STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Maçı seyredemedim bizim takımda CL de ilk iki maçta sıfır puan çekmeye yönelik bir moralsizlik durumu olabilir. Bu sene en çok orada başarı isteniyor haliyle. Fener karışık, Beşiktaş sıfırdan basladi, Trabzon istikrarsız. Bu sene bir Anadolu takımının süpriz yapmasına herşey müsait.

IKI tane BUYUK PROBLEM VAR hatta 3 tane:

1. iyi defans yapan takimlara karsi malesef yaratici oyuncu eksikligimiz goze batiyor, boyle 10 numara, kreatif kanat oyuncusu yok bizde...

2. skoru lehimize cevirdigimizde hala battal gazi geliyor hucum felsefesi macin son dakikalarinda nedir anlamadim, biri aciklasa...

3. amatorce defans yapiyoruz, daha hala 8-9 kisi kale onunde birlesip kalecimizi rahatlatamiyoruz, Muslera masallah panter gibi bi sag bi sola zipliyor,,

Hoca 6 gun ne yapar bu takimla anlamadim gitti...

:ka21:

selçuk berbat oynuyor.

Ujfa'yı çok arayacağımızı biliyordum ama bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim. Defans kaleciden seken her topta donup kalıyor.

geçen yıl fenerin defansına ne diyorsak bu yıl başımıza geldi

Bence bunun baş sorumlusu fatih terim.Her maç farklı defans oyuncularıyla oynuyoruz çünkü

Melo sıvıyor ortalığın

Takımda eli yüzü düzgün sol kanat yok

Çağlara baltaya verilen şansın onda biri verlmiyor

Hamit çok zikzak performansı

Milli takım arası bilakis daha kötü etkiler bizi

Çoğu formsuz oyuncumuz milli takımlara gidecek

Takımdan iyice kopacaklar

yapılan transferlerde mantıksızlık var burak nezaman kapalı savunmalara karşı iyi oynamış kontra atak oyuncusu olduğunu herkes biliyor biz nezaman kontra atak futbolu oynadık ki aldık bu adamı.amrabat desen topu ayağına alınca ne yapacağını bilmiyor eli ayağına dolaşıyor. bu sezon yapılan transferlerin çoğunun takıma faydası olmadığı gibi zararı oldu.

Maçı seyredemedim bizim takımda CL de ilk iki maçta sıfır puan çekmeye yönelik bir moralsizlik durumu olabilir. Bu sene en çok orada başarı isteniyor haliyle. Fener karışık, Beşiktaş sıfırdan basladi, Trabzon istikrarsız. Bu sene bir Anadolu takımının süpriz yapmasına herşey müsait.

fener düzelcektir , biz böyle gidersek fener alır bu ligi

O son dakikadaki topyekün hücum harbiden çok çok çok saçmaydı,halen etkisinden çıkamadım o golün.

geçen yıl fenerin defansına ne diyorsak bu yıl başımıza geldi

Bence bunun baş sorumlusu fatih terim.Her maç farklı defans oyuncularıyla oynuyoruz çünkü

Melo sıvıyor ortalığın

Takımda eli yüzü düzgün sol kanat yok

Çağlara baltaya verilen şansın onda biri verlmiyor

Hamit çok zikzak performansı

Milli takım arası bilakis daha kötü etkiler bizi

Çoğu formsuz oyuncumuz milli takımlara gidecek

Takımdan iyice kopacaklar

Ben bunu ogrendim , son 4 mac'ta beklerimiz öne ciktigindan , pozisyon veriyoruz ve gol yiyoruz ..

Beklere kimi koyarsan koy artik , ama öne cikmasinlar ..

Ben bunu ogrendim , son 4 mac'ta beklerimiz öne ciktigindan , pozisyon veriyoruz ve gol yiyoruz ..

Beklere kimi koyarsan koy artik , ama öne cikmasinlar ..

Beklerle beraber stoperler de çıkmasın.Geri dönemiyorlar gol yiyoruz işte.Hücuma katkıları da yok zaten.

Meloya ne kadar tesekkur etsek azdir

keske hamitide kiralik alsaymisiz.

dusunsenize, melonun da bonservisi almis olsaydik, 4 yillik sozlesme yapiliyordu

umutunda bonservisi alinmis olsaydi, en az 3 yil sozlesme yapiliyordu.

hamit-umut-melo = 3 tane 30 yasta adam en az 4 yilligina baglamis olurduk, bunlardan ikisi takiminda en cok para alan ikilisi.

ben bosuna bagirmadim, bosuna sevinmedim melonun kiralik gelmesine.

ben bosuna demedim, hamit o pararali hakkedecek topcu degil, hele hele son 4 sene oynadigi futboluna vede yasina bakarsak hamite o paralarla 4 yillik sozlesme önermek, buyuk hata diye.,

Fatih hocamı çok severim oğlum olduğunda koyucağım iki isimden biridir " Metin veya Fatih " ama gel gelelim hocam yaptığın hata Egon! Ben bilirim , En iyisi benim .. Ders çıkarmam ders veririm mantığı hocam etme yapma yav etme maçı 3-5 kere daha izle sen daha iyi bilirsin bizden bi bak sorun nerde ::o:o:o:o:o

Fatih Hoca geçen seneki defans anlayışından çok uzaklaşmış.Maçın 89.dakikasına kadar neredeyse 0 pozisyon ile oynayan rakibe karşı sadece bir pozisyonda bu kadar aksiyonluk bir durum yaşanır mı renkdaşlar?Sonucunda Muslera'nın 4 rakip oyuncu ile kalesini amansızca savunması ve o anda bizim defans oyuncularımızın sadece pozisyona baka kalması.Braga maçında yaşanan trajediyi gördüm.Böyle mağlubiyetler acı veriyor arkadaş...

aydın daha ne yapması lazım oynamak için adam braga maçında maça girince iyiydi bu maçta ortada yok , hamit yerine o başlamalıydı

yemin ediyorum forumdaki bazı kişilere çok gülüyorum,eğer 1-0 dan sonra kapanıp gol yeseydik niye 2.yi aramıyoruz kapanıyoruz dicekti çoğu arkadaş

Geri
Üst Alt