STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Bence bu defans,takım savunması falan düzelmeyecek gibi bu yıl.Geçen yıl 69 gol-24 gol normal ve yeterli bir istatistikti.Ama bu yıl dediğim gibi 30+ gol yersek 69 gol yetmez.En az 75-80 gol lazım.

biz bu ligde 75 golü garanti atarız. hiç sorun degil. ben defansın düzelecegini düşünüyorum. melonun kendine gelmesiyle dahada iyi olucak.

Geçen yıl da kötü dönemlerimiz oldu ama taraftar bu kadar başarıya alışık değildi. Normal karşılandığı olabiliyordu. Ama ŞL'de gruplardan çıkma yolunda aldığımız müthiş darbe ve uzun süre sonra gelen başarısızlık serisi taraftarın moralini epeyce düşürdü. Bugün de 2012-2013 sezonunun en az seyirci çeken maçlarından biri olacak muhtemelen. Kombineliler gitmeye zahmet etmez.

biz bu ligde 75 golü garanti atarız. hiç sorun degil. ben defansın düzelecegini düşünüyorum. melonun kendine gelmesiyle dahada iyi olucak.

Bana da çok atarız gibime geliyor da her maç 3-4 tane atamayız.2009-2010 daki gibi 1-0 dan maç verirsek şampiyon olamayız.1-0 kazanmayı da öğrenmeli Galatasaray.Her maç 3-4 tane atacaksın diye bir kaide yok.

ankarada demek istemiştim :b5:

Dediğim maçtan 1 önceki maçta da 2-1 yenilmişiz Ankara'da. :o

Ha Gençler'i bence yeneriz Ankara'da o ayrı konu.Ama öyle kolay yendiğimiz takımlardan değil Gençler.Bazen ters olabiliyor.

Ynt: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Vay be iki maç kaybettik diye öldük bittik havasında herkes. Nasıl 3-5. Maç kazanmayla kral olunmuyorsa kaybetmeyle de yikilmayiz. Şu anda formamı giydim maç için yola çıktım. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Ha bi de anamizin liginde şampiyon olmadan şampiyonlar ligine gidilmiyor.bunu da unutmaz umarım renkdaslarimiz.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dediğim maçtan 1 önceki maçta da 2-1 yenilmişiz Ankara'da. :o

Ha Gençler'i bence yeneriz Ankara'da o ayrı konu.Ama öyle kolay yendiğimiz takımlardan değil Gençler.Bazen ters olabiliyor.

3 maçtır yeniyoruz ankarada gençleri kolay zor bi şekilde çıkışa geçicez

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Vay be iki maç kaybettik diye öldük bittik havasında herkes. Nasıl 3-5. Maç kazanmayla kral olunmuyorsa kaybetmeyle de yikilmayiz. Şu anda formamı giydim maç için yola çıktım. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Ha bi de anamizin liginde şampiyon olmadan şampiyonlar ligine gidilmiyor.bunu da unutmaz umarım renkdaslarimiz.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

olumsuz konuşalımki motive olun böyle.bundan sonra hep olumsuz konuşucam.çünkü benim gördüğüm yorumlar hep olumsuz ve küfürlük.:f

Allah askina Emre artik kornerleri ve duran toplari kullanmasin

Selcuk kullaninca daha tehlikeli oluyor ortalar...

Handicaplı alırmıyız acep :confused:

bragaya yenildik diye maça gitmeyen kötü gün dostu değildir kendi stadınta maçı sen 55000 yapacaksın her maç işte taraftar ona denir bragaya yenildik gitmem bilmem neye yenildik gitmem bu olmaz bu olmaz

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Adı üstünde burası bir forum.Herkesin saygı çerçevesinde fikirlerini yazacağı bir platform.Başka yorumlara tahammül edemiyorsan bloklarsın olur biter.

bloklamak istediğim kimse yok.ama tek bildiğim bişeyleri sürekli yinelemek ve dikkat çekmek iyi değildir.

Geri
Üst Alt