STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Eleştirilecek yanlar mutlaka var ama dozunu kacırmasak iyi olur. Sonucta şampiyonluk dahil hicbir basarı kaybetmeden gelmiyor. Bir noktadan sonra canları sağolsun deyip önümüze bakmamız lazım.

neyse ortalık dinmiş biraz.ben önceden çok üzülürdüm..bi maç kaybetsek ağlardım ..çocukken.ama şu an öyle bi teknik direktörümüz ve takımımız varki bu sezonda bu takımın şampiyon olacağından eminim.herşeyden önce bu tür maçlar kaybettiğimizde hep hayrını gördük.yine görücez : ) balta solbekte oynamıycak belki de artık :D

ayrica sunuda yazmak istiyorum, cunku bjk, fenerde olsa, ben kafayi yerim/yiyorumd aha dogrusu, cunku onlarda hep oluyor bu, alex, fernandes falan:

selcuk inan kendini cok kolay yere brakmaya basladi bu sezon, sanirim bunu herkes görüyor.

ebue ve meloda biraz daha oynamaya baksalar, güzel olur sanki.

rakipte bunlari görünce, kafayi yiyorum, bu yuzden bizde de böyle seyleri görmek, rahatsiz ediyor beni biraz.

maçtan sonra fatih hoca tam beklediğim gibi konuştu..gereksiz yere orduyu cuperi hakemi övdü..emin olmadan ebueyi suçladı ki penaltıymış pozisyon..takım kadar hatta daha fazla kendi hatalarından yenildik..aydın aşkı GSARAY aşkının önüne geçmiş göremiyor.beşiktaşa aydın orduya aydın kpaşaya aydın ona aydın buna aydın..skor şart şerait ne olursa olsun aydın her maçta oyuna girer mi?

skor yazalığıyla şunla bunla ilgisi yok..melo selçuk hatta cris bu kadar kötüyse bunun sebebi hocanın sistemidir.

melo selçuk ikilisi ve ve 442 ekonomik bir sistem değil..her maçta futbolcular köpek gibi koşacak değiller..bragayı yeneriz o sorun değil damarlarımızdaki asil kan yeter de artar bile ama önemli olan bu maçlar..tuğlanın üstüne tuğla koymak yani..geçen seneki necolu enginli takım bu takımdan daha çok rakip sahada pas yapıyordu..üstüne koyacağımıza yerinde sayıyoruz..

orduyu koşmadan yenmemize yetecek taktik disiplin ve çabukluğu kapamadığımızı bu yolda gıdım ilerlemediğimi görmek üzücü yenilgi değil..

son not: hatasız kul olmaz!

ayrica sunuda yazmak istiyorum, cunku bjk, fenerde olsa, ben kafayi yerim/yiyorumd aha dogrusu, cunku onlarda hep oluyor bu, alex, fernandes falan:

selcuk inan kendini cok kolay yere brakmaya basladi bu sezon, sanirim bunu herkes görüyor.

ebue ve meloda biraz daha oynamaya baksalar, güzel olur sanki.

rakipte bunlari görünce, kafayi yiyorum, bu yuzden bizde de böyle seyleri görmek, rahatsiz ediyor beni biraz.

ebouenin pozisyonu penaltı olabilir ama keşke ayakta duraydıda.. pasını çıkaraydı dedim.sonrası gol oldu çünkü.

maçtan sonra fatih hoca tam beklediğim gibi konuştu..gereksiz yere orduyu cuperi hakemi övdü..emin olmadan ebueyi suçladı ki penaltıymış pozisyon..takım kadar hatta daha fazla kendi hatalarından yenildik..aydın aşkı GSARAY aşkının önüne geçmiş göremiyor.beşiktaşa aydın orduya aydın kpaşaya aydın ona aydın buna aydın..skor şart şerait ne olursa olsun aydın her maçta oyuna girer mi?

skor yazalığıyla şunla bunla ilgisi yok..melo selçuk hatta cris bu kadar kötüyse bunun sebebi hocanın sistemidir.

melo selçuk ikilisi ve ve 442 ekonomik bir sistem değil..her maçta futbolcular köpek gibi koşacak değiller..bragayı yeneriz o sorun değil damarlarımızdaki asil kan yeter de artar bile ama önemli olan bu maçlar..tuğlanın üstüne tuğla koymak yani..geçen seneki necolu enginli takım bu takımdan daha çok rakip sahada pas yapıyordu..üstüne koyacağımıza yerinde sayıyoruz..

orduyu koşmadan yenmemize yetecek taktik disiplin ve çabukluğu kapamadığımızı bu yolda gıdım ilerlemediğimi görmek üzücü yenilgi değil..

