STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Transfer dönemide gelse artık sevinmemek lazım çünkü transfer yapacak kabileyetli adam yok. Ya Türkiye Liginden alırız yada İtalya. Başka yerler beklemeyin.

Enginin cezası ne zaman bitecek beyler tek umudum o.

engin gelince nolacak kaleden gol mu cikartacak? gol atsak bile armut gibi gol yiyoruz, engin falan degil problem

Yüklenmeye başladığımız andan itibaren böyle olacağını hissetmiştim. İleri ileri ileri. Fatih hoca umarım bu maçtan çok büyük dersler çıkarmıştır.

Umarım öyle olmuştur,güveniyorum Fatih Hoca'ya ama inat biri işte biraz.Vazgeçeceğini sanmıyorum. :sad007:

Bir takım bu kadar mı sistemsiz, taktiksiz olur ? Galipte olsak, berabere de olsak, mağlupta olsak tek taktik top yekün hücum... Futbolda defans diye bir kavram var ama hocamız bunun farkında değil...

Zar zor, şansa bala bir gol atmışsın. Kullansana bunu. Yatsana üstüne. Yok biz illa 10 kişi gol atmaya gidicez...Elalem maç içinde 3-5 taktik değiştiriyor. Bizim hocanın tek bildiği hücum.

Zor günler bizi bekliyor. Ben çok karamsarım.

hamit'in yerinde olsam bende gitmem. yattigi yerden 2,5m garanti para.

böyle emekli maasi nerde görülmüs?!

yahu sen takımda kimi begendinde hamite kızıorsun. takımdaki herkes kötü. MANU maçında bu adam en iyi oynayan adam çıkmadımı. sakatlıktan çıktı. takımda berbat olunca oda berbat oynadı. niye bu yandan bakmıyorsun. bir adamı niye bir anda siliyoruz biz. bırakın bari sene bitsin. ondan sonra gönderlim göndermeyelim diyelim. ha kötü oynuyor de. ama bunsan sonra bişey olmaz demeyin hemen. geçen sene ligin başında burda herkes bu takımdan bişey olmaz diyordu. şampiyon olunca çok süperiz diye naralar attılar. günlük yaşıyoruz ne yazıkki. bir anda silebiliyoruz. ortamız yok.

1. cris bu takımda oynamaz

2. semih yedek kalmaz

3. melo ne olursa olsun oyundan çıkmamalı

4. umut oynamamalı bu haliyle

5. necati tutulmalıydı

6. son golde riera hamle yapmadı

Bir takım bu kadar mı sistemsiz, taktiksiz olur ? Galipte olsak, berabere de olsak, mağlupta olsak tek taktik top yekün hücum... Futbolda defans diye bir kavram var ama hocamız bunun farkında değil...

Zar zor, şansa bala bir gol atmışsın. Kullansana bunu. Yatsana üstüne. Yok biz illa 10 kişi gol atmaya gidicez...Elalem maç içinde 3-5 taktik değiştiriyor. Bizim hocanın tek bildiği hücum.

Zor günler bizi bekliyor. Ben çok karamsarım.

bu zamana kadar çok kötüydü herşey.asıl bundan sonra iyi günler bekliyo bizi.

devre arasi dogru Wolfsburga, Diego alinmali bu bir gercek, maliyeti de bize uygun, Kaka gibi hayalci degiliz en azindan..

geçen sene selçuk ve melo rakip yay üzerinde ver kaç yaparak zorluyorlardı orayı, bu sene bir kere olsun öyle bir girişim görmedim. Geçen seneki takımı çok özledim, neredesin ELMANDER?

Ya Fatih Hoca artık bence rotasyon sevdasından kurtulup düzgünce şu defansı oturtsun Cris'in oynaması kadar gereksiz bir durum yok ortada ...

Kötü oynadı yada iyi oynadı anlamında söylemiyorum ama Dany & Semih ikilisi birbirine iyice alışsa her maç oynayarak güzel olmazmı yaa neden rotasyon neden ?

Sol bekde bence Riera ısrarı devam etmeli hocanın Hakan'dan daha yararlı olduğu aşikar he devre arasında gerçek bi sol bek almalıyız o ayrı ...

Melo'nun yerine Yekta başlamalı Melo toparlanana kadar net girdikten sonra çok istekli ve faydalı gözüktü Yekta ...

Hamit tam toparlanmaya başlamıştıki bu 2 haftalık sakatlık yine başa döndürmüş gibi onu İnşallah toparlar artık bianevvel yoksa skor taraftarının hiç onun arkasında durup kazanmaya yönelik bir çabası yok düşsede bide biz vursak modundalar ...

Emre ortaya geçene kadar kötüydü ama ortada iyidi baya , Burak'ı da beğendim özellikle golden sonra alan bulmaya başlayınca ne kadar etkili olabilceğinin sinyallerini verdi ...

Kesinlikle yaratıcı oyuncu eksikliği çekiyoruz devre arası Kaka hayal bence ama daha bi bütçemize uygun oraya o tarz bir oyuncu almalıyız ...

Melo özür diledi. Daha çok çalışıp özlenen Melo yeniden gelecek dedi.

gecen sene besiktas maciyla baslayan yükselis bu sene besiktas maciyla bitmistir...dahada kötü günlere bence hazirlikli olun cunki anladigim kadariyla takimda performansdan öte mental problemler var..

Bu sene sözde alternatifli bir kadro oluşturacaktık. Ama kurtarıcı olarak Sercan, Aydın'dan medet umuyoruz... Bu takımda

Culio, Necati kalmalıydı bence.

Selcuk , Burak yokken kral gibi futbol oynadi !!

Burak , Selcuk yokken gol krali oldu !!

Selcuk&Burak , Gs'a geldi , disko krali oldular ..

Bizim topçular bu rüya takım muhabbetine kaptırmış kendisini baya sen 1-0 öndeyken rakibini ciddiye almayıp 10 kişi hücuma kalkarsan , herkes ben gol atıcam diye moda girerse Eskişehir gibi bi rakip senin bu saygısızlığını cezalandırır arkadaş.Bide Burakta öyle bir hava seziyorumki 2-3 gol atsın takım kazanmasada önemli değilmiş gibi.

1. cris bu takımda oynamaz

2. semih yedek kalmaz

3. melo ne olursa olsun oyundan çıkmamalı

4. umut oynamamalı bu haliyle

5. necati tutulmalıydı

6. son golde riera hamle yapmadı

melo cikar, hemd enasil cikar

melo cikti, takim pas yapmaya basladi, top oynamya basladi, hareketlilik geldi.

Birtürlü denegeli oyun oynamasını öğrenemedik. Kapanan rakiplere karşı haldır haldır yardırıyor, saldırıyoruz. Ne rakibi üzerimize çekiyoruz, ne sıfıra inip adam gibi orta açıyoruz nede üçlü verkajlarla savunma dengesi bozuyoruz. Tek yaptığımız savunmamız ve orta sahamız topu orta alanda al gülüm ver gülüm yapıp boşluk bulduğumuz anda topu boş alana taşımak oluyor. Bu oyun anlayışıyla devre arasını zor görürüz. Bize çalımcı klas bi 10 şart

Geri
Üst Alt