STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

dpxlz.png

Elmander ilk 18'de yok ama.

Dediğim gibi bu birazda oyuncularımızın bireysel performansıyla alakalı bana göre.. Misal çoğumuzunda dediği gibi ne Melo geçen yılki bildiğimiz Melo nede Selçuk öyle ne yazıkki.. Bireysel olarak daha iyi performans sergilerlerse ( geçen yılkine yakın) en azından ben ligde 4-4-2 yüzünden sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.. Atamayana atarlar olayı futbolda malesef ki her zaman var.. Bulduğumuz net pozisyonları değerlendirmek zorundayız, burda da forvet oyuncularına büyük iş düşüyor tabii...

Selçuk'u bilmem de Melo geçen yıl defansı çekip çeviren adamdı.Defanstaki her şey ona bağlıydı neredeyse.Bu yıl bu özelliği tamamen gitmiş sanki.Geçen seneki hırsı,isteği de göremiyorum ayrıca.Acayip formsuz Melo.

1.34 e dikkat :)

[video=youtube;9RTUquYPMnY]https://www.youtube.com/watch?v=9RTUquYPMnY[/video]

Doğukan napıyor?

Arkadaslar tekrar sormak istiyorum bugun yeğenimi maça götürmek istiyorum.6-7 yaşlarında sizce ona da bilet almak zorunda mıyım? orada sıkıntı çıksın istemiyorum.Teşekkürler.

542980_Galatasaray_SK.jpg

Evimizde ki maçlarda böyle oynarsak 11 kişi ile kapanan ve kontra atak oynayan takımlara karşı ilk yarım saatlik dilimde gol bulur ve kilidi açarız deplasmanda ise , 4-4-2'de karar kılmalıyız.

------------Muslera------------

Eboue-----Semih-----Dany-----Riera

Hamit------Selçuk----Melo------Emre

--------Amrabat------Burak---------

İmparatorun bu tür denemeleri yapması lazım diye düşünüyorum.Hamit yoksa Aydın oynar.

Bu arada beyaz forma ve siyah veya kırmızı şort kombinasyonunu mthiş bulsamda,şu kendi sahamızda ne olursa olsun parçalıyla çıkma işini bir türlü beceremeyen Galatasaray yöneticilerine yazıklar olsun.

Bugün artık hoca Melo'yu keser inşAllah. Ve bugün 3 5 2 taktigini kullanmasını bekliyorum.

------------Muslera------------

Eboue-----Semih-----Dany-----Riera

Hamit------Selçuk----Melo------Emre

--------Amrabat------Burak---------

İmparatorun bu tür denemeleri yapması lazım diye düşünüyorum.Hamit yoksa Aydın oynar.

Bu arada şu kendi sahamızda ne olursa olsun parçalıyla çıkma işini bir türlü beceremeyen Galatasaray yöneticilerine yazıklar olsun.

bende şu kadroyu çıkarmasını isterim acaba nasıl oynayacak. amrabat forvet arkası oynasın. hem orda daha rahat oynar. geride koşmaz fazla. adam eksiltsin başka bişey istemiyorum.

balyoz_148201.jpg

kapanan savunmaları açmak için!

Kapanan savunmayı açmak istiyorsan AMC kullanacaksın.
Muslera

Eboue-Semih-Dany-Hakan

Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat

RİERA

Umut​

Geri
Üst Alt