STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Ya Refik renktaş son dakikada ailecek hücuma çıkarsan bu sonuç gayet doğal.Dakika olmuş 90,Eskişehirliler topu kaptıklarında gol dedim zaten içimden,defans yerini alamadan hızlıca geldiler.Halen şoktayım ya böyle b.ktan oyun anlayışı mı olur?

Katılıyorum ben de şoktayım, kendime gelemedim 2 dakika.. Hoca bu maçta ağır oğlu ağır sıçtı net yani..

Devre arasında Melonun kiralık sözleşmesi feshedilip Selçuğun yükünü hafifletecek bir defansif ortasaha almazsan şampiyonluğa el salla yönetim.Dünya çapında başarıda süreklilikmiş.Hadi ordan :mad: Çilek çilek diye taraftarı oyalayıp Burak ve Amrabatı aldınız ben size ne diyeyim ya.Bu taraftar Polatı gönderdiği gibi sizi de gönderir.Aklınızı başınıza alın :42:

Şerefsiz Lig tv işine geldimi sarıyla çizmesini biliyor. Bizim pozisyonları bi kere gösterilep unutturuyor. Allah belasını versin böyle yayıncı kuruluşun

İnşallah devre arasına kadar zirveden kopmayız. Devre arasında 10 numara transfer edersek düzelir bence takım, birde burak la olmaz bu is bu takımda sercan ondan daha faydalı olur.

Avcı bitirdi Selçuğu ya adam o polemikten sonra birtane düzgün maç çıkaramadı.

Melo'dan kaynaklanıyor bence melo forvetmiş gibi oynuyor , sürekli ileri çıkıyor. Defansif yükü tek başına çekmeye çalışıyor Selçuk.

Valla bu crisin sözleşmesini bilmek gerek.En az şı kadar maç oynamalıyım diye şartmı koştu acaba,böyle hücum yapacağımız maçta geride yavaş cris ile maça çıktık

Sene başında dedim.criss gibi bir adama güveneceğime gökhan zan a güvenirdim.Tabi şunuda söylemek gerek golde tek kaleye doğru koşan adamda criss ti

Melo artık tamamen s..maya başladı.Topu kendisi veya başkası kaptırdığı an geriye koşmuyor

Selçuk bugün vasatındada çok altındaydı

Umut un adını çok az duydum.Topu ayağında 1 kere bile tutamadı

Hamit sakatlıktan olacak çok çökmüş.Tabi 1 haftada nasıl bu kadar çöker oda ayrı bir soru

Sene başındaki maç eksiğimiz şuan ortaya çıkıyor bence

Çok geç hazırlık maçları yaptık ve geçen yıla göre maç sayımızda çok azdı

Derbi haftasında ne olursa olsun puan kaybetmememiz gerekirdi ama kaybettik

Kısacası takım kötü.Fatih terim çok çok formsuz.Yönetim bazı gereksiz insanlar yine konuşmaya başladı

Hayırlısı

Emre Colak, Hamit, Burak,,

Lutfen artik butun duran toplari artik Selcuga birakin.

Selcugun de ayarini bozdular...

Hele emre...sinirden patliyorum, bosa attige kornlerler, yada kalecigini kucagina...

Tek suçlu Fatih Terimdir.Crisin ne boş olduğunu,Rieranın ne boş olduğunu bilmiyor mu?Hamitin formsuz olduğunu bilmiyor mu?Her hafta ayrı bir defans.Melo kim ya?Hagiyi bile vaktinde kesen terim ne yapıyor.

2.yarıdaki cok iyi futbolumuza ofsayttan golle berabere kaldık. Üzülmemek elde değil.

şu maçta kayıp 2 puan ekstra oldu bizim için.

Fatih hocanın bazı futbolcuları bi kalemde silmesini anlamıyorum. Ceyhun, Gökhan, Baros bu futbolculara kulüp para ödüyor. Mesela bir Baros'a şu an en azından 18'lik kadroda ihtiyaç var.

Burda uyuz uyuz yorum yapan şikeciler var ben kaçar,biraz sakinleşip sonra girmek lazım.

Bu Anadolu kulüplerinin çoğu korkak geliyorlar kapanıyorlar cesur oynasanıza bir kerede lan 60'ların futbolunu oynuyorlar sonra Türk futbolu niye gelişmiyor korkaklar.

Devre arasında Melonun kiralık sözleşmesi feshedilip Selçuğun yükünü hafifletecek bir defansif ortasaha almazsan şampiyonluğa el salla yönetim.Dünya çapında başarıda süreklilikmiş.Hadi ordan :mad: Çilek çilek diye taraftarı oyalayıp Burak ve Amrabatı aldınız ben size ne diyeyim ya.Bu taraftar Polatı gönderdiği gibi sizi de gönderir.Aklınızı başınıza alın :42:

Geleneksel Kaybedilen Maçtan Sonra Yönetime Sallama vol.38778988

Gol pozisyonunda Hakan Balta olsaydı diyorum. Bu tür pozisyonlarda yetişirdi hep. Sıfırdan çıkardıklarını falan hatırlayın

Geri
Üst Alt