STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

mac kimsenin umrunda digil :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Braga boyle yapar adamı iste :ayatollah:

Aynen öyle vallahi. Millette heves kalmamış. Herkes anamızın liginde, b*klu Eskişehir'e karşı kazansak ne olacak havasında. 7 atsak kimsenin umrunda olmayacak, o derece.

aa bugün mac mı varmısss

STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Elmander cikartilmis kadrodan...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ondan değil de,bu akşam %75 puan kaybedeceğiz yani.Ümidim yok,bir hayal kırıklığı olmayacak bu akşamdan çıkan sonuç.Moral ve motivasyon bitti tamamen bu maç için.1-1 biter gibime geliyor.

geçen sene engin ve emreli kanatlar orta saha özellikli ve hucuma katkıları sınırlı diye eleştiriliyordu. ancak takım savunmasında katkıları çok iyiydi. skor katkısını melo ve selçuktan almıştık.

Bu sene sistem aynı ama bıçak sırtı gibi farklı oynuyoruz. solda amrabat ile emre oynuyor ama oyun stilleri bambaşka, birbirlerinin yedeği nasıl oluyor, enteresan.

bu maç sıklığında tabiki rotasyon yapmak lazım ama muslera, eboue, dany, semih ve riera'nın devamlı oynayarak savunmada uyum sağlanmalı

emre'yi ben çok beğeniyorum emre'nin daha çok süre alması gerektiğini düşünüyorum.

Arka taraf yolgeçen hanı oldu bu sene.Geçen yıl 24 gol yemiştik 34 haftada,bu yıl 30 u rahat geçeceğiz bence. :o

bizim açımızdan dönüm noktası olabilecek maç umarım iyi oyunla kazanırız

takımın toparlanması şart. öyle yada böyle son 4 maçın 3'ünü kaybettik. tavan yapan dötler biraz olsun inmiştir heralde.

40 falan yeriz muhtemelen.

Bence bu defans,takım savunması falan düzelmeyecek gibi bu yıl.Geçen yıl 69 gol-24 gol normal ve yeterli bir istatistikti.Ama bu yıl dediğim gibi 30+ gol yersek 69 gol yetmez.En az 75-80 gol lazım.

bence konuyu kilitleyin. 2011 yılındaki gibi çöküş yaşıycağımız çok belli.fark yeriz bugün.

Aslında farkındayım...

Ama şunu düşündüm;

Sabri: Takımda hep bir ruh eksikliği var dyoruz...

Motivasyon açısından aç olduğunu düşünüyorum Sabri'nin şu an...

Belki o motivasyonu geri kazanmamızda yardımcı olabilir...

Hamit ve Zan tecrübe ve özgüveni ile yardımcı olabilir.

Aşırı ofansif bir kadro yerine daha seviyeli bir kadro olarak düşündüm...

Futbol yetenek olmadan saf motivasyonla falan oynanmaz. Ayrıca ben sabrinin takıma hiçbir zaman liderlik yapabilidğini, motive edebildiğini hatırlamıyorum. Sabrı şamaroğlanı gibi oldu artık. Extra motive kaybına yol açıyor herkeste. Yetenek konusunda zaten hiçbir süper lig takımında oynayamaz Sabri.

herkes niye bu kadar ümitsiz geçen sene de kötü dönemlerimiz oldu ama toparlanmsını bildik inanın takıma

herkes niye bu kadar ümitsiz geçen sene de kötü dönemlerimiz oldu ama toparlanmsını bildik inanın takıma

bu takımın neresine inanıcan ya.bundan sonra her maç yüzde 90 puan kaybedicez gibi.haftaya gençlerbilriği de yüzde yüz yener bizi.

Geçen yıl Eboue'yi asıl mevkisine çektik,Servet Gökhan falan sakatlandı Semih geldi,sistem değiştirdik bu arada da Selçuk inanılmaz bir form grafiği yakaladı ondan öyle oldu.Bu yıl da buna benzer şeylerin olması lazım.

bu takımın neresine inanıcan ya.bundan sonra her maç yüzde 90 puan kaybedicez gibi.haftaya da gençlerbilriği de yüzde yüz yener bizi.

ankarada gençlere yenilmeyeli baya oldu 100de 100 ağır bir ifade

Geri
Üst Alt