STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

baros her şeye rağmen benim fikrim olmalı buraka dayanacağımıza barosa dayanırız 1 maç nolacakki

buragı ben aman aman begenmem ama adam ligde 4 gol atmış. baros ayakta duramıyor neyine dayanacan barosun.

çok kritik maç ya olası bir puan kaybında çatlak sesler çıkmaya başlar durduk yere umarım kazanırız da bazı futbol cahilleri susar.

puan kaybina devam

:sgr: :sgr:

STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Yeterince catlak ses cikmaya baslamis haznedaroglu basta olmak uzere...

Bu macta cok farkli oynamamiz ve eze eze kazanmamiz lazim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

buragı ben aman aman begenmem ama adam ligde 4 gol atmış. baros ayakta duramıyor neyine dayanacan barosun.

Burak bundan sonra oynamalı bence ama Burak'ın da kendine bir çeki düzen vermesi şart.Bu kadar sorumsuz oynanmaz.

Yeni bir seri başlangıcı yapmamız lazım bu maçla birlikte.

Bizi sorunumuz forvet değil.

4-4-2 tipi forvet.İlla ki 4-4-2 oynayacaksak topu iyi saklayan veya önde çok basarak rakibi bozup alan daraltan Elmander,Necati gibi santraforlara ihtiyacımız var.

Burak tam bir 4-3-3 formasyonu santraforu,araya iyi kaçan koşu yoluna pas isteyen bir oyuncu.Umut fizik kapasitesi yüksek kafa toplarında etkili bir oyuncu ama önde top tutabilen bir isim değil sebebi de tekniği 0'a yakın.

Necati fizik açıdan belki çok güçlü değil ama teknik olarak çok üstün olmasa da aceleci Burak'tan da, topla çok kötü gözüken Umut'tan da önde daha fazla top tutmamızı sağlayan bir isimdi.Ama Burak kadar pozisyona girmesi veya gol atması da mümkün değil bir sezonda.

Elmander ise tam anlamıyla bir 4-4-2 santraforu.Önde alan daraltan arkadan gelen adamların baskısı ile önde çoğalmamızı kolaylaştıran bir isim.

Ama bu sene Elmander pres yaptığında Amrabat oynadığında arkadan gelen Emre'yi ,Engin oynamadığı için de arakadan gelen Engin'i kaybettik.Bunu tek yapmaya çalışan Melo ancak Melo öne gidince hem kişisel temposu geçen sezona göre daha düşük olduğundan yeri boşalıyor hem de Melo top kaybettiğinde geçen sene telafi eden Emre,Engin gibi oyuncuların yokluğu orta sahada Selçuk'u tek bırakıyor.

Selçuk hucum anlamında önemli bir silah olsa da temposu düşük bir oyuncu olduğundan geçilmesi kolay bir isim,ayrıca o daha çok defansa gömüldüğünde bu sefer de verimi düşüyor.

Yani;

4-4-2 oynayacaksak

1-Emre Çolak,Engin Baytar kesin oynamalı.

2-Elmander kesin oynamalı ve formda olmalı.

Böylece hem Melo bu geçiş dönemini daha iyi atlatır ve daha az göze çarpar, mesafeler daraldığında Selçuk'ta daha efektif olur.

4-4-2 oynayacaksak

--------------------Muslera-------------------------

--Eboue-----Semih-------Dany-------Hakan----------

--Engin-----Melo---------Selçuk------Emre-----------

----------Elmander-------Burak-----------------------

4-3-3 formasyonu için

-------------------Muslera------------------------

---Eboue-----Semih------Dany------Balta----------

---------Hamit------Melo-------Selçuk--------------

--Engin------------------------------Amrabat--------

----------------Burak Yılmaz-------------------------

en doğru tercihler.Bu formasyonda hem Hamit'in yükü azalır,hem Engin'in pres gücünden faydalanırız.Amrabat kariyerinde hep oynadığı yerde daha efektif olur,Burak son 4 yılda alıştığı gibi forvette tek olur.Melo,Selçuk daha efektif olabilir.

Burak basimiza bela oldu!Selcugu da bitirdi!

Bence ikiside kulubeye cekilmeli..yekta ve Sercan oynamali

:sgr: :sgr:

Umarım bundan sonra daha sakin olursun bilader karşıt görüşlere karşı ne diyim.

: ) karşıt görüşlerle sorunum yok.sürekli aynı şeyi yineleyen ve dikkat çekenler problem.hayırlısı:bgking1:

Burak bundan sonra oynamalı bence ama Burak'ın da kendine bir çeki düzen vermesi şart.Bu kadar sorumsuz oynanmaz.

zaten elindekinin en iyisi o. takımda elindeki kim daha iyiyse onu oynatacaksın zaten. burakın ben braga maçında etkisizdi diyemicem. çünkü çogu pozisyona o girdi. beceriksizlik yaptı kafa toplarında azcık kafayı vurmayı bilse golü atmıştık. yarı döneme kadar böle gidecek. burak üst düzey bir forvet olmayabilir ama adamı kazma yaptılar burda. ha ben yarı dönemde veya seneye daha iyisini isterim o başka.

zaten elindekinin en iyisi o. takımda elindeki kim daha iyiyse onu oynatacaksın zaten. burakın ben braga maçında etkisizdi diyemicem. çünkü çogu pozisyona o girdi. beceriksizlik yaptı kafa toplarında azcık kafayı vurmayı bilse golü atmıştık. yarı döneme kadar böle gidecek. burak üst düzey bir forvet olmayabilir ama adamı kazma yaptılar burda. ha ben yarı dönemde veya seneye daha iyisini isterim o başka.

Sen kardes Braga macini izledinmi?

Burak bizim bas belamiz oldu bu sene!

:sgr:

1 tane atıp üstüne yatalım razıyım.Yeter ki kazanalım şu maçı

muslera

eboue

semih kaya

dany

hakan balta

melo

selçuk inan

emre çolak

amrabat

burak

umut

mecburen amrabat oynar burak oynar bence hamit iyiyse sağ kanat o olur forvet zaten barosda olmassa burak olur cris inşallah oynamaz

Süper Lig'de rahat rahat iş yapar,belki Avrupa Ligi'nde de yapar ama Şampiyonlar Ligi'nde daimi bir takım olmak istiyorsak daha üst düzey birine ihtiyacımız var.Burak 27 yaşına geldi kendini ne kadar geliştirebilir ki bundan sonra?

Süper Lig'de rahat rahat iş yapar,belki Avrupa Ligi'nde de yapar ama Şampiyonlar Ligi'nde daimi bir takım olmak istiyorsak daha üst düzey birine ihtiyacımız var.Burak 27 yaşına geldi kendini ne kadar geliştirebilir ki bundan sonra?

Aynen öyle. Zaten Burak'ın neler yapabileceğini, tamamen ona dayalı bir takımda geçen yıl gördük.

yekta kesinlikle hele öndeysek alınmalı kaliteli oyuncu aydında sonradan gider

Sen kardes Braga macini izledinmi?

Burak bizim bas belamiz oldu bu sene!

:sgr:
ben iyiydi demiyorumki. etkisizdi diyenlere söylüyorum. etkisiz olan adam pozisyona filan giremez. beceriksizdi denebilir anca. 2 maçtamı baş belası oldu deniz seyman. bende daha iyisini istiyordum sezon başından beri ama baş belası felan abartı.

Geri
Üst Alt