Birdal Birlik
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2012
- 3.194
- 0
- 856
Re: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |
Hazırlısi
Hazırlısi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bakımdan mal gibi oynadık acaba?
Ne yazıkki bazılarının amacı gerçekleşti...
Bir gün Semih için bir gün Muslera için transfer dedikoduları amacına ulaştı...
İşte bizim basına kızdığımız nokta bu...
Fenerde resmen kazanlar kaynıyor ama en ufak onları bozacak habere rastlayamazsınız ...
Aksine hep " fenerin morali süper, herşey sütliman" havası empoze ediliyor...
sanki o oyunculara transfer teklifi gelmiyormu...
Emre ye teklif geldiğini ve gittiğini kaç hafta okuduk. giderken haberimiz oldu...
Ama sözkonusu Galatasaraylı olunca ağdalı sündüre sündüre haberler sıralanıyor...
Çözmeyecek ne var 11 kişi defans işte böyle yakaladılar mı atmak başka ne olacak boş alana top atıyorlar o kadar kötü olan bizdik biz onları oynattık.
ordunun kaleciside ekstra iyiydi bence
Fener maçını izlemedin heralde orduya yenildik küme mi düştük direkten girmeyen serbest vuruş gol olsa daha lideriz kredimiz bu maça nasipmiş salı günü braga ya patlarsak kimse forumda bu maçı düşünmeyecek nazar boncuğu olsun diyelim önümüze bakalım
Ordunun çok değişik bir oyun sistemi var.Ne sistemle oynadıklarını hala çözemedim.
Ya şu Burak çok net goller kaçırdı diyenler ciddimi ? Ben başka maçmı izledim ? Hangi net pozisyonlar ya maçda adam gibi 1 tane bile pozisyonumuz varmı ? Abi eleştirelimde nerden olursa eleştirelim düşene bide biz vuralım modunda herkes yaa ... Yenilmeyi hazmetmeyi ne zaman öğrencez ne zaman adam gibi yapıcı yorum yapmayı öğrencez ?
Defans yapamadık, doğru düzgün hücum yapamadık, karambol dışı pozisyona giremedik, yanlış kadro ile çıktık.
Sizce kadro nasıl başlamalıydı peki?
Çok basit,golü buldunmu skora yatış,berabere iken sete set,bugün adamlar 9.dakkada golü buldular 15-20.dakkadan itibaren zaman geçimeye başladılar.
İsterse 1 sene geçsin Şahin adam yavaş bir oyuncu, bunu geliştiremez ki.