akılları bragada olan şu takım orduya 4 tane de atabilirdi.:o pozisyonlar mağlum.hem daha sezon başı : )

salman kardeş hayırdır burdayım murdayım filan ? bnde burdayım bak bn skor taraftarı filan değilim bu 1

ikincisi burak kötü topçu demiyoruz sizin göklere çıkardğınız kadar üst düzey top class bi santrafor değil yahu bu adam 2

elmanderin yerine burak çıkmalıydı 3

adam bi tane hava topu alamadı yahu attığı gollerle yargıya varmayın futbol sadece toplu oyundan ibaret değildir topsuz oyun diye birşey de vardır salmanım ok ?

aydin-amrabat-burak-umut ile beraber, 4-4-2 sistemi asla ama asla olmaz, yapamayiz, bunu hep diyorum, demeyede devam edicegim.

su bizim oynadigimiz futbola göre engin-selcuk-melo-hamit olmali orta saha aslinda.

hadi amrabati sikistirdin araya, olur zamanla amrabat alisir, pek sorun olmaz. Meloda hazir olunca, hamitte tam hazir olunca amrabat-selcuk-melo-hamit oynariz, sorun olmaz.

ama hem amrabat, hem aydin , hem cift forvet olursa, o zaman iste böyle rakip sahada 3 pas yapamadan bitirirsin maci.

hem selcuk eziliyor, hem kanalrdan saldirayim derken, kanatlari öldürüyorsun.

böylece ne kanatlardna gelebiliyorsun, nede orta sahada 3 pas yapabiliyorsun.

salman kardeş hayırdır burdayım murdayım filan ? bnde burdayım bak bn skor taraftarı filan değilim bu 1

ikincisi burak kötü topçu demiyoruz sizin göklere çıkardğınız kadar üst düzey top class bi santrafor değil yahu bu adam 2

elmanderin yerine burak çıkmalıydı 3

adam bi tane hava topu alamadı yahu attığı gollerle yargıya varmayın futbol sadece toplu oyundan ibaret değildir topsuz oyun diye birşey de vardır salmanım ok ?

ben burdaiym dedim, cunku sen cagirdin hani nerde burak gelsin diyenler dedin, bende burdayim dedim, var mi itirazin?

kimse buraka top class demiyor, burak iyi bir golcüdür, bu lig icin yeterde artar diyebilecegimiz bir golcüdür benim gözümde.

bugun rezil oynadi mi, oynadi, konsantre olamami hic, yoks aen az 1 golü vardi.

ama sen bana bugun rezil oynamayan bir tane topcu say bizde, bir tane?

belki ebue, o kadar.

bu yuzden diyorum, rakim olarka rezil oynadigimiz icin yenildik, sen ama buraka özel salliyorsun, tatmin oluyorsan, kolay gelsin, devam et valla.

Bugün ne bekler cıkabildi ne de ortadan pas yapabildik. Herseyi gectim dönen toplarıda alamadık. Ordu gibi iyi savunma yapan takımlara karsı yenik duruma düşünce toparlanması zor oluyor. Çünkü adamlar galip durumda olmanın avantajıyla sahanın her yerini kapatıyor. Ki bugünde zaten ne bekleri cıkartabildik ne de ortadan 3-4 pas yapabildik. Üstüne dönen toplarıda alamadık. İşte bu tip durumlarda Kaka gibi yaratıcı bir futbolcumuz olsaydı kapalı savunmalara karsı fazla sıkıntı yasamazdık. Üstelik organize olarak pozisyona girme ihtimalimizde fazla olurdu. Biz bugün 7 kez pozisyona girdik ama coğu 1-2 pasla veya kanatlardan açılan ortalarla. Yani hic takım halinde organize olarak pozisyona giremedik. Normaldede pek giremiyoruz. Bence savunmadan ziyade asıl sorunumuz bu.

Cris bence oynamamalı abi aşırı ağır 2. golde hasan kabze den yediği çalım ne öyle ya bitmiş bir adam ...

Savunma arkasına yapacağı 1 kosuyla macı değiştirebilecek bir adam Burak, neyin topsuz oyunundan bahsediyorsunuz :) .Üstelik Burak'la aynı cümlede.

aydin-amrabat-burak-umut ile beraber, 4-4-2 sistemi asla ama asla olmaz, yapamayiz, bunu hep diyorum, demeyede devam edicegim.

su bizim oynadigimiz futbola göre engin-selcuk-melo-hamit olmali orta saha aslinda.

hadi amrabati sikistirdin araya, olur zamanla amrabat alisir, pek sorun olmaz. Meloda hazir olunca, hamitte tam hazir olunca amrabat-selcuk-melo-hamit oynariz, sorun olmaz.

ama hem amrabat, hem aydin , hem cift forvet olursa, o zaman iste böyle rakip sahada 3 pas yapamadan bitirirsin maci.

hem selcuk eziliyor, hem kanalrdan saldirayim derken, kanatlari öldürüyorsun.

böylece ne kanatlardna gelebiliyorsun, nede orta sahada 3 pas yapabiliyorsun.

