, istedigi kadar kossun, bir kanat oyuncusu olarak adam gecemiyor, ve önemli olan da budur. Böyle kolay olmamali. Nedir bu Aydin sevdasi, ne özelligi var bu adamin?

İşte benle aynı dili konuşan biri çıktı adam hala patlama yapmasını bekliyoruz ancak bilmiyoruz ki elimizde patladı

umut girmesi lazım. hemen 2.yarı. tam karambol maçı bu. duran toplardada etkisi cabası.

Ordunun futbolu bizi futbol oynamaktan uzaklaştırıyor, adamlar top bizdeyken orta sahayı geçmiyor, bire bir de çok etkili adam olması lazım çalım atan v.s. hala o eksikliğimiz var, onu yapabilecekler de ortalıkta gözükmüyor malesef.

Nasil bir mantik'dir bu anlayamadim gitti. Daha biraz önce Aydin topa kayarak korner ckartti diye "Helal Aydin" yaziyorsun, ama Burak'a oyuncu degilsin diyorsun. Nedir yani, Aydin ne yapiyormus acaba? Kosuyormu, istedigi kadar kossun, bir kanat oyuncusu olarak adam gecemiyor, ve önemli olan da budur. Böyle kolay olmamali. Nedir bu Aydin sevdasi, ne özelligi var bu adamin?

Aydın gayret ediyor kendini geliştirmeye çalışıyor, koşuyor, takımı düşünüyor. Burak ise topu kaptırdığında koşmuyor, pres yapmıyor. Yetenekli olmayan bir oyuncu ancak gayretiyle bir yerlere gelir, Umut yetenekli değil ama çok gayretli o yüzden takdir ediliyor. Burak ise yeteneksiz fakat gayret de etmiyor.

Geri
Üst Alt