bencede engin solda oynaması lazım. amrabat konusunda söyledim zaten salman. kayseride rahattı arkasını kolluyorlardı. 4-5-1 oyynuyordu kayseride. şimdi defans yapmak zorunda. amrabata kötü topçu dememiştim zaten ama çok şey beklenior ondan. bende beklememek lazım diorum. ha kurtaracagı maçlar olacaktır o başka. ama açık alanda daha ii oynayabilen bir adam. öne geçtigimiz maçlarda girip çok işe yarar. bence takıma sol bek dışında böyyle maçlarda selçuk dışında çalım atıp çilingir görevi görcek adam lazım. ligin başından beri diyorum.

ben burdaiym dedim, cunku sen cagirdin hani nerde burak gelsin diyenler dedin, bende burdayim dedim, var mi itirazin?

kimse buraka top class demiyor, burak iyi bir golcüdür, bu lig icin yeterde artar diyebilecegimiz bir golcüdür benim gözümde.

bugun rezil oynadi mi, oynadi, konsantre olamami hic, yoks aen az 1 golü vardi.

ama sen bana bugun rezil oynamayan bir tane topcu say bizde, bir tane?

belki ebue, o kadar.

bu yuzden diyorum, rakim olarka rezil oynadigimiz icin yenildik, sen ama buraka özel salliyorsun, tatmin oluyorsan, kolay gelsin, devam et valla.

itirazım olsa söylerim senden korkmam bu 1

peki m.unıted maçında ne yaptı burak beyzademiz ?

Tebrikler GALATASARAY :ayatollah: çok güçlü bir rakipten 2 tane yemişiz

Salman'a ne oldu :(

salman neden ceza aldı küfür filan oldu mu burda takip edemedim ?

O kadar da iyi olmadığımız bu maçta çıktı ortaya.

En ciddi sorunumuz adam eksiltme.

Sezon başından beri yan top ve geri pas hastalığımız var. Geçen sezonda da stoperler arasında hazırlık pasları yapılıyordu ama 2. pastan sonra ya Selçuk, ya Melo gelip top alıyorlardı veya stoper orta sahaya kadar gelip adam eksiltecek pas veriyorlardı. Bu sezonki maçlarda bunu göremiyoruz. Melo Selçuk gelip alsalar bile stoperin yanına kadar gelip öyle alıyorlar, bu hiçbir işe yaramaz. Adam eksiltecek, dikine pas yapmıyoruz. Semih'ten Cris'e, Cris'den Hakan'a, Hakan'dan Semih'e, Semih'ten Eboue'ye, bazen rakip biraz sıkıştırırsa Muslera'ya, veya yanlarına kadar gelirse Melo veya Selçuk'a. Takımın karşısındaki rakip oyuncu sayısı hep aynı.

Burada sorunun Melo ve Selçuk'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Melo hiç formunda değil, aynı şekilde Selçuk da. Ama Melo yüzünden Selçuk'un performansının düştüğü yorumlarına da kesinlikle katılmıyorum. Selçuk pas vermeye mecali yokmuş gibi oynuyor, sezon başından beri kötü.

Ortasahada veya kanatta çalım atabilecek bir oyuncumuz da yok malesef, bunu biraz Emre'yle, Amrabat'la biraz Aydın'la kapatmaya çalışıyoruz ama bunlar da ne hakkıyla yapabiliyorlar, ne de ilk hamleyi yapsalar da tamamlayacak hamleyi hiçbir zaman yapamıyorlar. Bal yapmayan arı gibiler, biraz da kendilerine oynuyorlar.

Kanatları da kullanmıyoruz. Hem de neredeyse hiç. Nadiren kullanıp sıfıra insek de iyi pas / orta yapamıyoruz.

Çalım yok, verkaç yok, adam eksiltme yok, kanatlardan sıfıra inme yok, frikik olsa da gol atsak diye bekliyoruz.

Bir de Eboue lütfen takımın başta bütün forvetleri ve kanatları olmak üzere birçok oyuncuyu karşısına alsın, nasıl top stop edilir ders versin. Adam 2 metreden pas alıyor topu sektiriyor. Bu düzeyde bir takımda oynuyorsan 40 metreden pas geldiğinde o top ayağına, vücuduna yapışacak, karşındaki oyuncu seni izlerken sen 2. hamleyi yapmış olacaksın. Bu da oyunumuzu yavaşlatan önemli etkenlerden biri, ikincisi de birçok oyuncumuzun bir sonraki hamlede ne yapacağına topu kontrol edebildikten sonra karar veriyor olması.

Özür dilerim ama bu maçta beni ümitlendirecek hiçbirşey göremedim. Orduspor'a da aferin, çıktılar oynadılar, yardımlaştılar, gerektiğinde 3 pasta defanstan çıktılar pozisyona girdiler.

stancu'yu göndermelerinden yana degildim. bu cocuk iyi futbolcu bence . Galatasarayimin cani sag olsun , tökezlemeler bir takim icin iyidir kendine gelmek icin.

Geri
Üst Alt